Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Με το που τελειώσει η καραντίνα και επιστρέψουμε σε μια "α" κανονικότητα, σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο πάντα. 
Δεν ξέρω καθόλου από αυτοκίνητα, ωστόσο που και που πηγαίνω εκδρομές με την κοπέλα μου και αν θα πάω επίσης (Ήπειρο) στους δικούς μου. 

Ωστόσο, μπορούμε να φέρουμε ένα opel astra του 12' από το Βέλγιο, από δικό μας άτομο και να το αγοράσουμε για 2000€ + τα όποια χρέη εκτελωνισμού τα οποία δεν ξέρω πόσα θα πάνε στο σύνολο. 

Αξίζει να το φέρω ή να ψάξω στην Ελλάδα για άλλα αυτοκίνητα; 
Το budget είναι βαριά μέχρι 5000€. 

Μερικά από τα μοντέλα που είδα και μου άρεσαν, αν και ασύνδετα μεταξύ τους

volkswagen polo 11'/ 12' 
volkswagen up 12'/13'
Alfa Romeo Mito 11'/12'
toyota yaris 12'
citroen ds 11'
open corsa 12'
huyindai i30 12'

Πάνω κάτω αυτά. Όσοι ξέρετε από αμάξια θα εκτιμούσα να μου πείτε την άποψή σας ή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση που αξίζει να δω. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kingedward είπε

αν και ασύνδετα μεταξύ τους

Αρκετά έως εντελώς ασύνδετα.Πιο μεγάλα το i30 και το astra μετά η μέση και τέλος το up.

Εκδρομη με το up;Πρέπει να είσαι πολύ μάχιμος για κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα όποιο είναι στην καλύτερη κατάσταση και όποιο αρέσει σε εσένα πιο πολύ.

Αν το δικό σου άτομο το έχεις εμπιστοσύνη στο πως συντηρούσε το Astra,τότε το βελγικό από εμένα.Μετα το i30.

Τα άλλα που λες είναι κατηγορία mini,αν σε βολεύουν εσένα,οκ.Προσωπικα αν και λάτρης της Toyota,δεν θα έπαιρνα ποτέ το yaris.

Δες και το Golf εκείνης της εποχής,αν και δεν ξέρω αν θα βρεις με 5 χιλιάρικα .

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kingedward είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Με το που τελειώσει η καραντίνα και επιστρέψουμε σε μια "α" κανονικότητα, σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο πάντα. 
Δεν ξέρω καθόλου από αυτοκίνητα, ωστόσο που και που πηγαίνω εκδρομές με την κοπέλα μου και αν θα πάω επίσης (Ήπειρο) στους δικούς μου. 

Ωστόσο, μπορούμε να φέρουμε ένα opel astra του 12' από το Βέλγιο, από δικό μας άτομο και να το αγοράσουμε για 2000€ + τα όποια χρέη εκτελωνισμού τα οποία δεν ξέρω πόσα θα πάνε στο σύνολο. 

Αξίζει να το φέρω ή να ψάξω στην Ελλάδα για άλλα αυτοκίνητα; 
Το budget είναι βαριά μέχρι 5000€. 

Μερικά από τα μοντέλα που είδα και μου άρεσαν, αν και ασύνδετα μεταξύ τους

volkswagen polo 11'/ 12' 
volkswagen up 12'/13'
Alfa Romeo Mito 11'/12'
toyota yaris 12'
citroen ds 11'
open corsa 12'
huyindai i30 12'

Πάνω κάτω αυτά. Όσοι ξέρετε από αμάξια θα εκτιμούσα να μου πείτε την άποψή σας ή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση που αξίζει να δω. 

Ευχαριστώ.

Δε νομίζω να βρείτε opel corsa ή Toyota yaris 2012" κάτω από 5.000€

Yaris του 2006 αρχίζει από 4300€ κ πάνω 

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα εφόσον δεν το θες για δουλειά μην πάρεις τπτ. 

Χίλιες φορές να νοικιάζεις ενα αμάξι όταν το θες. 

Έστω ότι θες το αμαξι 5 φορές τον χρόνο με μέσο κόστος καθε φορά τα 100€(λιγο είδα στις avis βρισκεις για παρασκευή-δευτερα κ με 51€).

Στο χρόνο, στην χειρότερη να θες ενα 500αρι δλδ. Τοσα θα σου ναι μονο τα τέλη, η ασφάλεια κ μια στάνταρ συντήρηση. 

Δημοσ.

Με τις χρονολογιες που λες και τα λευτα που διαθετεις δεν βρισκεις ευκολα .... εκτος και αμα βρεθει καμια ευκαιρια 

Δυστηχως τα αμαξια κρατανε την αξια τους .. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2021 στις 8:42 ΜΜ, bilya είπε

Προσωπικά θα σου πρότεινα εφόσον δεν το θες για δουλειά μην πάρεις τπτ. 

Χίλιες φορές να νοικιάζεις ενα αμάξι όταν το θες. 

Έστω ότι θες το αμαξι 5 φορές τον χρόνο με μέσο κόστος καθε φορά τα 100€(λιγο είδα στις avis βρισκεις για παρασκευή-δευτερα κ με 51€).

Στο χρόνο, στην χειρότερη να θες ενα 500αρι δλδ. Τοσα θα σου ναι μονο τα τέλη, η ασφάλεια κ μια στάνταρ συντήρηση. 

Προς το παρόν δεν το θέλω για δουλειά. Στο μέλλον βέβαια, μπορεί και να το χρειαστώ!

Στις 21/1/2021 στις 11:16 ΜΜ, Mobid είπε

Με τις χρονολογιες που λες και τα λευτα που διαθετεις δεν βρισκεις ευκολα .... εκτος και αμα βρεθει καμια ευκαιρια 

Δυστηχως τα αμαξια κρατανε την αξια τους .. 

Έχεις δίκιο. Ωστόσο βρήκα κάποια αμαξάκια στις χρονολογίες και στο budget που είπα, με ένα πρόχειρο googleάρισμα!

Στις 21/1/2021 στις 8:13 ΜΜ, Giorgos9004 είπε

Δε νομίζω να βρείτε opel corsa ή Toyota yaris 2012" κάτω από 5.000€

Yaris του 2006 αρχίζει από 4300€ κ πάνω 

Budget μέχρι 5000, βρίσκονται αυτά τα μοντέλα. Το yaris του 12' όχι όμως...

Στις 21/1/2021 στις 7:08 ΜΜ, jmmys είπε

Αρκετά έως εντελώς ασύνδετα.Πιο μεγάλα το i30 και το astra μετά η μέση και τέλος το up.

Εκδρομη με το up;Πρέπει να είσαι πολύ μάχιμος για κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα όποιο είναι στην καλύτερη κατάσταση και όποιο αρέσει σε εσένα πιο πολύ.

Αν το δικό σου άτομο το έχεις εμπιστοσύνη στο πως συντηρούσε το Astra,τότε το βελγικό από εμένα.Μετα το i30.

Τα άλλα που λες είναι κατηγορία mini,αν σε βολεύουν εσένα,οκ.Προσωπικα αν και λάτρης της Toyota,δεν θα έπαιρνα ποτέ το yaris.

Δες και το Golf εκείνης της εποχής,αν και δεν ξέρω αν θα βρεις με 5 χιλιάρικα .

Θα δω και τα Golf, αλλά σίγουρα θα ξεφύγω από το budget ναι. i30 και astra νομίζω είναι δυνατές επιλογές!

Στις 21/1/2021 στις 4:50 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Απο μενα παρε το Μιτο, και απο Ελλάδα

Και από εμένα, είχα μπει σε λευκό, συμφοιτητή μου και μου άρεσε πολύ!

Στις 21/1/2021 στις 6:48 ΜΜ, Dakonblackblade είπε

Το γνωστό χέρι είναι πάντα προτιμότερο. 

Από τα άλλα, i30 είναι η καλύτερη επιλογή.

Ναι συμφωνώ!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Πάρε ότι θες αρκεί να είναι Made in Japan... 20 χρόνια θα είσαι ήρεμος χωρίς άγχος. 

Χαχα αυτοί οι ΑΣΙΑΤΕΣ θα μας φάνε τα λεφτά! Δεν έχεις άδικο εδώ που τα λέμε...BIG IN JAPAN!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...