DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Σου ζητάνε ταυτότητα ή αφμ? Και αν δεν έχεις μαζί σου σε πηγαίνουν στο τμήμα?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε Σου ζητάνε ταυτότητα ή αφμ? Και αν δεν έχεις μαζί σου σε πηγαίνουν στο τμήμα? Λογικά ναι ,για εξακρίβωση στοιχείων και βεβαίωση του πρόστιμου.
G.bar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε Σου ζητάνε ταυτότητα ή αφμ? Και αν δεν έχεις μαζί σου σε πηγαίνουν στο τμήμα? Είναι υποχρεωτικό να έχεις ταυτότητα μαζί με το μήνυμα.
DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, G.bar είπε Είναι υποχρεωτικό να έχεις ταυτότητα μαζί με το μήνυμα. Ολοι αυτοι που πιανουν εχουν ταυτότητα ? δε νομιζω, πρεπει να γινει εξακρίβωση στοιχειων.
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε Ολοι αυτοι που πιανουν εχουν ταυτότητα ? δε νομιζω, πρεπει να γινει εξακρίβωση στοιχειων. Όσοι δεν έχουν τους πάνε για εξακρίβωση στοιχείων πρώτα, και μετά τους κερνάνε το 300άρι.
DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όσοι δεν έχουν τους πάνε για εξακρίβωση στοιχείων πρώτα, και μετά τους κερνάνε το 300άρι. αραγε τα προστιμα που βαζουν ειναι οπως οι κλήσεις? θα σου μπει στο ταξις σε 5 χρονια?
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε αραγε τα προστιμα που βαζουν ειναι οπως οι κλήσεις? θα σου μπει στο ταξις σε 5 χρονια? Σε τρώει να φας 300άρι?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σε τρώει να φας 300άρι? Θα το έφαγε ήδη και μας το φέρνει σιγά σιγά
alexx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε αραγε τα προστιμα που βαζουν ειναι οπως οι κλήσεις? θα σου μπει στο ταξις σε 5 χρονια? Πρόστιμο αρχές Αυγούστου, εμφάνιση στο taxis μέσα Δεκεμβρίου. Και εγώ έλπιζα ότι θα με ξεχνούσαν!!!!
DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, alexx είπε Πρόστιμο αρχές Αυγούστου, εμφάνιση στο taxis μέσα Δεκεμβρίου. Και εγώ έλπιζα ότι θα με ξεχνούσαν!!!! Όχι ρε γαμώτο!! Και δεν υπάρχει σύστημα να πληρώσεις το μισό? Όταν σε γράψανε είχες ταυτότητα?
alexx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Όχι καταργήθηκε αυτό που πλήρωνες το μισό σε 10 μέρες εδώ και καιρό. Δούλευα σε κατάστημα και υποτίθεται ότι είχα την μάσκα κάτω απο τήν μύτη όταν πέρασαν για έλεγχο. Δέν με πέτυχαν στο δρόμο.
DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, alexx είπε Όχι καταργήθηκε αυτό που πλήρωνες το μισό σε 10 μέρες εδώ και καιρό. Δούλευα σε κατάστημα και υποτίθεται ότι είχα την μάσκα κάτω απο τήν μύτη όταν πέρασαν για έλεγχο. Δέν με πέτυχαν στο δρόμο. Τα στοιχεία σου που τα βρήκαν
alexx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 είχα μαζί μου άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας και μου τα ζήτησαν.
DimosthenisG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alexx είπε είχα μαζί μου άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας και μου τα ζήτησαν. λολ δηλαδη σε ελεγξαν και για το αν δουλεύεις νομιμα? 2 σε 1? 🤣 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από DimosthenisG
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Όχι ρε γαμώτο!! Και δεν υπάρχει σύστημα να πληρώσεις το μισό? Όταν σε γράψανε είχες ταυτότητα? Δεν είναι τροχονομική παράβαση!! Ασε που έχει καταργηθεί το μισό πρόστιμο αν πληρωθεί νωρίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις