Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση συσκευής


avac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ανάμεσα σε κάποιες συσκευές για αγορά και θα ήθελα την βοήθεια σας, 

1. Huawei mate 20 pro

2. Huawei p30 pro

3. Redmi note 9 pro 6gb ram 128gb 

Τα δύο πρώτα είναι γνωστά σε όλους μας για της επιδόσεις τους γενικά σαν κινητό και για της φωτογραφίες που βγάζει, το Redmi note 9 pro ποία η γνώμη σας σαν συσκευή γενικά και αν βγάζει καλές φωτογραφίες?? 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το redmi note 9 pro . Kαι με αυτο το δεδομενο σου λεω οτι συγκρινεις ανομοιες συσκευες. Οι δυο πρωτες ειναι επιπεδου ναυαρχιδας και το redmi ειναι mid-range.

Aρα αν θες amoled , επεξεργαστικη ισχυ , OIS στην καμερα , ουσιωδεις δευτερευουσες καμερες , ψιλοαδιαβροχοποιηση και γενικως χαρακτηριστικα ναυαρχιδας , πας σε καποιο απο τα δυο πρωτα. 
Aπο την αλλη το redmi note 9 pro διακρινεται για τα :
1. Μεγαλη χορταστικη οθονη , ενα βημα πριν φτασουμε στα ταμπλετς :)
2. Μεγαλο βαρος , δηλ πανω απο 200 γρ. 
3. Απο καμερες μετρια πραγματα με κατι δευτερευουσες του κωλου..depth και macro και μαλακιες. Το καλο ομως ειναι οτι επειδη φοραει snapdragon και εχει "ανοιχτο" camera2api , η αποδοση των καμερων μπορει να βελτιωθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με gcam. Απο την αλλη τα δυο πρωτα huawei , δεν μπορουν να παιξουν με gcam (kirin , "κλειστο" camera2api ) , αλλα γενικως οι καμερες τους ειναι σε υψηλα επιπεδα οποτε παιζει και να μην εχει καποιο νοημα η βελτιωση τους.
4. 3.5mm jack + υπερυθρες + ραδιο για οποιον τον ενδιαφερουν αυτα.
5. Μπαταρια πραγματικα τερατωδης. Σκεψου οτι το κινητο ζοριζεται να πιασει σημα (λογω περιοχης , οχι λογω κινητου) εδω που μενω που σημαινει αυξημενη καταναλωση απο ο,τι θα καταναλωνε κανονικα και οταν το φορτισα πριν λιγο μου εβγαλε εκτιμωμενη διαρκεια μπαταριας 48 ωρες !!  Με την δικη μου χρηση φυσικα..για αλλον μπορει περισσοτερο ή και λιγοτερο. Φορτιζει σε λιγοτερο απο ωρα απο το 15-20% --> 100%.
6. Κυκλοφορησε φετος οποτε παιζει να παρει και καναδυο αναβαθμισεις ακομα. Τα huawei ειναι ενος και δυο ετων. Δεν ξερω τι μελλον εχουν απο αναβαθμισεις..μαλλον οχι μεγαλο.

Προσωπικα , αν δεν ειχα πολλα λεφτα , θα πηγαινα redmi note 9 pro. Αν μπορουσα να παρω καποιο απο τα αλλα δυο , θα χτυπαγα το p30 pro επειδη ειναι του '19 αρα πιθανοτητες για περισσοτερες αναβαθμισεις , και πιο ενδιαφερουσες καμερες. Στα υπολοιπα , τα 2 huawei ειναι σχεδον πανομοιοτυπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...