Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ξανακούω.

Είναι πάγια τακτική των ΕΛΤΑ courier (ο θεός να τα κάνει courier) να μην παραδίδουν και να στέλνουν λάθος σήμανση στο tracking ή στα μηνύματα ότι ο πελάτης ειδοποιήθηκε και ζήτησε αλλαγή στην ώρα παράδοσης.

Μάλιστα όταν πήγα τις προάλλες και έκανα σαματά στο κατάστημα γιατί ήταν η τρίτη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα, μου είπαν ότι είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα όταν δεν προλαβαίνει ο κούριερ να παραδώσει!

Δημοσ.

Τελευταία παραγγελία ήταν με ελτα courier γιατί με αυτή συνεργαζόταν το κατάστημα. Μου παρέδωσαν το δέμα στο σπίτι 😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, -WISE- είπε

Είναι πάγια τακτική των ΕΛΤΑ courier (ο θεός να τα κάνει courier) να μην παραδίδουν και να στέλνουν λάθος σήμανση στο tracking ή στα μηνύματα ότι ο πελάτης ειδοποιήθηκε και ζήτησε αλλαγή στην ώρα παράδοσης.

Μάλιστα όταν πήγα τις προάλλες και έκανα σαματά στο κατάστημα γιατί ήταν η τρίτη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα, μου είπαν ότι είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα όταν δεν προλαβαίνει ο κούριερ να παραδώσει!

Αυτο συμβαινει μονο στο καταστημα ελτα της περιοχης σου ή σε ολα τα καταστηματα? Γιατι στο δικο μου δε συμβαινει

11 ώρες πριν, gbras είπε

Καλυτερα με το απλο ΕΛΤΑ παρα με το κουριερ.

θα ελεγα, απλο δεμα με παραδοση στο σπιτι. Η επιπλεον επιβαρυνση ειναι μικρη

Επεξ/σία από rus
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως θα πρότεινα από θυρίδα σε θυρίδα αποστολή με ΕΛΤΑ COURIER…από Αθήνα για Θεσσαλονίκη έφτασε σε μία μέρα…είναι  πιο οικονομικό και δεν κάθεσαι σπίτι να περιμένεις πότε θα ρθουν…..

Επεξ/σία από macbookproz
Δημοσ.
4 ώρες πριν, macbookproz είπε

Πάντως θα πρότεινα από θυρίδα σε θυρίδα αποστολή με ΕΛΤΑ COURIER…από Αθήνα για Θεσσαλονίκη έφτασε σε μία μέρα…είναι  πιο οικονομικό και δεν κάθεσαι σπίτι να περιμένεις πότε θα ρθουν…..

Tωρα ομως θες 10ε για τεστ αν εισαι ανεμβολιαστος🙂

Δημοσ.

Απο πότε ισχυει; Εγω Παρασκευή πήγα δεν θέλανε κάτι…

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, macbookproz είπε

Απο πότε ισχυει; Εγω Παρασκευή πήγα δεν θέλανε κάτι…

Ναι, και σημερα που πηγε ενας φιλος μου ειπε οτι δεν ζητουσαν (ισως επειδη η ουρα ηταν μεγαλη και δεν υπηρχε ατομο για ελεγχο).

Ραπιντ τεστ για το δημοσιο δεν ειπαν? Παντου δηλαδη και  μονο τα s/m και τα φαρμακεια εξαιρουνται.

Δημοσ.

Σε κάποιες courier έχει και παραλαβή του πακέτου από το σπίτι….

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, macbookproz είπε

Σε κάποιες courier έχει και παραλαβή του πακέτου από το σπίτι….

Ναι, πληρωνεις κατι παραπανω και το κανεις πορτα-πορτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...