otso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ελαβα σημερα απο το εμαιλ [email protected] το παρακατω Χαίρετε! Όπως μπορείς να δεις, αυτό το email ήλθε από τον λογαριασμό σου. Αυτά είναι άσχημα νέα για σένα, αλλά μην ανησυχείς. Θα σου εξηγήσω. Έχω πρόσβαση στη συσκευή σου και παρακολουθώ ήδη τη δραστηριότητά σου εδώ και μήνες. Πώς συνέβη αυτό; Επισκέφτηκες έναν ιστότοπο που έχει παραβιαστεί, και η συσκευή σου μολύνθηκε από το δικό μου κακόβουλο λογισμικό. Είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο λογισμικό, λειτουργεί σαν Δούρειος ίππος και επειδή είναι ιδιωτικό - κανένα πρόγραμμα προστασίας από υιούς δεν μπορεί να το εντοπίσει. Βασικά η συσκευή σας παραβιάστηκε από εκείνη τη στιγμή. Έχει ένα πρόγραμμα που καταγράφει τα πλήκτρα που πατάς, μπορεί να ελέγξει την κάμερα και μικρόφωνο, να μεταφέρει αρχεία και να παρέχει πρόσβαση στο τοπικό σου δίκτυο. Μου πήρε λίγο χρόνο για να αποκτήσω πρόσβαση στις πληροφορίες από τη συσκευή, αλλά τώρα έχω όλες τις επαφές και τα κείμενά σου. Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό… Το έκανα μόνο για πλάκα. Αλλά μετά αρρώστησα λόγω COVID και έχασα τη δουλειά μου. Έτσι, μου ήρθε μια ιδέα για να εκμεταλλευτώ αυτήν τη συγκυρία και να βγάλω χρήματα από εσάς. Τράβηξα ένα βίντεο ενώ αυνανιζόσουν. Είναι ένα βίντεο διαχωρισμένης οθόνης που φαίνεσαι να κοιτάς την οθόνη και να εργάζεσαι. Έχοντας διασκέδαση είναι εντάξει μαζί μου, αλλά δεν είναι εντάξει με τη φήμη σας. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά χρειάζομαι χρήματα. Έτσι, εδώ είναι ό, τι θα κάνουμε. Με πληρώνεις ό,τι σου ζητήσω και δεν θα το στείλω στους αγαπημένους σου, τους φίλους και τους συγγενείς σου. Δεν θα το μάθει ποτέ κανείς και η φήμη σου θα παραμείνει άθικτη. Προσοχή, δεν αστειεύομαι. Μπορώ να το στείλω μέσω email, κειμένου ή ακόμη και μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Πρέπει να στείλετε 0,05 Bitcoin (περίπου 1200 EUR) στο πορτοφόλι BTC μου 1EFbbZ6eJ35t5MwZGkQqDPXpbv4SWbQwZB. Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το bitcoin, αναζητήστε στο google "αγορά bitcoin" Θα διαγράψω το βίντεο μόλις λάβω τα χρήματα. Θα διαγράψω επίσης το κακόβουλο λογισμικό από τις συσκευές σας και όλες τις πληροφορίες που έχω. Ποτέ δεν θα ακούσετε από μένα και πάλι. Ας θέσουμε λοιπόν μια προθεσμία γι’ αυτήν τη συμφωνία. Έχετε 2 ημέρες. Θα δω πότε θα ανοίξετε αυτό το email. Το ποσό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. P.S. Μην προσπαθήσεις να το αναφέρεις. Χρησιμοποιώ TOR και bitcoin τα οποία δεν μπορούν να εντοπιστούν. Αν κάνεις κάτι ηλίθιο, θα το διανείμω. Παρακαλώ μην μου ή τον εαυτό σας κατηγορήσει γι 'αυτό. Δεν θα γνωρίζεις ότι η κάμερα καταγράφει. Το Διεγραψα αμεσως αλλά ανοιγοντας το απογευμα το Thunderbird ειδα οτι ειχε σταλει απο το εμαιλ μου στον εαυτο μου οπως οταβ στελνουμε εμαιλ στο ιδιο για δοκιμη . Ενταξει εγω δεν εω καμερα και οτι λεει ειναι βλακειες αλλά μου κανει εντυπωση οτι ειναι σε τελεια ελληνικα που πρωτη φορα περνω κατι τετοιο αρα ειναι ελληνας , οποτε σκεφτομαι να το καταγγειλω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. και το 2ο πως διαολο να το βγαλω μην αρχισει και στελνει το ιδιο στις επαφες μου , το αντιβαιρους και το malwarebyte δεν βρηκαν κατι. α και ειναι απο cosmote email απο εκει μου εχουν ερθει τα παντα απο gmail ποτε τοσα χρονια.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Πως καταλαβες οτι εχει σταλει απο τον εαυτο σου. Καμια φορα δεν φαίνεται άμεσα η διεύθυνση, ειναι καλυμμένη
afm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, otso είπε Έχοντας διασκέδαση είναι εντάξει μαζί μου, αλλά δεν είναι εντάξει με τη φήμη σας. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά χρειάζομαι χρήματα. Παρακαλώ μην μου ή τον εαυτό σας κατηγορήσει γι 'αυτό. Δεν θα γνωρίζεις ότι η κάμερα καταγράφει. "αλλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι σε τέλεια ελληνικά". Αλήθεια τώρα, το πιστεύεις αυτό που λες.
otso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Σε σχεση με τα αλλα που περνουμε με την μετρφραση απο τον γουγλη ,αλλά και αν δεις πως μιλανε οι ελληνες στα σοσιαλ μυδια στυλ γιασο κοκλα ,μου φανηκε νορμαλ κι εγω δεν ειμαι ο μπαμπινιωτης.
dkmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Έλαβα και εγώ τέτοιο μέιλ και τελικά δημοσίευσα το βίντεο μόνος μου
cumulus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Οι περισσοτεροι παντως δεν τζιμπανε επειδη δεν εχουν καμερα καιοχι γιατι δεν εχουν κανει ξερετε ποιο ...😀
dkmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ναι, αλλά άμα κάνεις το ξέρετε ποιο και δεν έχεις κάμερα, δεν έχει γλύκα, καλύτερα να μην το κάνεις.
Lanike71 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Πες του ότι έτσι κι αλλιώς παίζεις σε πορνοταινίες... Αυτά φίλε δεν είναι ελληνικά, μην αγχώνεσαι.
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Τα γιασοκοκλα όμως, είναι ελληνικά από Έλληνα, ξεκάθαρα!
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ιιιιιιιιουουουουουουουου!!!! Μολις μου ηρθε το βιντεο του οτσο.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ιιιιιιιιουουουουουουουου!!!! Μολις μου ηρθε το βιντεο του οτσο. ... και εγω το έλαβα 😂
otso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ρε σαταναδες μου κανετε πλακα , δεν αγχωνομαι , απλα μου περασε απ το μυαλο μην ειναι κανας στην ελλαδα να βοηθουσα μην τσιμπησει κανενας και αν ηταν δυνατο να τον πιασουν . Σεβομαι τους χακερ αλλά σιχαινουμε τους νιγηριανους πριγκηπες Η μαγκια ειναι να την πεσουν στο πορτοφολι κανενος μεγαλοσχημου που δεν θα βγαλει και κιχ λογω μαυρα , η σε καμμια τραπεζα. NikosKallithea στειλτο και σε μενα να δω πως ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα