Προς το περιεχόμενο

Mining 2021-beginner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω φια το πως να αρχίσω να ασχολούμαι με κρυπτονομισματα. Τι γνώμη έχετε εσείς αν αξίζει ακόμα; και αν έχετε να μου προτείνεται καποιον οδηγω ώστε να μην ξοδέψω άσκοπα χρηματα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, OrthodoxPasok είπε

Καλησπέρα παίδες! Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω φια το πως να αρχίσω να ασχολούμαι με κρυπτονομισματα. Τι γνώμη έχετε εσείς αν αξίζει ακόμα; και αν έχετε να μου προτείνεται καποιον οδηγω ώστε να μην ξοδέψω άσκοπα χρηματα. 

θες να τα αγορασεις και μετα αν αυξηθει η τιμη να τα πουλησεις καπως σαν χρηματιστηριο η ν τα κανεις mine  μονος σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτεσαι δηλαδή να αγοράσεις κανά asic μηχάνημα και να κάνεις πιο "επαγγελματικά" εξόρυξη ( https://www.investopedia.com/terms/a/asic.asp#:~:text=An application-specific integrated circuit,miner can mine only bitcoin. ) ή απλά με την κάρτα γραφικών σου;

Αν είναι το δεύτερο ξέχνα το τσάμπα κόπος πλέον. 

Επεξ/σία από george1807
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καθοτι εχω σχδεον δωρεαν ρευμα απο φωτοβολταικα, ειπα να δοκιμασω με μια 1080 το mining. 
Εχω λογαριασμο στην binance και ειπα να μπω στο binance pool, αλλα παροτι ακολουθω τις οδηγιες του tutorial ακρη δεν βγαζω.
Πιο συγκεκριμενα ακολουθω αυτα που λεει εδω, https://www.youtube.com/watch?v=cxOKaI5_6m4 αλλα ο miner (claymore) τρεχει για 1 δευτερολεπτο και δεν κανει τπτ.

Καμια ιδεα να βοηθησει καποιος?

Η να παω στο nicehash να τελειωνουμε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω για το mining. Επειδή κι εγω το NiceHash βρήκα μέσω του Linus, ανησυχώ λίγο γιατι έπρεπε στο malwarebytes να βάλω τον φάκελο (κατέβασα στην portable έκδοση) στις εξαιρέσεις. Μέσα στις αναζητήσεις μου διάβασα πως πρέπει να αποφευγουμε να κάνουμε mining σε προσωπικούς υπολογιστές καθώς δεν ξέρουμε τι κώδικα τρέχει το mining. Δεν εχω ιδέα απο αυτά και φοβήθηκα αρκετά η αλήθεια είναι.

ΥΓ: Το NiceHash ενω στον υπολογισμό μου έδινε 3,5 δολλάρια την ημέρα (RX580) κατα τη διάρκεια του mining μου έδινε 1,10 δολλάρια την ημέρα. Τώρα γιατι αυτη η διαφορά, άγνωστο. Επίσης, να υποθέσω οτι το 1,10 είναι το καθαρό κέρδος μετά την αφαίρεση της κιλοβατόρας;

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas88KG είπε

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω για το mining. Επειδή κι εγω το NiceHash βρήκα μέσω του Linus, ανησυχώ λίγο γιατι έπρεπε στο malwarebytes να βάλω τον φάκελο (κατέβασα στην portable έκδοση) στις εξαιρέσεις. Μέσα στις αναζητήσεις μου διάβασα πως πρέπει να αποφευγουμε να κάνουμε mining σε προσωπικούς υπολογιστές καθώς δεν ξέρουμε τι κώδικα τρέχει το mining. Δεν εχω ιδέα απο αυτά και φοβήθηκα αρκετά η αλήθεια είναι.

ΥΓ: Το NiceHash ενω στον υπολογισμό μου έδινε 3,5 δολλάρια την ημέρα (RX580) κατα τη διάρκεια του mining μου έδινε 1,10 δολλάρια την ημέρα. Τώρα γιατι αυτη η διαφορά, άγνωστο. Επίσης, να υποθέσω οτι το 1,10 είναι το καθαρό κέρδος μετά την αφαίρεση της κιλοβατόρας;

Τζάμπα ταλαιπωρείτε τα pc σας και καίτε ρεύμα, δεν πρόκειται να βγάλετε κέρδος με 1 απλή gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιωτικό και ερασιτεχνικό crypto mining είναι ασυμφορο πλεον οικονομικά ξεχάστε το. Καλυτερα να κάνετε παιχνιδι σε ανταλλακτήρια παρα να ασχολείστε με εξόρυξη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...