D___G Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου "Φύγε εσύ, έλα εσύ" ! Αν θυμάστε εκείνη την παλιά φράση! 5
babisskg Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, D___G είπε "Φύγε εσύ, έλα εσύ" ! Αν θυμάστε εκείνη την παλιά φράση! ...... ένα για μένα , ένα για σένα , ένα για μένα ........ έτσι γίνεται σωστά η μοιρασιά ........ 🤣🤣🤣 ........ αν χρειαστεί κι' άλλα από το παρελθόν ....... 🤣🤣🤣 ....... μην διστάσετε .......... 1
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2025 στις 10:20 ΜΜ, john-c4 είπε Πρώτη απόπειρα Macro με τον Z MC 105mm Καλορίζικος, καλές λήψεις! Αγαπημένος φακός. Αν χρειαστείς να ρωτήσεις κάτι, στη διάθεσή σου, τον έχω δουλέψει αρκετά ένα χρόνο τώρα που τον έχω, τόσο σε μάκρο φωτογραφία αλλά και σε γενική φωτογραφία. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από stratigos24 2
john-c4 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, stratigos24 είπε Καλορίζικος, καλές λήψεις! Αγαπημένος φακός. Αν χρειαστείς να ρωτήσεις κάτι, στη διάθεσή σου, τον έχω δουλέψει αρκετά ένα χρόνο τώρα που τον έχω, τόσο σε μάκρο φωτογραφία αλλά και σε γενική φωτογραφία. Ευχαριστώ να είσαι καλά! Τον ήθελα για πορτραίτα, έλεγα για τον 85mm αλλά τον βρήκα σε καλή τιμή κ τον τσίμπησα. ήθελα όμως να παίξω κ με μάκρο. Ερώτηση για diffuser για macro τι έχεις να προτείνεις από εδώ Ελλάδα . Flash έχω sb 700. Από τα λίγα που έχω δει είναι ξυράφι ο φακός αν και λίγο αργός με την εστιαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα