Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Cntrl+X είπε

Πολύ ωραίο στιγμιότυπο.

Νομίζω ότι έχεις τραβήξει το HDR / Shadow details στα άκρα γιατί ο γλάρος ακτινοβολεί μια άσπρη άλω.

Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν ☺

Δεν έκανα επεξεργασία HDR, αλλά άνοιξα λίγο τα shadows και έκλεισα τα highlights όντως αν και δεν είχα υπερέκθεση στα λευκά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα περίγραμμα.

Ευχαριστώ για τα σχόλια!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anestis1975 είπε

Κήπος του νερού !!!

ANE_9503.jpg

Miami ....... 

Ο Tokina 19 - 35 f/3.5 - 4.5 επάνω στην D610 . Πολύ κοντά στις κολώνες από τις ομπρέλες , την άλλη φορά ακόμη πιο κοντά προς άλλη κατεύθυνση ...... 

sketch-1654526010759.jpg

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

''Χιλιοειπωμένα δέντρα'', έτυχε πριν 3 χρόνια να βρεθώ χωρίς να το ξέρω στην παραλία εκεί και έκανα κάποιες λήψεις.

Magic Light

• Like 13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, stratigos24 είπε

''Χιλιοειπωμένα δέντρα'', έτυχε πριν 3 χρόνια να βρεθώ χωρίς να το ξέρω στην παραλία εκεί και έκανα κάποιες λήψεις.

Magic Light

Τώρα το αν ήθελε ( έπρεπε ) από πιο χαμηλά , πιο κοντά , από πιο αριστερά ......... μόνον εσύ μπορείς να μου λύσεις τις απορίες .......... το wide μου φαίνεται αρκετό σε εύρος ......... 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, babisskg είπε

Τώρα το αν ήθελε ( έπρεπε ) από πιο χαμηλά , πιο κοντά , από πιο αριστερά ......... μόνον εσύ μπορείς να μου λύσεις τις απορίες .......... το wide μου φαίνεται αρκετό σε εύρος ......... 

Πολλά μπορούσαν να γίνουν... :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...