Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, chios είπε

Γιατί μητρική asrock και όχι κάτι άλλο;; τις θεωρώ πολύ χάλια, σε μαγαζί που δουλεύει φίλος οι περισσότερες προβληματικες μητρικές είναι asrock, και μάλιστα είσαι παθών, εγώ σε gigabyte Asus που δουλεύω πάνω από 15 χρόνια ποτέ δεν μου χάλασαν  ακόμα λειτουργούν. 

Καθαρά και μόνο λόγω ελλείψεων... στο "κίτρινο" μαγαζί για παράδειγμα είναι η πιο οικονομική άμεσα διαθέσιμη με b460 chipset, heatsing στα vrm και 4 ram slot...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aμεσα διαθεσιμα εδω,μεταφορικα 6,5 ευρω.

ΜΜPLANET. (δεν το γνωριζω το καταστημα)

Φυσικα υπαρχουν καλυτερες τιμες αλλα χωρις διαθεσιμοτητα.

Screenshot_2021-02-03 Καλάθι αγορών.png

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
8 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Aμεσα διαθεσιμα εδω,μεταφορικα 6,5 ευρω.

ΜΜPLANET. (δεν το γνωριζω το καταστημα)

Φυσικα υπαρχουν καλυτερες τιμες αλλα χωρις διαθεσιμοτητα.

Screenshot_2021-02-03 Καλάθι αγορών.png

Με το καλημέρα(από 1/1/2021) το κατάστημα, έχει 10 αρνητικές στο skroutz και 95 θετικές. 10% περίπου των πελατών δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Μην ασχολείστε με τέτοια καταστήματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Με το καλημέρα(από 1/1/2021) το κατάστημα, έχει 10 αρνητικές στο skroutz και 95 θετικές. 10% περίπου των πελατών δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Μην ασχολείστε με τέτοια καταστήματα.

Για αυτο και ξεκαθαρισα τη θεση μου πως δεν γνωριζω το καταταστημα

(αν και οι αρνητικες του ειναι ολες για ελλειψη ενημέρωσης για την εξέλιξη της παραγγελίας)

Ουσιαστικα εαν κατσεις και κοιταξεις το ποσοστο στα περισσοτερα καταστηματα ειναι  αστα να πανε καλυτερα........

Visionstudio (πολυ παλιο καταστημα) 92 θετικες 37 αρνητικες

Mg manager (πολυ παλιο καταστημα) 987 θετικες 57 αρνητικες

Oποτε φιλε μου δεν ειναι κριτηριο αυτο που σημειωνεις γιατι πρακτικα οι αρνητικες δημιουργηθηκαν εν μεσω lockdown και ολες ειναι για καθυστερηση και ελλειψη ενημερωσης.

Ξαναλεω και τονιζω ΔΕΝ το γνωριζω το καταστημα αλλα μου αρεσει να ειμαστε ακριβοδικαιοι!

• Like 1
Δημοσ.

Visionstudio αν και καλο κατάστημα, δεν ξερεις ποτε θα παραλαβεις.

Επισης καποτε ειχε καλυτερες τιμες. Τωρα με την κορονοκατασταση και αυτοι τα φουσκωσαν.

Απο αποψη RMA δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Για αυτο και ξεκαθαρισα τη θεση μου πως δεν γνωριζω το καταταστημα

(αν και οι αρνητικες του ειναι ολες για ελλειψη ενημέρωσης για την εξέλιξη της παραγγελίας)

Ουσιαστικα εαν κατσεις και κοιταξεις το ποσοστο στα περισσοτερα καταστηματα ειναι  αστα να πανε καλυτερα........

Visionstudio (πολυ παλιο καταστημα) 92 θετικες 37 αρνητικες

Mg manager (πολυ παλιο καταστημα) 987 θετικες 57 αρνητικες

Oποτε φιλε μου δεν ειναι κριτηριο αυτο που σημειωνεις γιατι πρακτικα οι αρνητικες δημιουργηθηκαν εν μεσω lockdown και ολες ειναι για καθυστερηση και ελλειψη ενημερωσης.

Ξαναλεω και τονιζω ΔΕΝ το γνωριζω το καταστημα αλλα μου αρεσει να ειμαστε ακριβοδικαιοι!

Δεν σε κατηγορώ για κάτι. Απλά προτείνω να μην γίνει αγορά απ το κατάστημα.
Τώρα όσον αφορά για την έλλειψη εξέλιξης παραγγελίας, λάθος διαθεσιμότητες, κακή επικοινωνία που δεν απαντάνε σε τηλέφωνα είναι αρκετός λόγος να απορρίψεις ένα κατάστημα

Άλλα καταστήματα τα κατάφεραν λιγάκι καλύτερα εν μέσω πανδημίας με πολλές παραγγελίες (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση!)
foxstore

websupplies

Gadget-Shop

Ειδικά στο skroutz που οι κριτικές περνιούνται από κόσκινο το να περνάς πάνω από 5% τις αρνητικές σηναίνει ότι κάτι κάνεις λάθος To mg manager πχ κάπου εκεί κειμένετε

Και όσον αφορά την πανδημία, οκ όταν η μεταφορική αργεί το καταλαβαίνω. Έχει συμβόλαια και πρέπει να τα τηρίσει.Ένα κατάστημα όμως το οποίο έχει πάνω από ένα χρόνο στο χώρο γνωρίζει πόσες παραγγελίες μπορεί να επεξεργαστεί την μέρα. Ας κλείσει την κανολα όταν δεν μπορεί και ας αφήσει να πάρει σειρά ο επόμενος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...