dimitrak24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα στη παρέα, Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το ιντερνετ στο σπίτι και να εκμεταλλευτώ την επιδότηση με τα 100Mbps. Ρώτησα στον Γερμανό για πακέτο cosmote και μου είπε οτι η σύνδεση γίνεται στο καφαο και δεν μπαίνουν στο σπίτι για να τραβήξουν την οπτική ίνα. Με το router θα μπορώ να συνδέομαι κανονικά. Επειδή μου φάνηκε παράξενο ρώτησα και σε κατάστημα cosmote και μου είπαν ακριβώς το αντίθετο, οτι δηλαδή πρέπει να μπεί καλώδιο στο σπίτι. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς ισχύει για να με ενημερώσει? Ευχαριστώ.
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Από όσο γνωρίζω αν δεν έρθει στο δικό σου σπίτι – πολυκατοικία οπτική ίνα δεν γίνεται. Στην δική μου πόλη πριν 2 μήνες, έσκαψαν τα πάντα και έφεραν παντού οπτική ίνα (σε κάθε σπίτι – κατάστημα). Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο (σχεδόν έχουν τελειώσει) για να μπορέσουμε να κάνουμε συνδέσεις…
dimitrak24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εγώ είμαι τυχερή σε αυτό το θέμα γιατί η όλη διαδικασία έχει γίνει απο άλλο ένοικο της πολυκατοικίας το καλοκαίρι που μας πέρασε οπότε έχω το ειδικό κουτάκι και στην είσοδο της πολυκατοικίας και στον όροφο. Απο εκεί και μετά δεν ξέρω τι γίνεται... Για την ίδια εταιρία μου λένε 2 διαφορετικά πράγματα.
Hapatingo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασε εδώ βάζοντας και αριθμό στη διεύθυνση για να σου δώσει σωστά αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα