Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα δέμα το οποίο από 26 Νοεμβρίου"φορτώνεται στο μεταφορικό μέσο" στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης-Διαλογή.

Τι είναι το ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης; Γιατί κάθεται εκεί δυόμιση μήνες; Παίζει να το έχουν χάσει; Πότε να το περιμένω, βάσει των εμπειριών που είχατε κι εσείς;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσες φορές πήρα είτε δεν το σήκωσε κανένας, είτε μου είπαν "λόγω Κορονοϊού το φορτίο είναι μεγάλο κλπ και δουλεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την εξυπηρέτηση των πολιτών". Email φυσικά δεν απαντάνε.

Δημοσ.
45 minutes ago, BlueManc20 said:

Έχω ένα δέμα το οποίο από 26 Νοεμβρίου"φορτώνεται στο μεταφορικό μέσο" στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης-Διαλογή.

Τι είναι το ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης; Γιατί κάθεται εκεί δυόμιση μήνες; Παίζει να το έχουν χάσει; Πότε να το περιμένω, βάσει των εμπειριών που είχατε κι εσείς;

καλο ειναι ολους αυτους τους μηνες να αποφευγεις τις μεταφορες λογω καταστασεων, τοσο εσωτερικες οσο και εξωτερικες προς εσωτερικες.

Η κατασταση εχει μεγαλη επιπτωση και στο λεω απο εμπιρεια που ειμαι ναι μεν σε τελειως αλλο κλαδο αλλα χρησιμοποιουμε μεταφορικες..

Οσον αφορα τις ερωτησεις σου, μπορει να χει χαθει αλλα μπορει και οχι.. ισως να περιμενουν καποιο δρομολογιο ή ακομα περισσοτερο να μην εχουν ανανεωσει την βαση δεδομενων τους.

Αυτο που (ε)πρεπε(ι) να κανεις ειναι να τους παρεις σε καθημερινη βαση τηλεφωνο ειτε στα κεντρικα ειτε σε καποιο τοπικο ωστε να σου πουν τουλαχιστον σε ποια ελτα θα παει ωστε να πας εσυ να το παραλαβεις για να μην φας και αλλη καθυστερηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 3/12 περιμένω αποστολή από τα ΕΛ.ΤΑ, τραγικη κατάσταση . Επικοινώνησε και με το κατάστημα που έκανες την αγορά, ίσως βρεθεί κάποια λύση, αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ ή θα ζητήσω να επιστραφούν τα χρήματα ή να το ξαναστείλουν με άλλη μεταφορική.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικα δεν εισαι στη Θεσσαλονικη, οποτε αυτο που *μαλλον* εγινε ειναι το δεμα σου μπηκε στο φορτηγο, εφτασε Αθηνα (λεμε) στο κεντρο διαλογης, το κεντρο διαλογης ηταν γεματο και κατα το τρελλο συστημα της ΕΛΤΑ Courier ο σακος/παλετα με το δεμα σου μπηκε σε καποιο container ωστε να ασχοληθουν μαζι του "αργοτερα" ... που το προβλημα? Δεν εχουν καμια σειρα με την οποια "ανοιγουν" τα container. Ενα μπορει να ανοιχτει σε μια βδομαδα, αλλο μπορει να παρει ενα μιση μηνα ...

οταν με το καλο ανοιξουν το κοντεινερ, θα σκαναρουν το δεμα σου και θα δεις κινηση στο τρακινγκ.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Λογικα δεν εισαι στη Θεσσαλονικη, οποτε αυτο που *μαλλον* εγινε ειναι το δεμα σου μπηκε στο φορτηγο, εφτασε Αθηνα (λεμε) στο κεντρο διαλογης, το κεντρο διαλογης ηταν γεματο και κατα το τρελλο συστημα της ΕΛΤΑ Courier ο σακος/παλετα με το δεμα σου μπηκε σε καποιο container ωστε να ασχοληθουν μαζι του "αργοτερα" ... που το προβλημα? Δεν εχουν καμια σειρα με την οποια "ανοιγουν" τα container. Ενα μπορει να ανοιχτει σε μια βδομαδα, αλλο μπορει να παρει ενα μιση μηνα ...

οταν με το καλο ανοιξουν το κοντεινερ, θα σκαναρουν το δεμα σου και θα δεις κινηση στο τρακινγκ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα οπλιστώ με υπομονή λοιπόν 🤷🏾‍♂️ Το κατάστημα είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι από τη στιγμή που έχει φύγει στα ΕΛΤΑ 😩

Δημοσ.
4 hours ago, alphay said:

Απο 3/12 περιμένω αποστολή από τα ΕΛ.ΤΑ, τραγικη κατάσταση . Επικοινώνησε και με το κατάστημα που έκανες την αγορά, ίσως βρεθεί κάποια λύση, αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ ή θα ζητήσω να επιστραφούν τα χρήματα ή να το ξαναστείλουν με άλλη μεταφορική.

το οποιοδηποτε καταστημα πωλησης προιοντος (οχι υπηρεσιων) απαξ και στειλει το δεμα, ΔΕΝ εχει καμια ευθυνη για το δεμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Με τα ελτα κούριερ η πρόσφατη εμπειρία μου λεει τα εξής: μέσος χρόνος παραλαβής 1.5 μηνας 😛

Είχα παραγγείλει κατι απο τέλη νοέμβρη και μου ήρθε αρχες νεου ετους. Οταν μιλαω για τέλη δεν εννοω 30 του μηνα, εννοω 22. Καλα συνεννόηση ποτέ εννοείται. Ακόμα και στο live chat (που ακομα δεν εχω καταλαβει αν μιλαω με καποιο bot ή με κανονικο υπάλληλο) οι απαντησεις ηταν σουπερ τυποποιημενες και ας ρωταγες κατι συγκεκριμενο. Εν τέλει το δέμα ήρθε, ο κούριερ δεν εκανε καν τον κόπο να χτυπήσει κουδούνι, πήγα απο εκεί και γινόταν της μουρλής απο κόσμο που περιμενε να παρει το δέμα του. Ο χρόνος μου λίγος, ο εκνευρισμός πολύς, τηλεφωνουσα στο κατάστημα να μου το στείλουν με κουριερ ξανα, κανείς δε σηκωνε τηλέφωνα, το δεμα πηγε πίσω και εγώ κλαίω σε εμβρυικη σταση.

Τελειο;

(Τουλαχιστον ηταν αντικαταβολή και δεν πόνεσε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω 24 παραγγελίες ήδη με ΕΛΤΑ. Η παλιότερη από 17/10. Υπομονή...και ίσως φτάσουν κάποτε!!!

image.png.db49d50fceb11f4ec0c9b4c1e0f9859e.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
10 hours ago, Tzini_Gr said:

το οποιοδηποτε καταστημα πωλησης προιοντος (οχι υπηρεσιων) απαξ και στειλει το δεμα, ΔΕΝ εχει καμια ευθυνη για το δεμα

Για την ταλαιπωρία του πελάτη σαφώς και έχει και το κατάστημα ευθύνη γιατί το κατάστημα συνεργάζεται με τις μεταφορικές και όχι ο πελάτης. Στην τελική ας φτιάξουν έναν επίσημο Σύλλογο (ή όπως θέλεις πέστον) όπου θα πιέζουν με την σειρά τους τις μεταφορικές για καλύτερες υπηρεσίες.

15 hours ago, Tzini_Gr said:

Η κατασταση εχει μεγαλη επιπτωση και στο λεω απο εμπιρεια που ειμαι ναι μεν σε τελειως αλλο κλαδο αλλα χρησιμοποιουμε μεταφορικες..

Ας προσλάβουν υπαλλήλους ορισμένου χρόνου. Δικό τους πρόβλημα.

15 hours ago, Tzini_Gr said:

Αυτο που (ε)πρεπε(ι) να κανεις ειναι να τους παρεις σε καθημερινη βαση τηλεφωνο ειτε στα κεντρικα ειτε σε καποιο τοπικο ωστε να σου πουν τουλαχιστον σε ποια ελτα θα παει ωστε να πας εσυ να το παραλαβεις για να μην φας και αλλη καθυστερηση

Έχουν πληρωθεί για να το παραδώσουν. Δεν έχει καμία δουλειά ο πελάτης να πάει ο ίδιος να το πάρει.

Δημοσ.
2 minutes ago, l337 said:

Για την ταλαιπωρία του πελάτη σαφώς και έχει και το κατάστημα ευθύνη γιατί το κατάστημα συνεργάζεται με τις μεταφορικές και όχι ο πελάτης. Στην τελική ας φτιάξουν έναν επίσημο Σύλλογο (ή όπως θέλεις πέστον) όπου θα πιέζουν με την σειρά τους τις μεταφορικές για καλύτερες υπηρεσίες.

Ας προσλάβουν υπαλλήλους ορισμένου χρόνου. Δικό τους πρόβλημα.

Συνεργαζεται, δεν του ανηκει και δεν ειναι υπευθυνος ξαναλεμε.

Αν κανει πατατα οποιαδηποτε μεταφορικη, δεν θα φταιει ο καταστηματαρχης τους προιοντος, μην λεμε οτι θελουμε.

Το οτι συνεργαζεται καποιος (και στην ουσια δεν ειναι συν+εργασια  αλλα εχω καποιον που ειναι "καλος" στα λαικα) δεν σημαινει οτι εχει και τν ευθυνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Tzini_Gr said:

Συνεργαζεται, δεν του ανηκει και δεν ειναι υπευθυνος ξαναλεμε.

Αν κανει πατατα οποιαδηποτε μεταφορικη, δεν θα φταιει ο καταστηματαρχης τους προιοντος, μην λεμε οτι θελουμε.

Το οτι συνεργαζεται καποιος (και στην ουσια δεν ειναι συν+εργασια  αλλα εχω καποιον που ειναι "καλος" στα λαικα) δεν σημαινει οτι εχει και τν ευθυνη.

Καταρχήν η εταιρία και η μεταφορική συνεργάζονται μεταξύ τους. Έχουν σύμβαση.
Αν κάνει πατάτα (συνεχόμενη) η μεταφορική, τότε ο πελάτης θα αγοράσει από αλλού που συνεργάζονται με άλλες μεταφορικές. Αν και εκεί συμβαίνουν τα ίδια, τότε ο πελάτης θα αγοράσει από αλλού που δεν εμπλέκονται οι ελληνικές μεταφορικές. Χαμένα τα καταστήματα θα βγούν. Οπότε το όφελος τους ξέρουν ποιο είναι, άσχετα αν πετάνε χαρταετό.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...