anestis1975 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 nikon d 750 24-120 -120 mm f4 iso 100 1/200 sec 13
Dr_73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 gorillas στην πρώτη στο παράθυρο , μάλλον έχεις barrel distortion . Δεν πιστεύω να είναι κούρμπες οι γραμμές του παραθύρου. Μπορεί να διορθωθεί αυτό . 1 1
Getapen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα Περιοχή Ανάβυσσος. Κατά τη δύση. 11
gorillas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Dr_73 είπε gorillas στην πρώτη στο παράθυρο , μάλλον έχεις barrel distortion . Δεν πιστεύω να είναι κούρμπες οι γραμμές του παραθύρου. Μπορεί να διορθωθεί αυτό . Καλημέρα. Βλέπω την αλλοίωση στις άκρες, αυτό εννοείς φαντάζομαι, αλλά δεν ξέρω να την διορθώσω. Θα το κοιτάξω λίγο στο lightroom. Θα ανεβάσω και το αρχικό αρχείο.. Ευχαριστώ! 1
Dr_73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, gorillas είπε Βλέπω την αλλοίωση στις άκρες, αυτό εννοείς φαντάζομαι, αλλά δεν ξέρω να την διορθώσω. Ξεκινάμε με το με ποιό φακό βγήκε. Αν έχει προφίλ για διορθώσεις η adobe. Αν δεν έχει , μπορεί να γίνει manual διόρθωση. Επίσης αν είναι της εταιρείας της μηχανής, με το πρόγραμμα της εταιρείας, από το raw γίνεται σίγουρα. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες, βρίσκεται εύκολα άκρη ! 1
NickSyk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 απογευματινές σκιές, σε πεζογέφυρα.. nikon d610, 24mm, iso 100, f8, 1/30 sec. 9
gorillas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Dr_73 είπε Ξεκινάμε με το με ποιό φακό βγήκε. Αν έχει προφίλ για διορθώσεις η adobe. Αν δεν έχει , μπορεί να γίνει manual διόρθωση. Επίσης αν είναι της εταιρείας της μηχανής, με το πρόγραμμα της εταιρείας, από το raw γίνεται σίγουρα. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες, βρίσκεται εύκολα άκρη ! EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM .CR3 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
CONAN_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Με το drone... το εγκαταλελειμένο εργοστάσιο Καμπά στην Κάντζα... 9
Getapen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, anestis1975 είπε Ο ουρανός κατά την κάθοδο την αγγέλων, έτσι θα έδειχνε. Εύγε!!! 1
Soustas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ένα από τα αγαπημένα μου φωτογραφικά project στο στούντιο! 17
babisskg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Soustas είπε Ένα από τα αγαπημένα μου φωτογραφικά project στο στούντιο! Μαζί με την καλημέρα μου , πρόκειται για το τελικό αποτέλεσμα η κάποια μέρη από περισσότερη εργασία . Ρωτάω με το σκεπτικό πως σε μένα φαίνεται να έχεις αποφύγει τις πολλές σκιές , οπότε είτε είναι κάτι που προτιμάς , κάτι που θα επεξεργαστείς αργότερα ...... θα ήθελα να ακούσω περισσότερα από σένα , την άποψη σου γενικά . 1
anestis1975 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Getapen είπε Ο ουρανός κατά την κάθοδο την αγγέλων, έτσι θα έδειχνε. Εύγε!!! Καλημέρα και χρόνια πολλά ... Η αλήθεια είναι ότι πολλά μπορεί να λέει αυτή η φωτογραφία . Εγώ αυτό που είδα όταν σήκωσα το κεφαλή μου ήταν η γραμμή που άφηνε το αεροπλάνο . Στην επεξεργασία είδα και άλλα .. σ ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου βγάζει κάτι ωραίο φίλε μου !!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα