manthos_27 199 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) - Fortnite Neo Versa bundles & God Of War Playstation Hits & Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη PlayStation Hits Καλησπέρα στην παρέα για οποιον αναζητά ps4 pro πιστεύω ειναι καλή ευκαιρία μαζι με 3 παιχνίδια! Το λινκ παρακάτω https://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb-fortnite-neo-versa-bundles-and-god-of-war-playstation-hits-and-uncharted-4:-to-telos-enos-klefti-playstation-hits/prod10683389pp/ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από matrixxx Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
LLLEFTERIS 9.885 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Να εγραφες και απο που αν και επειδη εχω παρει στα παιδια τον neo Versa δεν ειναι το παιχνιδι δεν καταλαβα τι εχει μεσα εναν κωδικο που ουτε καταλαβα τι κανει. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Filippos12 87 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Αν εβαζες και κανενα λινκ συν την επομενη τιμη απτο σκρουτζ θα περναγε η προσφορα...Αλλιως ληξτο καλυτερα 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
manthos_27 199 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Filippos12 είπε Αν εβαζες και κανενα λινκ συν την επομενη τιμη απτο σκρουτζ θα περναγε η προσφορα...Αλλιως ληξτο καλυτερα Ναι έχεις δίκιο ξεχάστηκα! 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
jackess 373 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου https://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb-fortnite-neo-versa-bundles-and-god-of-war-playstation-hits-and-uncharted-4:-to-telos-enos-klefti-playstation-hits/prod10683389pp/ το public το εχει απο οτι ειδα Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
akkarames 3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Θα άξιζε αν συνδυαζόταν με το πρόγραμμα του Public που δίνει δώροεπιταγη 50 ευρώ για αγορά PS4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Boubis1411 457 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Στο fortine ότι δίνει μπορώ να το δώσω στον γιο σε πσ 4 H είναι μόνο για το συγκεκριμένο μηχανάκι; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
manthos_27 199 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 26 λεπτά πριν, akkarames είπε Θα άξιζε αν συνδυαζόταν με το πρόγραμμα του Public που δίνει δώροεπιταγη 50 ευρώ για αγορά PS4 Με τις τιμές που εχουν πάρει την ανηφόρα μια χαρά μου φαίνεται εμένα στα 319 και παιχνίδια μαζί! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SabotazNic 1.312 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Με τις τιμές που εχουν πάρει την ανηφόρα μια χαρά μου φαίνεται εμένα στα 319 και παιχνίδια μαζί! Βεβαια στα 400 αν βρει καποιος ps5 digital, εχει τα 2 παιχνιδια δωρεαν +αλλα 18. Αν θελει καποιος τωρα κονσολα, ας προχωρησει. Αλλιως ps5 digital Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Boubis1411 457 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βεβαια στα 400 αν βρει καποιος ps5 digital, εχει τα 2 παιχνιδια δωρεαν +αλλα 18. Αν θελει καποιος τωρα κονσολα, ας προχωρησει. Αλλιως ps5 digital Που υπάρχει πσ 5 όμως; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
VitaMan 27 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Υπάρχει πιθανότητα και υψηλή να χακάρεται το συγκεκριμένο bundle. Τώρα πια χακάρονται μέχρι το 7.55. Το λέω για κάποια παιδιά που θέλουν χακαρισμένο PS4 και δεν τους κάνουν οι τιμές των αγγελιών Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Pandelas 180 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, VitaMan είπε Υπάρχει πιθανότητα και υψηλή να χακάρεται το συγκεκριμένο bundle. Τώρα πια χακάρονται μέχρι το 7.55. Το λέω για κάποια παιδιά που θέλουν χακαρισμένο PS4 και δεν τους κάνουν οι τιμές των αγγελιών Μέχρι 7.02 δουλεύει το jb, θα γίνει μέχρι 7.55 αλλά δεν ξέρει κανείς πότε. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
manthos_27 199 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πάντως όποιος το θέλει έχω βάλει παραλαβή απο public Κoρινθου και υπάρχει διαθέσιμο σήμερα μου ήρθε email να παραλάβω! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από manthos_27 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
manthos_27 199 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ξανά διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται!! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
91turbo 20 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Ενώ λέει διαθέσιμο προχωρώντας την παραγγελία λέει πως δεν είναι διαθέσιμη. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις