Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, efib είπε

@lyda94, προχώρησε το, απλώς μόνο με δικηγόρο θα σε αφήσουν να το κάνεις. Δεν θα φτάσει καν στα δικαστήρια γιατί κανείς δεν θέλει να δώσει χρήματα για ένα καπρίτσιο (και να χάσει). 

@filipprin, είχα το δικαίωμα, το καταστατικό δεν απαγορεύει τίποτα, όμως δεν με άφησαν. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που δεν αφήνουν την κοπέλα. Δεν θέλουν φασαρία, δεν θέλουν εργασίες, ειναι κομπλεξικοι; Διάλεξε ένα. Το νόμο σίγουρο είναι ότι μόνο με δικηγόρο ξεμπλεκεις με τέτοιους. 

Εγώ μετά σε κάθε τι που έκαναν τους έκανα παρατήρη. Άφηναν σκουπίδια στο ανσασερ; Κατευθείαν στον διαχειριστή. Ζητούσαν χρήματα στα κοινόχρηστα από εργασίες; Δεν έδινα τίποτα εάν δεν αναρτουσαν την απόδειξη στον πίνακα ανακοινώσεων. 

Αυτό μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα! Πχ να κατέβουν όλες οι κεραίες από την ταράτσα, όλα τα πιάτα από τα μπαλκόνια, να αλλάξουν τα κάγκελα του από πάνω γιατί δεν είναι ίδια με τα υπόλοιπα κλπ...

Θα περιμένω τη συνέλευση να δω τι θα γίνει και αν δεν αφήσουν πάλι, τότε θα το προχωρήσω νομικά. Δεν θυμάμαι αν το ανέφερα, αλλά μίλησα με κοσμοτέ και με ενημέρωσε, μάλιστα, ότι αυτό με την πλειοψηφία που της είπαν από τη νόβα έχει καταργηθεί χρόνια. Το θέλω, το βάζω!

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Δεν θυμάμαι αν το ανέφερα, αλλά μίλησα με κοσμοτέ και με ενημέρωσε, μάλιστα, ότι αυτό με την πλειοψηφία που της είπαν από τη νόβα έχει καταργηθεί χρόνια. Το θέλω, το βάζω!

Σωστα τα λες ως προς τον νομο αλλα παλι το συνεργειο οταν θα πεταχτουν οι 3 διαφωνούντες θα ζητησει υπογραφη διαχειριστή.Αποδεξου το και εστιασε εκει.

Επεξ/σία από filipprin
  • Haha 1
Δημοσ.

@lyda94, για πράγματα που έχουν γίνει ήδη απλώς θα έρθετε σε διαμάχη και θα σου σπάσουν τα νεύρα. Σε καταστάσεις που είναι στο όριο της καλής συνύπαρξης, κάνε τους παρατήρηση συνεχώς. Πχ αν στάζει το κλιματιστικό τους στην βεράντα σου. Γιατί αυτοί πατάνε στην καλοσύνη του άλλου για να κάνουν ο,τι κάνουν. 

Δες τι θα γίνει με την συνέλευση και αν έρθουν βέβαια. Απλώς αν δεν θέλουν δεν θα ξεμπερδεψεις εύκολα. Ώρες την νομοθεσία, κάνε highlight τα επίμαχα σημεία και ανάρτησε την στον πίνακα ανακοινώσεων και γράψε οτι θα ασκήσεις κάθε νόμιμο δίκαιαωμα σου. Αν και δεν νομίζω να τους κάνει τίποτα μια νομοθεσία. Αυτοί το βλέπουν ως "η πολυκατοικία μου και ο,τι θέλω κάνω"

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαζεσαι την υπογραφη εστιασε εκει.Το σημαντικότερο επιχείρημα ειναι οτι ο χαλκός θα καταργηθει και πρεπει να μπουν οι οπτικες τωρα που ειναι δωρεαν γιατι μετα θα πληρωσουν απο την τσεπη τους.Ενημέρωσε τούς για το τι εργασιες θα γινουν ετσι ωστε να μην νομιζουν οτι θα σκαψουν ολη την πολυκατοικια .Φερσου εξυπνα και μη το πας στην κοντρα.Δειξε σεβασμο στης ανησυχίες τούς και προσπαθησε να τούς πάρεις με το μέρος σου.Χρειαζεσαι υπογραφη διαχειρίστη σε χαρτι που να λεει οτι σου επιτρέπει η γενικη συνελευση (50+1 τον χιλιοστων) που να λεει οτι σου επιτρεπει να κάνεις εργασια σε κοινοχρήστους χωρους..Φερσου εξυπνα και προσπαθησε να το παρεις

24 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Θα περιμένω τη συνέλευση να δω τι θα γίνει

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, efib είπε

@lyda94, για πράγματα που έχουν γίνει ήδη απλώς θα έρθετε σε διαμάχη και θα σου σπάσουν τα νεύρα. Σε καταστάσεις που είναι στο όριο της καλής συνύπαρξης, κάνε τους παρατήρηση συνεχώς. Πχ αν στάζει το κλιματιστικό τους στην βεράντα σου. Γιατί αυτοί πατάνε στην καλοσύνη του άλλου για να κάνουν ο,τι κάνουν. 

Δες τι θα γίνει με την συνέλευση και αν έρθουν βέβαια. Απλώς αν δεν θέλουν δεν θα ξεμπερδεψεις εύκολα. Ώρες την νομοθεσία, κάνε highlight τα επίμαχα σημεία και ανάρτησε την στον πίνακα ανακοινώσεων και γράψε οτι θα ασκήσεις κάθε νόμιμο δίκαιαωμα σου. Αν και δεν νομίζω να τους κάνει τίποτα μια νομοθεσία. Αυτοί το βλέπουν ως "η πολυκατοικία μου και ο,τι θέλω κάνω"

Τους διάβαζα τον νόμο και με αγνοούσαν! Έλεγαν ότι η πολυκατοικία έχει καταστατικό! Διαβάζω τώρα τα ΦΕΚ που έστειλε το παιδί να τα έχω και αυτά!

Είναι ακριβώς ότι είπες, η πολυκατοικία τους νοοτροπία!

14 λεπτά πριν, filipprin είπε

Σωστα τα λες ως προς τον νομο αλλα παλι το συνεργειο οταν θα πεταχτουν οι 3 διαφωνούντες θα ζητησει υπογραφη διαχειριστή.Αποδεξου το και εστιασε εκει.

Δεν ζητούν υπογραφή καλέ! Έφυγαν γιατί τους απειλούσαν με αστυνομία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Δεν ζητούν υπογραφή καλέ! Έφυγαν γιατί τους απειλούσαν με αστυνομία!

Ζητανε ,ατυπα και καταχρηστικά αλλα ζητανε...........Απλα εδω δεν χρειαστηκε γιατι οι προθεσεις εγιναν σαφεις απο την αρχη....

Δειξε σεβασμο στης ανησυχίες τούς και προσπαθησε να τούς πάρεις με το μέρος σου.Χρειαζεσαι υπογραφη διαχειριστή σε χαρτι που να λεει οτι σου επιτρέπει η γενικη συνελευση (50+1 τον χιλιοστων)  να κάνεις εργασια σε κοινοχρήστους χωρους.Φερσου εξυπνα και προσπαθησε να το παρεις .

Ασε το νομο Ενημέρωσε τούς για το τι εργασιες θα γινουν ετσι ωστε να μην νομιζουν οτι θα σκαψουν ολη την πολυκατοικια .Φερσου εξυπνα και μη το πας στην κοντρα.Δειξε σεβασμο στης ανησυχίες τούς και προσπαθησε να τούς πάρεις με το μέρος σου.Το σημαντικότερο επιχείρημα ειναι οτι ο χαλκός θα καταργηθει και πρεπει να μπουν οι οπτικες τωρα που ειναι δωρεαν γιατι μετα θα πληρωσουν απο την τσεπη τους

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ζητανε ,ατυπα και καταχρηστικά αλλα ζητανε...........Απλα εδω δεν χρειαστηκε γιατι οι προθεσεις εγιναν σαφεις απο την αρχη....

Δειξε σεβασμο στης ανησυχίες τούς και προσπαθησε να τούς πάρεις με το μέρος σου.Χρειαζεσαι υπογραφη διαχειριστή σε χαρτι που να λεει οτι σου επιτρέπει η γενικη συνελευση (50+1 τον χιλιοστων)  να κάνεις εργασια σε κοινοχρήστους χωρους.Φερσου εξυπνα και προσπαθησε να το παρεις .

Ασε το νομο Ενημέρωσε τούς για το τι εργασιες θα γινουν ετσι ωστε να μην νομιζουν οτι θα σκαψουν ολη την πολυκατοικια .Φερσου εξυπνα και μη το πας στην κοντρα.Δειξε σεβασμο στης ανησυχίες τούς και προσπαθησε να τούς πάρεις με το μέρος σου.Το σημαντικότερο επιχείρημα ειναι οτι ο χαλκός θα καταργηθει και πρεπει να μπουν οι οπτικες τωρα που ειναι δωρεαν γιατι μετα θα πληρωσουν απο την τσεπη τους

Αυτό με την πλειοψηφία δεν χρειάζεται. Χρειάζεται ομοφωνία άρνησης, πράγμα που δεν γίνεται.

Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα που αναφέρεις! Κάπως έτσι θα το πάω στη συνέλευση.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ τώρα να κάνεις σκηνικό για οπτική ίνα ρε φίλε; Που την επόμενη ημέρα θα την ψάχνεις με το μάτι να δεις που έχει μπει; Δηλαδή τι να πεις για τον σκοταδισμό. Άβυσσος τα ψυχολογικά του καθενός.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lyda94 είπε

υτό με την πλειοψηφία δεν χρειάζεται. Χρειάζεται ομοφωνία άρνησης, πράγμα που δεν γίνεται.

Καλα αντε γιατι κουραστηκα .Παρε την υπογραφη απο τον διαχειρηστη να τελειωνουμε.

9 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Εντωμεταξυ τώρα να κάνεις σκηνικό για οπτική ίνα ρε φίλε; Που την επόμενη ημέρα θα την ψάχνεις με το μάτι να δεις που έχει μπει; Δηλαδή τι να πεις για τον σκοταδισμό. Άβυσσος τα ψυχολογικά του καθενός.

Καπου τα μπλεκεις.Εμενα την περσασανε μεσα απο την κουπαστη στις σκαλες βαλανε καναλια παντου που με την ζεστη ξεκόλλησαν κιολας κουτι στην εισοδο κοψανε πλακες στη πυλωτη ,γενικα και εργασιες εχει και οπτικα φαίνονται χαλια

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Ναι και όμως! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filipprin είπε

Καλα αντε γιατι κουραστηκα .Παρε την υπογραφη απο τον διαχειρηστη να τελειωνουμε.

Καπου τα μπλεκεις.Εμενα την περσασανε μεσα απο την κουπαστη στις σκαλες βαλανε καναλια παντου που με την ζεστη ξεκόλλησαν κιολας κουτι στην εισοδο κοψανε πλακες στη πυλωτη ,γενικα και εργασιες εχει και οπτικα φαίνονται χαλια

Τι να πω. Στην δικιά μου που είναι του 1980 χωρίς καμία μελέτη προεγκαταστασης για το οτιδήποτε, πρέπει να ξέρεις πού να κοιτάξεις για να την δεις. Και έχει γίνει και από το 2019 η εγκατάσταση, όπου τα συνεργεία δεν ήταν και τόσο εξοικειωμένα θεωρώ. Και γενικά σε όποια πολυκατοικία έχω μπει δεν έχω δει κάτι που να πω, κοίτα εδώ τα παιδιά τι βάλανε με το μυαλό τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι εχω δει και απιστευτα χαλια εχω δει και καλες δουλειες.Σημασια εχει και η διαρυθμιση της πολυκατοικιας αλλα και το συνεργειο.Σιγουρα πάντως δεν ειναι αυτο που λες οτι ψάχνεις να την βρεις.Γενικα  τωρα επειδή εχει πέσει δουλεια στα συνεργεία πεφτει πολύ αρπα κολα.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου θέμα που ανέφερα προ τριμήνου οπτικές δεν μπήκανε και ούτε πρόκειται να μπουν όπως θέλει ο κάθε εργολάβος.

Όποιος εργολάβος τα βάλει μέσω του φρεατίου του ασανσέρ θα πάρει και την δουλειά.

Επίσης στου συγγενή μου που βάλανε τα κανάλια με τις οπτικές με κόλλα στα κάγκελα ήδη ξεκόλλησαν και είναι χύμα η οπτική ίνα. Θα κοπούν κάποια στιγμή και θα γελάω.

Επεξ/σία από Black Flag
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Update παιδιά...

Τελικά αφού τους απείλησα με αγωγές και εξώδικα και είδαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, έκαναν μια τυπική συνέλευση και είπαν και οι ίδιοι ότι ναι, ο νόμος λέει αυτό και απλά ενημερώνουμε ότι η τάδε θα προχωρήσει με τη διαδικασία. Τον ίδιο νόμο που τους διάβαζα και δεν άκουγαν. Μίλησαν με δικηγόρο, λένε, και λογικά τους είπε ότι δεν μπορούν να με σταματήσουν!

Έχουν έρθει τα συνεργεία και έχει μπει στην πολυκατοικία και περιμένω τώρα τηλ από κοσμοτέ για να κανονίσουμε να έρθει και στο σπίτι η οπτική ίνα.

Τέλος καλό, όλα καλά! 😉

• Like 4
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...