Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gorillas στην πρώτη στο παράθυρο , μάλλον έχεις barrel distortion . Δεν πιστεύω να είναι κούρμπες οι γραμμές του παραθύρου. Μπορεί να διορθωθεί αυτό . 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dr_73 είπε

gorillas στην πρώτη στο παράθυρο , μάλλον έχεις barrel distortion . Δεν πιστεύω να είναι κούρμπες οι γραμμές του παραθύρου. Μπορεί να διορθωθεί αυτό . 

Καλημέρα. Βλέπω την αλλοίωση στις άκρες, αυτό εννοείς φαντάζομαι, αλλά δεν ξέρω να την διορθώσω. Θα το κοιτάξω λίγο στο lightroom. Θα ανεβάσω και το αρχικό αρχείο.. Ευχαριστώ! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorillas είπε

Βλέπω την αλλοίωση στις άκρες, αυτό εννοείς φαντάζομαι, αλλά δεν ξέρω να την διορθώσω.

Ξεκινάμε με το με ποιό φακό βγήκε. Αν έχει προφίλ για διορθώσεις η adobe. Αν δεν έχει , μπορεί να γίνει manual διόρθωση.

Επίσης αν είναι της εταιρείας της μηχανής, με το πρόγραμμα της εταιρείας, από το raw γίνεται σίγουρα. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες, βρίσκεται εύκολα άκρη !

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Ξεκινάμε με το με ποιό φακό βγήκε. Αν έχει προφίλ για διορθώσεις η adobe. Αν δεν έχει , μπορεί να γίνει manual διόρθωση.

Επίσης αν είναι της εταιρείας της μηχανής, με το πρόγραμμα της εταιρείας, από το raw γίνεται σίγουρα. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες, βρίσκεται εύκολα άκρη !

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

.CR3

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soustas είπε

Ένα από τα αγαπημένα μου φωτογραφικά project στο στούντιο! 

Back (Medium).jpg

choke (Medium).jpg

feet (Medium).jpg

front (Medium).jpg

hand (Medium).jpg

Μαζί με την καλημέρα μου , πρόκειται για το τελικό αποτέλεσμα η κάποια μέρη από περισσότερη εργασία . Ρωτάω με το σκεπτικό πως σε μένα φαίνεται να έχεις αποφύγει τις πολλές σκιές , οπότε είτε είναι κάτι που προτιμάς , κάτι που θα επεξεργαστείς αργότερα ...... θα ήθελα να ακούσω περισσότερα από σένα , την άποψη σου γενικά . 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Getapen είπε

Ο ουρανός κατά την κάθοδο την αγγέλων, έτσι θα έδειχνε. Εύγε!!! 

Καλημέρα και χρόνια πολλά ... Η αλήθεια είναι ότι πολλά μπορεί να λέει αυτή η φωτογραφία . Εγώ αυτό που είδα όταν σήκωσα το κεφαλή μου ήταν η γραμμή που άφηνε το αεροπλάνο . Στην επεξεργασία είδα και άλλα .. σ ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου βγάζει κάτι ωραίο φίλε μου !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...