DjTony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Ποιο από τα 3 build και γιατί; έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μήπως; έως 650-700 ΜΑΞΙΜΟΥΜ και μόνο αυτά τα κομμάτια. Τροφοδοτικό και δίσκοι υπάρχουν.
Nik1239 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, DjTony είπε Ποιο από τα 3 build και γιατί; έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μήπως; έως 650-700 ΜΑΞΙΜΟΥΜ και μόνο αυτά τα κομμάτια. Τροφοδοτικό και δίσκοι υπάρχουν. 1ον για τι χρήση το θες ; 2ον γιατί i9 σε 50€ μητρική; Γιατί ryzen7-i7 σε 50€ μητρική; Κάρτα γραφικών έχεις; 6
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πραγματικά, θα συμφωνήσω με τον Nik1239 τέτοια specs cpu για να βάλεις patriot signature line και h410 μητρική; Ούτε καν... επίσης στον 10850k υπολόγισε έξτρα ψύκτρα. Edit: Ποιό απο τα τρια build δεν απάντησα. ΚΑΝΕΝΑ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us 2
DjTony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά θέλω να πέσω σε κόστος λίγο. Για αυτό βάζω φθηνή μητρική. Ούτε πειράγματα θέλω ούτε τίποτα. Απλά να έχω ένα δυνατό υπολογιστή να κάνει ότι του πω πριν το πατήσω. Κάρτα γραφικών έχω μια GTX 460 που με καλύπτει για ότι παίζω. Ουσιαστικά δεν παίζω παιχνίδια.. Οπότε η χρήση είναι καθημερινή απλή και θέλω ένα γρήγορο μηχάνημα. Δίσκο έχω M2 να βάλω πάνω όπως και τροφοδοτικό. Οθόνες πληκτρολόγια τα πάντα υπάρχουν. Οπότε τι έχετε να προτείνετε για μητρική επεξεργαστή και μνήμες;
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως κοιτάς λάθος τα πράγματα; Μήπως είναι υπερβολικός ο επεξεργαστής για το υπόλοιπο σύστημα και αυτά που θες να κάνεις; Θα μπορούσες εναλλακτικά να πας σε i5 10600k για παράδειγμα και να πέσεις σε λεφτά, εφόσον πάντα το multicore (8/16) δεν είναι απαραίτητο για σένα. Εν τάχυ θα σου πω, καθώς δεν υπάρχει λόγος να σου προτείνω συγκεκριμένα parts, μνήμες το λιγότερο στα 3000mhz, μητρική για intel τουλάχιστων B460m chipset (4slot, vrm heatsing). Για Ryzen δεν κατέχω και δε θα πάρω θέση... 2
DjTony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μήπως κοιτάς λάθος τα πράγματα; Μήπως είναι υπερβολικός ο επεξεργαστής για το υπόλοιπο σύστημα και αυτά που θες να κάνεις; Θα μπορούσες εναλλακτικά να πας σε i5 10600k για παράδειγμα και να πέσεις σε λεφτά, εφόσον πάντα το multicore (8/16) δεν είναι απαραίτητο για σένα. Εν τάχυ θα σου πω, καθώς δεν υπάρχει λόγος να σου προτείνω συγκεκριμένα parts, μνήμες το λιγότερο στα 3000mhz, μητρική για intel τουλάχιστων B460m chipset (4slot, vrm heatsing). Για Ryzen δεν κατέχω και δε θα πάρω θέση... Θα ήθελα να μου προτείνεις από eshop αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο βέβαια μητρική επεξεργαστή και μνήμες... Σε ευχαριστώ! Τι θα έβαζες εσύ σε ένα δικό σου στήσιμο τώρα... Όπως ξανά είπα θέλω απλά να πετάει το μηχάνημα για normal χρήση... Θα παίξω και κανένα παιχνιδάκι αλλά όχι τίποτα τρελό...
Aris_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 η μητρική δεν ειναι μονο να στηρίζει την cpu αν καποια στιγμή σηκώσεις φορτιο δεν θα αντέξει και θα στα δώσει στο χερι 4
Nik1239 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, DjTony είπε Θα ήθελα να μου προτείνεις από eshop αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο βέβαια μητρική επεξεργαστή και μνήμες... Σε ευχαριστώ! Τι θα έβαζες εσύ σε ένα δικό σου στήσιμο τώρα... Όπως ξανά είπα θέλω απλά να πετάει το μηχάνημα για normal χρήση... Θα παίξω και κανένα παιχνιδάκι αλλά όχι τίποτα τρελό... Βρε φίλε η νορμάλ χρήση είναι Facebook , YouTube , chrome , μουσική , word ή κάνα πρόγραμμα επεξεργασίας πχ ; Πάρε έναν i3 10100f με ένα απλό κουτάκι 16gb ram και την πιο φτηνή μητρική αν είναι απλή χρήση αλλιώς κάτι άλλο αν μας πεις και τι χρήση θες 4
DjTony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αυτά είναι οκ μεταξύ τους; 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Βρε φίλε η νορμάλ χρήση είναι Facebook , YouTube , chrome , μουσική , word ή κάνα πρόγραμμα επεξεργασίας πχ ; Πάρε έναν i3 10100f με ένα απλό κουτάκι 16gb ram και την πιο φτηνή μητρική αν είναι απλή χρήση αλλιώς κάτι άλλο αν μας πεις και τι χρήση θες Είχα φτιάξει ένα 2700Κ πριν 10 χρόνια με 2XGTX 460 με Asus Rampage Formula κλπ κλπ.. Είχε κρατήσει 10 χρόνια.. Κάηκε η μητρική εν τέλη. Θέλω κάτι παρόμοιο να κάνω και τώρα μόνο που τώρα δε παίζω παιχνίδια, θέλω όμως να λειτουργεί γρήγορα το pc όταν θέλω να κάτσω να σερφαρω στο ίντερνετ, να παίξω ένα βίντεο 4Κ, να παίξω ένα light παιχνίδι.. Δε θέλω να παω σε i3. Έλεγα για i7 και πάνω ή ryzen 7 πχ να κάνω κάτι καλό... Να αντέξει στο χρόνο
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Γρήγορα-γρήγορα, στο budget που κοιτάς και λίγο χαμηλότερα, 2 pc που πετάνε και σηκώνουν κι όλα τα 3A games: Ίσως και τα 2 να είναι overkill για την χρήση που τα θες. Αφού θες να το πας προς τα πάνω απ'οσο βλέπω(μετά το ποστ σου) κοίτα τις πρώτες επιλογές που έκανα. Ψύκτρα έβαλα μια στην τύχη, αν έχουν κάτι να σου προτείνουν τα παιδιά από εδώ καλώς. Στους επεξεργαστές k δεν υπάρχει ψύκτρα στο κουτί οπότε η αγορά aftermarket ψύκτρας είναι απαραίτητη. Σου έβαλα 10600kf για πιο οικονομικο, όπου f χωρίς ενσωματωμένα γραφικά. Έχε στα υπόψιν οτι σε καταστήματα εκτός (όχι eshop) μπορείς να πιάσεις καλύτερες τιμές στα περισσότερα... 1
JDROGAS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eαν θελεις σονι και καλα απο το eshop εγω προτεινω αυτα αλλα ο επεξεργαστης ειναι too much Εαν ομως θελει να φτασεις εκει "επανω" θα του βαλεις καλη μητρικη. Το eshop ειναι ακριβο παντως και δεν εχει ποικιλια-διαθεσιμοτητα σε μητρικες. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS 2
leros2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DjTony είπε Ουσιαστικά δεν παίζω παιχνίδια.. Οπότε η χρήση είναι καθημερινή απλή και θέλω ένα γρήγορο μηχάνημα. Για τέτοια χρήση θες τουλάχιστον Threadripper και πάνω με την φτηνότερη μητρική της αγοράς για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από leros2004
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DjTony είπε Τροφοδοτικό Ποιο μοντέλο;
DjTony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποιο μοντέλο; Έχω ένα Chieftec 750 full modular
Nik1239 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DjTony είπε Έχω ένα Chieftec 750 full modular Αλλαγη όπως είναι και αυτό Πάρε έναν i5 10400f και μια b460 με 16gb ram και ένα ποιοτικό psu 500watt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα