SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Έχουμε ενοικιάσει ενα ακίνητο 710 τετραγωνικά κτήριο , ειμαστε στην φάση που θα πάρουμε χαρτί ηλεκτρολογου για να το στήλουμε στην δεδδηε και στην συνέχεια να κάνουμε συμβόλαιο με πάροχο για το ρεύμα. Το συγκεκριμένο ακίνητο εχει κόψει το ρεύμα απο το 2010 πράγμα το οποίο δεν απασχόλησε ποτε τους ιδιοκτήτες να το ψάξουν και να το δηλώσουν σαν μην ηλεκτροδοτούμενο στο δήμο ( και εναν νόμο που υπήρχες πέρσυ μπορούσαν να αφαιρεθούν ολα τα πρόστιμα κτλπ απο ολα τα χρόνια ). Εμαθα λοιπον απο το ΤΑΠ που ανήκει το ακίνητο οτι επειδή δεν το δήλωσαν ποτε οι ιδιοκτήτες στον Δήμο οτι ΔΕΝ εχει ρεύμα το πρόστιμα εχει φτάσει ενα υπέρογγο ποσον που πρέπει να πληρώσουν ή να κάνουν ρύθμιση. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι η εξής : Σαν ενοικιαστής και αφου υπάρχει αυτη η εκρεμότητα με τον δήμο θα μπορέσω να βάλω ρεύμα ; και εαν ναι αυτα που χρωστάνε οι ιδιοκτήτες οταν δεν ειχαν δηλώσει οτι το ακίνητο εχει ρεύμα μεχρι τώρα που έβαλα εγω θα πρέπει να πληρώσω αυτο το χρέος θα βαραίνει εμένα ή ειναι χρέος των ιδιοκτητών για αυτα τα χρόνια και δεν εχει να κάνει με εμένα σαν ενοικιαστή ?
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Φυσικά και θα μπορέσεις να βάλεις ρεύμα, τα χρέη που περιγράφεις δεν σε αφορούν. 1 1
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Στον λογαριασμό ρεύματος που θα μου έρθει δεν θα έχει και αναδρομικές χρεώσεις στο ταπ και δημοτικά τέλη που δεν ειχαν πληρώσει / δηλώσει οι ιδιοκτήτες 10 χρόνια ?
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Στον λογαριασμό ρεύματος που θα μου έρθει δεν θα έχει και αναδρομικές χρεώσεις στο ταπ και δημοτικά τέλη που δεν ειχαν πληρώσει / δηλώσει οι ιδιοκτήτες 10 χρόνια ? Όχι βέβαια, στον λογαριασμό που θα σου έρθει θα συμπεριλαμβάνονται μόνο οι χρεώσεις ΤΑΠ, ΔΤ + ΔΦ από την ημέρα που πήρες ρεύμα και μετά. Αυτοί οι φόροι ακόμα και να είχαν επιβληθεί από κάποιο πάροχο (που δεν έχουν, από ότι γράφεις το ακίνητο ήταν κλειστό χωρίς ρεύμα), μετά από κάποια στιγμή ο πάροχος δηλώνει στον Δήμο ότι δεν τα είχε εισπράξει και έτσι φεύγουν από την ευθύνη του (του παρόχου). Οι ιδιοκτήτες θα έχουν πρόβλημα μόνο αν για κάποιο λόγο ζητήσουν από τον Δήμο βεβαίωση ΤΑΠ. 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Έχουμε ενοικιάσει ενα ακίνητο 710 τετραγωνικά κτήριο , ειμαστε στην φάση που θα πάρουμε χαρτί ηλεκτρολογου για να το στήλουμε στην δεδδηε και στην συνέχεια να κάνουμε συμβόλαιο με πάροχο για το ρεύμα. Το συγκεκριμένο ακίνητο εχει κόψει το ρεύμα απο το 2010 πράγμα το οποίο δεν απασχόλησε ποτε τους ιδιοκτήτες να το ψάξουν και να το δηλώσουν σαν μην ηλεκτροδοτούμενο στο δήμο ( και εναν νόμο που υπήρχες πέρσυ μπορούσαν να αφαιρεθούν ολα τα πρόστιμα κτλπ απο ολα τα χρόνια ). Εμαθα λοιπον απο το ΤΑΠ που ανήκει το ακίνητο οτι επειδή δεν το δήλωσαν ποτε οι ιδιοκτήτες στον Δήμο οτι ΔΕΝ εχει ρεύμα το πρόστιμα εχει φτάσει ενα υπέρογγο ποσον που πρέπει να πληρώσουν ή να κάνουν ρύθμιση. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι η εξής : Σαν ενοικιαστής και αφου υπάρχει αυτη η εκρεμότητα με τον δήμο θα μπορέσω να βάλω ρεύμα ; και εαν ναι αυτα που χρωστάνε οι ιδιοκτήτες οταν δεν ειχαν δηλώσει οτι το ακίνητο εχει ρεύμα μεχρι τώρα που έβαλα εγω θα πρέπει να πληρώσω αυτο το χρέος θα βαραίνει εμένα ή ειναι χρέος των ιδιοκτητών για αυτα τα χρόνια και δεν εχει να κάνει με εμένα σαν ενοικιαστή ? Μπορείς να κάνεις και ένα χαρτί με τον ιδιοκτήτη ότι οτιδήποτε παλιό χρέος εμφανιστεί στον λογαριασμό ρεύματος, θα το αφαιρέσεις από το ενοίκιο. 1
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Αυτο που με φοβίζει ειναι οτι οταν πάω το χαρτί ηλεκτρολόγου στην δεδηε που ειναι υπεύθυνη να απελευθερώσει το ρολόι για να πάω στον πάροχο δεν θα το κάνει, γιατι θα δεί οτι υπάρχουν μη κατεβεβλημένα τέλη 10 χρόνων στον δήμο ( δημοτικά τέλη ταπ ) επειδή οι ιδιοκτήτες 10 χρόνια τώρα μέχρι σήμερα δεν το δήλωσαν ποτέ στον δήμο ότι το ακίνητο δεν έχει ρεύμα , και θα έχει δεσμευμένο το ρολόι μεχρι να το τακτοποιήσουν οι ιδιοκτήτες οταν και εφόσον οποτε και δεν θα μπορεί να το αφήσει ελεύθερο για να πάω στον πάροχο και μου δώσουν ρεύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα