pascalia2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://ibb.co/xJ30kYP εχω αλλαξει αρκετες μπαταριες αλλα αυτη την φορα εκανα κοτσανα. Ειχε ενα προστατευτικο και δεν εβγαινε, οπως εχουν cLips τα αλλα motherboard, τραβηξα σαν “Ουνος” την βαση και την κουνησα αισθητα. Αρα εκανα ζημια; Αυτη τη στιγμη απλα στεκεται και ανοιγει ο υπολογιστης και μπουταρει στα win προς το παρον, με μια την παλια μπαταρια. οποτε εχω μαλλον μια σπασμενη/μισοσπασμενη βαση & μια παλια μπαταρια πανω. Εχετε καμια ιδεα; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από pascalia2
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Άμα δουλεύει βάλτε και λίγη σιλικόνη γύρω από τη βάση της μπαταρίας μην φύγει.
BadBoy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Χωρίς την μπαταρία δε σημαίνει ότι δε δουλεύει καθόλου ο υπολογιστής. Η μπαταρία είναι εκεί για να κρατά ρυθμίσεις όπως ώρα/ημερομηνία και επιλογές του BIOS. Εάν κάθε φορά που ανοίγει είναι λάθος η ώρα (το οποίο θα διορθώνεται αυτόματα, μιας και τα Windows το ρυθμίζουν μέσω internet, οπότε πρέπει να το κοιτάξεις αμέσως μόλις ανοίξει) τότε σημαίνει ότι έχει θέμα. 2
pascalia2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Εχω ακομα την παλια μπαταρια bios πανω. Την αφηνω ετσι και βαζω σιλικονη; Ή να προσπαθησω να την βγαλω; πως θα καταλαβω αν ειναι τελειως νεκρη η βαση οποτε να μην ασχοληθω;
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, pascalia2 είπε πως θα καταλαβω αν ειναι τελειως νεκρη η βαση οποτε να μην ασχοληθω; Στη φωτογραφία δεν διέκρινα κάτι... 1
pascalia2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θυμαμαι αν η φωτο ειναι πριν ή μετα το κουνημα. Την εχω ξεκολησει την βαση. Καταρχιν πως βγαινει η μπαταρια; Δεν βλεπω να εχει clip εκτονωσης. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από pascalia2
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, pascalia2 είπε Καταρχιν πως βγαινει η μπαταρια; Δεν βλεπω να εχει clip εκτονωσης. Κάπου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο socket μπαταρίας. Αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω. 1
pascalia2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορω να μετρησω ταση μπαταριας για να δω αν επικοινωνει; Με προγραμμα μοιαζει λιγο. Βαζει το κατσαβιδι αναμεσα στα 2 αριστερα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από pascalia2
pascalia2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάπου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο socket μπαταρίας. Αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω. Θελει προσοχη μην το ξεκολλησεις σαν εμενα. Βρηκες τιποτα;
50EuroUser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να την βγάλεις θέλει πίεση προς τα δεξια -> όπως είναι η τελευταία φωτογραφία. Βάλε κάτι ~2mm ανάμεσα στην εγκοπή στα αριστερά κ σπρώξε προς τα δεξια. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από 50EuroUser 1
Eloy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 To έλασμα αποσυμπίεσης είναι αυτό που γυαλίζει στα δεξιά της μπαταρίας... Με το νύχι το πιέζεις λίγο προς τα δεξιά (σύμφωνα με την φωτογραφία) και κλωτσάει την μπαταρία προς τα πάνω... 1
pascalia2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Θα προσπαθησω σε λιγες μερες παλι. Η πρωτη φωτογραφια ειναι η σωστη παντως αυτη τραβηξα. To dell vostro ειναι παρομοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα