zeniath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Να σου ζήσουν. Μπλοκ το νούμερο και μην ανησυχείς.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, zeniath είπε Να σου ζήσουν. Μπλοκ το νούμερο και μην ανησυχείς. Να σαι καλά φίλε επίσης αν έχεις. Τον έκανα ήδη μπλοκ ναι. Απλά δεν ήξερα την υπηρεσία, συνήθως σε πωλήσεις τους λέω να κάνουν κατάθεση και τέλος αυτό είναι. Δεν έτυχε ποτέ στραβή εδώ και 20 χρόνια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Πάλι καλά που την γλίτωσες, την έχουν πατήσει πολλοί με αυτή την υπηρεσία που την εκμεταλλευονται οι απατεώνες επειδή ο κόσμος δεν την γνωρίζει. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, πρέπει να κάνεις μήνυση εάν την πατήσεις. 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Πάλι καλά που την γλίτωσες, την έχουν πατήσει πολλοί με αυτή την υπηρεσία που την εκμεταλλευονται οι απατεώνες επειδή ο κόσμος δεν την γνωρίζει. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, πρέπει να κάνεις μήνυση εάν την πατήσεις. Ναι ήμουν τυχερός γιατί δεν είναι ο μεγάλος λογαριασμός μου και είχα μέσα 95.
KoreanW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δηλαδή τί πράμα; Πουλάς κάτι σε μια αγγελία και σε παίρνει τάχα ενδιαφερόμενος να τον πληρώσεις κιόλας; Κάτι έχω χάσει. 6 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, KoreanW είπε Δηλαδή τί πράμα; Πουλάς κάτι σε μια αγγελία και σε παίρνει τάχα ενδιαφερόμενος να τον πληρώσεις κιόλας; Κάτι έχω χάσει. Τώρα που το έμαθα ναι έτσι. Και καλά σου λέει θα μπεις στην υπηρεσία " λεφτά στο λεπτό" και εκεί θα στα βάλει. Έλα όμως που όμως τελικά βάζεις εσύ. Όταν του είπα ότι δεν έχω υπόλοιπο μέσα μου λέει πάνε κατάθεση, ε τότε κατάλαβα τι παίζει κ του λέω άστο είσαι μακριά. Από νότια Ελλάδα ήταν από όσο κατάλαβα κάτω από το αυλάκι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από Boubis1411
KoreanW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Boubis1411 said: Τώρα που το έμαθα ναι έτσι. Και καλά σου λέει θα μπεις στην υπηρεσία " λεφτά στο λεπτό" και εκεί θα στα βάλει. Έλα όμως που όμως τελικά βάζεις εσύ. Όταν του είπα ότι δεν έχω υπόλοιπο μέσα μου λέει πάνε κατάθεση, ε τότε κατάλαβα τι παίζει κ του λέω άστο είσαι μακριά. Από νότια Ελλάδα ήταν από όσο κατάλαβα κάτω από το αυλάκι. Δηλαδή σου λέει θα σου στείλει 200 ευρώ, αλλά τα 200 ευρώ του τα στέλνεις εσύ που δεν ξέρεις την ύπαρξη αυτής της τραπεζικής υπηρεσίας. Για να το διασκεδάσουμε, εγώ ήξερα όταν πουλάς σε πληρώνουν, δεν πληρώνεις... 😆 Τέλος πάντων ψάχνοντας στο ίντερνετ, το κινητό που τελειώνει σε ...403 είναι; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τ Από νότια Ελλάδα ήταν από όσο κατάλαβα κάτω από το αυλάκι. Πως το κατάλαβες;Ακουσες νερό να κελλαρίζει; 15 λεπτά πριν, KoreanW είπε Δηλαδή τί πράμα; Πουλάς κάτι σε μια αγγελία και σε παίρνει τάχα ενδιαφερόμενος να τον πληρώσεις κιόλας; Κάτι έχω χάσει. Θύματα ,για να το πώ ευγενικά ,ψάχνουν. Και επειδή ένα ,θύμα,γεννιεται κάθε λεπτό βγάζουν μεροκάματο.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, KoreanW είπε Δηλαδή σου λέει θα σου στείλει 200 ευρώ, αλλά τα 200 ευρώ του τα στέλνεις εσύ που δεν ξέρεις την ύπαρξη αυτής της τραπεζικής υπηρεσίας. Για να το διασκεδάσουμε, εγώ ήξερα όταν πουλάς σε πληρώνουν, δεν πληρώνεις... 😆 Τέλος πάντων ψάχνοντας στο ίντερνετ, το κινητό που τελειώνει σε ...403 είναι; Σε 497 τελειώνει 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως το κατάλαβες;Ακουσες νερό να κελλαρίζει; Θύματα ,για να το πώ ευγενικά ,ψάχνουν. Και επειδή ένα ,θύμα,γεννιεται κάθε λεπτό βγάζουν μεροκάματο. Από την ομιλία ρε συ κλασικά.
KoreanW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Boubis1411 said: Σε 497 τελειώνει Από την ομιλία ρε συ κλασικά. συνεπώς δεν είναι "ο αλήτης" που ειπώθηκε προηγουμένως 😶 ένας από αυτούς θα μπορούσε να ταιριάζει στην περιγραφή σου, λέει ήταν στην Αργολίδα https://www.eleftheria.gr/θεσσαλία/item/252436-σε-έξαρση-οι-απάτες-με-αναλήψεις-από-ατμ.html Quote Από την έρευνα προέκυψε στη συνέχεια πως οι αναλήψεις των κλεμμένων 1.200 ευρώ πραγματοποιήθηκαν από ΑΤΜ διαφορετικών περιοχών στον νομό Αργολίδας. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε συνεπώς δεν είναι "ο αλήτης" που ειπώθηκε προηγουμένως 😶 ένας από αυτούς θα μπορούσε να ταιριάζει στην περιγραφή σου, λέει ήταν στην Αργολίδα https://www.eleftheria.gr/θεσσαλία/item/252436-σε-έξαρση-οι-απάτες-με-αναλήψεις-από-ατμ.html Λογικά αλλάξει νούμερα συνέχεια... Πακιστάν ξέρεις.
KoreanW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Boubis1411 said: Λογικά αλλάξει νούμερα συνέχεια... Πακιστάν ξέρεις. εγώ νόμιζα όταν λέμε πακιστανικά, εννοούμε από ξένους παρόχους που δεν απαιτούν ταυτοποίηση (θα μου πεις βέβαια ότι αν θέλει ο απατεώνας ελληνικό νούμερο, πάει και κάνει ταυτοποίηση με πλαστά χαρτιά) εσένα από ελληνικό κινητό σε κάλεσαν; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε εγώ νόμιζα όταν λέμε πακιστανικά, εννοούμε από ξένους παρόχους που δεν απαιτούν ταυτοποίηση (θα μου πεις βέβαια ότι αν θέλει ο απατεώνας ελληνικό νούμερο, πάει και κάνει ταυτοποίηση με πλαστά χαρτιά) εσένα από ελληνικό κινητό σε κάλεσαν; Ελληνικό ναι αλλά σίγουρα ήταν ψεύτικο αγορασμένο με στοιχεία.. Βρέθηκε Ο χασαν ο παλιός παίκτης του παοκ είναι χάχα 1 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Τώρα που έμαθα το κόλπο ναι θα το κάνω. Εντωμεταξύ επειδή δεν είχα το υπόλοιπο μου λέει πάνε να κάνεις κατάθεση. Του λέω δεν έχω φραγκο πάνω μου άστο. Βαρέθηκε και το έκλεισε. Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε κλέψουν δηλαδή πάει τέλος τα χρήματα τα χάνεις; Μην το παρεις προσωπικα, αλλα ποσο μυαλο θελει για δικια σου αγγελια που πουλας αντικειμενο, να καταλαβεις οτι προκειται για απατη οταν σου ζητανε να πας να καταθεσεις ΕΣΥ χρηματα (ακομα και στον λογαριασμο σου). Ειτε δινεις iban και ονομα (να τα δινεις παντα και τα 2 οταν προκειται καταθεση, διευκολυνει τον αλλο να επιβεβαιωσει τα στοιχεια) ή θα σου στελνουν αυτοι ενα κωδικο + το ποσο που συμφωνησατε για να πας να το πληκτρολογησεις στο ΑΤΜ
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην το παρεις προσωπικα, αλλα ποσο μυαλο θελει για δικια σου αγγελια που πουλας αντικειμενο, να καταλαβεις οτι προκειται για απατη οταν σου ζητανε να πας να καταθεσεις ΕΣΥ χρηματα (ακομα και στον λογαριασμο σου). Ειτε δινεις iban και ονομα (να τα δινεις παντα και τα 2 οταν προκειται καταθεση, διευκολυνει τον αλλο να επιβεβαιωσει τα στοιχεια) ή θα σου στελνουν αυτοι ενα κωδικο + το ποσο που συμφωνησατε για να πας να το πληκτρολογησεις στο ΑΤΜ Ναι Οκ. Αλλά δεν κάνω ξανά με λεφτά στο λεπτό. Όποιος θέλει κάνει κατάθεση τέλος δεν με νοιάζει. Όλοι έχουν Ιντερνετ πλέον και οι παππούδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις