Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελευταία έκανα μαζικές παραγγελίες από έξω, οπότε έχω μαζέψει αρκετές παραγγελίες στο ταχυδρομείο. Υπάρχει περίπτωση να με ψάξουν αν δουν ότι παράγγειλα αρκετά πράγματα; Εννοείται κάτω από 22 ευρώ όλα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από Boubis1411
christakos07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δεν σε ψάχνουν. Και πες ότι σε ψάχνουν. Έκανες κάτι παράνομο; 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Δεν σε ψάχνουν. Και πες ότι σε ψάχνουν. Έκανες κάτι παράνομο; Οχι αλλά σήμερα που πήρα δέμα αυτός με θυμόταν από προχθές και μου λέει... " τι τα κάνεις αυτά τα πουλάς;".. Λέω όχι βρακια για τον γιο μου έχει μέσα δες αν θες. Μου λέει πρόσεχε το Σδοε, λέω γιατί τι έκανα; Ε αυτό πήγε να πουλήσει τρέλα.
christakos07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Οχι αλλά σήμερα που πήρα δέμα αυτός με θυμόταν από προχθές και μου λέει... " τι τα κάνεις αυτά τα πουλάς;".. Λέω όχι βρακια για τον γιο μου έχει μέσα δες αν θες. Μου λέει πρόσεχε το Σδοε, λέω γιατί τι έκανα; Ε αυτό πήγε να πουλήσει τρέλα. Πες του λίγο να πάει στη γωνία και ότι αν ξανακάνει νύξη, θα απευθυνθείς στον προιστάμενο του. Οι αγορές σου πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να κρύψεις.. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Πες του λίγο να πάει στη γωνία και ότι αν ξανακάνει νύξη, θα απευθυνθείς στον προιστάμενο του. Οι αγορές σου πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να κρύψεις.. Δεν ξέρω πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια αγοράζω κάτι από έξω και αυτό γιατί ήταν κλειστά Ελλάδα. Ε είδαμε αρκετά πράγματα και πήραμε. Οπότε δεν έχω θέμα έτσι; και έλεγχος να γίνει δεν πιστεύω να μου πουν κάτι.
christakos07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν ξέρω πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια αγοράζω κάτι από έξω και αυτό γιατί ήταν κλειστά Ελλάδα. Ε είδαμε αρκετά πράγματα και πήραμε. Οπότε δεν έχω θέμα έτσι; και έλεγχος να γίνει δεν πιστεύω να μου πουν κάτι. Γιατί να σου κάνουν έλεγχο; Τα πουλάς; Όχι. Οπότε, δεν βλέπω κάποιο λόγο. Σιγά μην ασχοληθεί το ΣΔΟΕ με τα μικροπράγματα που παραγγέλνεις. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Γιατί να σου κάνουν έλεγχο; Τα πουλάς; Όχι. Οπότε, δεν βλέπω κάποιο λόγο. Σιγά μην ασχοληθεί το ΣΔΟΕ με τα μικροπράγματα που παραγγέλνεις. Οχι για χρήση δική μου τα παίρνω. Οκ τότε, ήθελε να με τρομάξει ο παππούς
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οχι αλλά σήμερα που πήρα δέμα αυτός με θυμόταν από προχθές και μου λέει... " τι τα κάνεις αυτά τα πουλάς;".. Λέω όχι βρακια για τον γιο μου έχει μέσα δες αν θες. Μου λέει πρόσεχε το Σδοε, λέω γιατί τι έκανα; Ε αυτό πήγε να πουλήσει τρέλα. Απλά κατάλαβε ότι θα έχει παραπάνω δουλειά, από τι είχε, με το να σου φέρνει τα δέματα σου. 3
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Απλά κατάλαβε ότι θα έχει παραπάνω δουλειά, από τι είχε, με το να σου φέρνει τα δέματα σου. Όχι δεν τα φέρνει αυτός, μια κοπέλα ήταν που και καλά δεν βρήκε το όνομα μου λέει και αναγκάστηκα να πάω εγώ. Αυτός ήταν σαν προϊστάμενος της.
