Προς το περιεχόμενο

Nέες υπηρεσίες Ολυμπιακού περιεχομένου από την COSMOTE


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το MYCOSMOSView εμπλουτίζεται με το μενού ΑΘΗΝΑ 2004

 

Εμπλουτίζοντας το πρωτοποριακό προϊόν της MYCOSMOSView, το οποίο παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ένα σύνολο τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, η COSMOTE, Μέγας Εθνικός Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 παρέχει στο σύνολο της πελατειακής της βάσης το νέο μενού ΑΘΗΝΑ 2004, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

 

Αναλυτικότερα, το μενού ΑΘΗΝΑ 2004 του MYCOSMOSView περιλαμβάνει ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αποκλειστική συνέντευξη του, χορηγούμενου από την COSMOTE και τον ΟΤΕ, Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, ο οποίος μιλά εφ όλης της ύλης για τις σκέψεις, τα σχέδια και την πορεία του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Επιπλέον, μέσω του νέου αυτού μενού, οι πελάτες της COSMOTE έχουν στη διάθεσή τους ένα εύρος πληροφοριών όπως βιογραφικά σημειώματα και πληροφορίες για παλαιότερες διακρίσεις και επιδόσεις, όλων των Ελλήνων Χορηγούμενων Ολυμπιονικών, Αναστασίας Κελεσίδου, Κώστα Κεντέρη, Κατερίνας Θάνου και Πύρρου Δήμα, τους οποίους ο ΟΤΕ και η COSMOTE υποστηρίζουν ενεργά εδώ και τρία χρόνια.

 

Επιπλέον, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να λάβουν κατ’ αποκλειστικότητα, με την μορφή MMS, wallpapers με μοναδικές φωτογραφίες των Χορηγούμενων Ολυμπιονικών της αλλά και εικόνες των Ολυμπιακών μασκότ Φοίβου και Αθηνάς, σε μία σειρά από διαφορετικές πόζες.

 

Η εταιρία σκοπεύει να εμπλουτίσει, μέχρι τη διεξαγωγή των Αγώνων, το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, με νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

 

Με το νέο μενού ΑΘΗΝΑ 2004 του MYCOSMOSView η COSMOTE, όχι μόνο καινοτομεί για μια ακόμα φορά στον τομέα των προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει στο σύνολο της πελατειακής της βάσης τις αξίες της συμμετοχής, της αγωνιστικότητας και της γιορτής και την καλεί σε ενεργό συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός του πλανήτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...