Dennis077 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν μέσω e-shop και είμαι μεταξύ δύο, το πλαίσιο και το you. To προϊόν έχει την ίδια τιμή και στα δύο e-shop.Ποιο απο τα δύο θα επιλέγατε και γιατί. Το you έχει και υποκατάστημα κοντά μου αν αυτό είναι κάτι θετικό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Από το you έχω πάρει 2 φορές, από το πλαίσιο μόνο στο κατάστημα. Δεν έχω κάποιο παράπονο ως προς το που να σε κατευθύνω και τα δύο καλά είναι.
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Το you έχει και υποκατάστημα κοντά μου αν αυτό είναι κάτι θετικό. Το you.gr υπόψιν δεν έχει υποκαταστήματα, σημεία παραλαβής συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι, και ενώ παραλαμβάνεις μόνος σου από αυτά χρεώνεσαι μεταφορικά.
Dennis077 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Σωστά το you.gr έχει σημεία παραλαβής συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.Όσο για τα μεταφορικά απο όσα γνωρίζω απο ένα ποσό και πάνω δεν έχει.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Θα μπορούσες να επιλέξεις αυτό που είναι πιο μικρό σαν εταιρεία. Αν μη τι άλλο το πλαίσιο είναι μια επιχειρήση για την οποία έχουν ακουστεί άπειρα για το ποιόν του και τον τρόπο που φαίρεται στους εργαζομένους 1
DimosthenisG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 απο κανενα. Παρτω απο το σκρουτζ ή https://www.bestprice.gr/
seventh_son Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Πλαίσιο μακράν. Έχει δικό του στόλο και συνήθως παραδίδει πιο γρήγορα. Το you συνεργάζεται με ACS με οτι αυτό συνεπάγεται. Εγώ με παραγγελία απο you έτρεχα να παραλάβω σε κατάστημα acs παρόλο που είχα πληρώσει ολόκληρα μεταφορικά. Με πλαίσιο το είχα σπίτι μου. Και υτό που με νευρίασε ακόμα περισσότερο είναι ότι οταν έστειλα email στο you για.να.κράξω την acs που συνεργάζονται δεν απάντησαν ποτέ. Ούτε καν ξέρω γω λέτε βλακείες ή οτιδήποτε. Πήρε τα λεφτάκια και στα @@ του. Ποτέ ξανά απο εκεί μιας και θα μπορούσε να είναι ερώτηση για εγγύηση ή οτιδήποτε αλλο. After sales μηδεν. Άρα για μένα ποτέ ξανά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Πάρτο απο εκεί που βγαίνει φθηνότερα σαν τελική τιμή (μαζί με μεταφορικά/αντικαταβολές κλπ). Αν όμως ισχύει αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω με την ACS, τότε πάρτο από αλλού. Δες και το σκρουτζ, καλύτερα να πάρει τα λεφτά κάποιο μικρότερο κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα