Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει 2 προϊόντα από τον Κωτσόβολο, το ένα με ημερομηνία αγοράς 27/09 και αφορά μια κονσόλα PS5 η οποία είναι εξοφλημένη και το δεύτερο αφορά αγορά μιας κάρτας γραφικών στις 22/11 με ημερομηνία παράδοσης 22/12 και αυτή εξοφλημένη.

Μιλάμε για 2 αγορές με συνολικό ποσό άνω των 1300+ ευρώ με πλάνο δόσεων το οποίο εγώ είμαι υποχρεωμένος με την ξαδέρφη μου να το εξοφλούμε στην ώρα του. Ενώ από την μεριά του Κωτσόβολου σφυρίζουν αδιάφορα και εξυπηρετώντας δικούς τους ανθρώπους εμείς με προ-παραγγελίες είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε όλες τις δικαιολογίες περί σειρά προτεραιότητας όταν ΠΟΛΛΟΙ έχουν εξυπηρετηθεί λόγω γνωστών μέσα στην συγκεκριμένη εταιρία.

Θα ήθελα να μάθω αν με καλύπτει ο νόμος για να κινηθώ νομικά εναντίον τους 

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Πληρωνεις δοσεις χωρις να εχει παραλαβει ?

Από τον Σεπτέμβριο πληρώνω δόσεις για το PS5 και από τον Νοέμβριο για την κάρτα γραφικών...

• Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nikoszak είπε

Από τον Σεπτέμβριο πληρώνω δόσεις για το PS5 και από τον Νοέμβριο για την κάρτα γραφικών...

Οταν εκανες την παραγγελια δεν σου ειπαν για χρονο παραδοσης ? Οσες φορες εχω αγορασει και δεν ειναι λιγες παντα μου ελεγαν και δεν ξεπερνουσαν τις 2-3 μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο αφορά την αγορά της κονσόλας ήταν προ-παραγγελία με ημερομηνία παραλαβής 19 Νοεμβρίου. Έκτοτε περιμένω και απλά με κοροϊδεύουν. 

Η αγορά της κάρτας έγινε με ημερομηνία παραλαβής 15-22 Δεκεμβρίου και σε αυτήν την περίπτωση περιμένω και με κοροϊδεύουν με την δικαιολογία ότι ο προμηθευτής δεν έχει δώσει ημερομηνία παράδοσης. 

Ψάχνω να βρω το δίκιο μου, αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος να απευθυνθώ. Κάποιο αρμόδιο τμήμα 

Επεξ/σία από Nikoszak
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikoszak είπε

Όσο αφορά την αγορά της κονσόλας ήταν προ-παραγγελία με ημερομηνία παραλαβής 19 Νοεμβρίου. Έκτοτε περιμένω και απλά με κοροϊδεύουν. 

Η αγορά της κάρτας έγινε με ημερομηνία παραλαβής 15-22 Δεκεμβρίου και σε αυτήν την περίπτωση περιμένω και με κοροϊδεύουν με την δικαιολογία ότι ο προμηθευτής δεν έχει δώσει ημερομηνία παράδοσης. 

Ψάχνω να βρω το δίκιο μου, αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος να απευθυνθώ. Κάποιο αρμόδιο τμήμα 

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html

Δημοσ.

Δυστυχως αυτο τον καιρο που ΟΛΟΙ αγοραζουν μεσω ιντερνετ πρακτικα οι εταιρειες ξεπουλανε, πραγματικα ξεπουλανε.

Δεν φταιει ο Κωστοβολος και ο καθε Κωτσοβολος σε αυτο. Εχει ενα μεριδιο ευθυνης βεβαια που δεν στοκαρε τα κερατα του σε πραγματα (αν και ξερω πως πολλα καταστηματα εγιναν αποθηκες, προφανως δεν ηταν αρκετο) αλλα δεν φταιει τοσο αυτος οσο οι προμηθευτες.

Με λιγα λογια βαλε την SONY Hellas στο στοχαστρο οσο αφορα το PS5 εστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikoszak είπε

Μα δεν μιλάμε μόνο για το PS5... 

Και με την κάρτα γραφικών το ίδιο γίνεται.... 

Και την καρτα απο αλλου την προμηθευεται, ισως απο info-quest πχ (δεν ειδα μοντελο).

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Nikoszak είπε

Asus Rog Strix RTX 3070 ...

Αποτι βλεπω πρεπει να ειναι η Westnet η Eurosupplies (εκτος αν η Dixons κανει δικια της εισαγωγη που δεν νομιζω).

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά... εγώ βλέπω ότι πληρώνω δόσεις και δεν έχω κάτι στα χέρια μου μετά από τόσο καιρό, και ψάχνω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι

Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 10:10 ΠΜ, george1807 είπε

Και αμα καταφέρει να πιάσει γραμμή να το πείτε και σε εμένα γιατί έχω ένα θέμα που αντιμετωπίζω

Στις 13/1/2021 στις 10:31 ΠΜ, Nikoszak είπε

Εχω στείλει 2 email. Έστειλα στο Facebook. Έχω συμπληρώσει την φόρμα 2 φορές και ακόμα περιμένω... 

Ε ναι, αυτό ακριβώς :D

Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 6:08 ΠΜ, Nikoszak είπε

Wtf?!??? μπρο! Πώς άφησες να περάσει τόσος καιρός και πληρώνεις? Κάνε καμία καταγγελία συνήγορο του καταναλωτή. Σε καταστήματα ηλεκτρονικό που δεν μου έκαναν επιστροφή σε doa προϊόν μόλις μίλησα για καταγγελία έστρωσαν χαρακτήρα.. και πήρα τα € πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...