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Όχι δεν τα φέρνει αυτός, μια κοπέλα ήταν που και καλά δεν βρήκε το όνομα μου λέει και αναγκάστηκα να πάω εγώ. Αυτός ήταν σαν προϊστάμενος της. Ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι π@π@ριά θέλουν. Κάνω ηλεκτρονικές παραγγελίες πάνω από 15 χρόνια, οι ταχυδρομοι που είχα και έχω είναι υπέρ του δέοντος καλοί (είχαν το κινητό μου και με έπαιρναν τηλέφωνο αν κάποιο δέμα ήταν συστημένο) ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Αν σου ξαναπεί τίποτα αυτός, να τον ρωτήσεις ποιο είναι το πρόβλημα του. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, thanasisxask είπε Ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι π@π@ριά θέλουν. Κάνω ηλεκτρονικές παραγγελίες πάνω από 15 χρόνια, οι ταχυδρομοι που είχα και έχω είναι υπέρ του δέοντος καλοί (είχαν το κινητό μου και με έπαιρναν τηλέφωνο αν κάποιο δέμα ήταν συστημένο) ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Αν σου ξαναπεί τίποτα αυτός, να τον ρωτήσεις ποιο είναι το πρόβλημα του. Θα του πω ναι... Απλά είνσι βαρετό να πηγαίνεις στο ταχυδρομείο ενώ είναι συστημένο δεν χτυπάει ο ταχυδρόμος διότι βαριέται... Στην Ελλάδα μισές δουλειές μια ζωή. Δεν λέω γίνεται χαμός από δουλειά αλλά αφού ήρθε που ήρθε ας χτυπούσε κ όχι να λέει δεν βρήκε το όνομα μου έλεος.
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Θα του πω ναι... Απλά είνσι βαρετό να πηγαίνεις στο ταχυδρομείο ενώ είναι συστημένο δεν χτυπάει ο ταχυδρόμος διότι βαριέται... Στην Ελλάδα μισές δουλειές μια ζωή. Δεν λέω γίνεται χαμός από δουλειά αλλά αφού ήρθε που ήρθε ας χτυπούσε κ όχι να λέει δεν βρήκε το όνομα μου έλεος. Εγώ πάντα είχα καλές σχέσεις, με την πρώτη φορά που τους έβλεπα τους ζητούσα το κινητό τους τηλέφωνο και αυτοί πάντα μου το έδιναν, έτσι υπήρχε μια καλή επικοινωνία και συνεννόηση. Από την άλλη μεριά, στην γειτονιά του αδερφού μου ο ταχυδρόμος άφηνε χαρτάκι και αντε γειά 😂😂😂 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από thanasisxask 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εγώ πάντα είχα καλές σχέσεις, με την πρώτη φορά που τους έβλεπα τους ζητούσα το κινητό τους τηλέφωνο και αυτοί πάντα μου το έδιναν, έτσι υπήρχε μια καλή επικοινωνία και συνεννόηση. Από την άλλη μεριά, στην γειτονιά του αδερφού μου ο ταχυδρόμος άφηνε χαρτάκι και αντε γειά 😂😂😂 Έτσι έκανε κ αυτή... Θα την πάρω με το καλό... Σοκολάτα την επόμενη φορά αν την δω και κινητο.
netwix447 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 18/1/2021 στις 1:52 ΜΜ, Boubis1411 είπε Τελευταία έκανα μαζικές παραγγελίες από έξω, οπότε έχω μαζέψει αρκετές παραγγελίες στο ταχυδρομείο. Υπάρχει περίπτωση να με ψάξουν αν δουν ότι παράγγειλα αρκετά πράγματα; Εννοείται κάτω από 22 ευρώ όλα. Από ισπανία τα πραγματάκια?😉
Boubis1411 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, netwix447 είπε Από ισπανία τα πραγματάκια?😉 Ευρώπη γενικώς φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα