dchatz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Τα μηχανήματα αυτά είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό. Και τα Macbooks ήταν πάντα ακριβα για τα specs τους αλλά έτσι είναι. Προφανώς υπάρχει και κινεζοταμπλετ με celeron και windows (έχω ένα τέτοιο που πήρα 120 σε προσφορά από Banggood πριν 2-3 χρόνια) αλλά δεν είναι για βαριές εφαρμογές, ψιλοσέρνεται και φυσικά δεν είναι premium ποιότητα. Η κτήση και χρήση Surface όπως και Macbook δεν είναι θεμα σχέσης specs - τιμής. Είναι θεμα status, θέμα επαγγελματικής προβολής, θεμα του θέλω να δουλεύει ότι και να γίνει και προφανώς και θέμα "money is not an issue".
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Spoiler Αναφορά σε κείμενο Η κτήση και χρήση Surface όπως και Macbook δεν είναι θεμα σχέσης specs - τιμής. Είναι θεμα status, θέμα επαγγελματικής προβολής, θεμα του θέλω να δουλεύει ότι και να γίνει και προφανώς και θέμα "money is not an issue". Ούτε καν!! Τα 1000 ευρώ για εργαλείο δουλειάς τα θεωρείς status ;; Φαντάζομαι είσαι και από αυτούς που θεωρούν λεφτάδες όσους έχουν iphone. Έληξε η προσφορά, ας κλειδώσει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα