bouillan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα.Μολις ενημερωθηκα απο τους γονεις μου οτι πεθανε ο αδερφος της μανας μου, σ' ενα χωριο εξω απο τη Λαμια.Στο ιδιο χωριο μενουν και οι γονεις μου οι οποιοι φυσικα εχουν σαλταρει γιατι ειναι μεγαλοι σε ηλικια και μονοι τους. Η κηδεια θα γινει Σαββατο μεσημερι και φυσικα θελουν (και θελω) να ειμαι εκει. Πως δικαιολογω ρε παιδες τη μετακινηση;Ενα ατομο εννοειται, μεταβαση για κηδεια σε αλλο νομο.Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας.
Gatilaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Συγκεκριμένα: Πότε επιτρέπεται μετακίνηση εκτός νομού και τι έγγραφα χρειάζονται Μετακίνηση εκτός νομού για εργασία α) Μετάβαση από και προς την εργασία, που πιστοποιείται με σχετική έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη ή άλλα κατάλληλα έγγραφα ή, εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολούμενο, με έγγραφη δήλωση του ιδίου. Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας β) Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση. Μετακίνηση εκτός νομού για τελετή γ) Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία συγγενών πρώτου ή δευτέρου βαθμού) που πιστοποιείται με έγγραφη δήλωση του πολίτη. Πηγη: http://www.odigostoupoliti.eu/metakinisi-apo-nomo-se-nomo-apagorefsi-metakinisis-ektos-nomou-eos-18-01-2021-poies-epitrepontai/ 1
bouillan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστω.Η εγγραφη δηλωση τι πρεπει να γραφει ξερεις;Απλα ετοιμαζω ενα χαρτι, ειμαι ο ταδε, παω εκει για κηδεια και τελος; Πολυ ρισκο μου μοιαζει να με γυρισουν πισω και να φαω και κανα 300αρι
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την αστυνομία ή την πολιτική προστασία ή το 1520 να ρωτήσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Επίσης μπορείς να πάρεις και το γραφείο τελετών να κανονίσεις μεταφορά ( πολλά τα λεφτά όμως )
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Επίσης μπορείς να πάρεις και το γραφείο τελετών να σου δώσουν λεπτομέρειες ( εντελώς δωρεάν ) Επίσης έχε υπόψιν ότι στις κηδείες μπορούν να παραβρίσκονται έως 9 άτομα.
nvel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, SchinasN είπε Επίσης μπορείς να πάρεις και το γραφείο τελετών να κανονίσεις μεταφορά ( πολλά τα λεφτά όμως ) μεταφέρουν τα γραφεία τελετών συγγενείς από άλλους νομούς;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Έχω ένα γνωστό , με έχει πει για τα δωμάτια φιλοξενούμενων και για τις μεταφορές , τι ισχύει σε καραντίνα δεν ρώτησα , αλλά από γραφείο σε γραφείο έχουν τις λύσεις τους.
Gatilaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, bouillan είπε Ευχαριστω.Η εγγραφη δηλωση τι πρεπει να γραφει ξερεις;Απλα ετοιμαζω ενα χαρτι, ειμαι ο ταδε, παω εκει για κηδεια και τελος; Πολυ ρισκο μου μοιαζει να με γυρισουν πισω και να φαω και κανα 300αρι Λεπτομερειες σιγουρα ξερει η αστυνομια καλυτερα ή το γραφειο τελετων εαν καλεσεις θα σου πει,ξερουν τον τροπο αυτοι συνηθως.Απο 'κει κ περα ενα χειρογραφο με ον/μο,ημερομηνια,απο που κ προς τα που θα πας,αιτιολογια και ισως αρ.ταυτοτητας.Για να γυρισεις εαν φαινεσαι μονιμα Αθηνα.θα χρειαστεις το Ε1 για να αποδειξεις οτι εισαι μονιμος κατοικος Αθηνων σε περιπτωση που σε σταματησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα