Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Νέος τρόπος ανανέωσης χρόνου ομιλίας


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την χρήση ηλεκτρονικών αποδείξεων οι συνδρομητές της εταιρίας θα μπορούν να ανανεώνουν, χωρίς επιπλέον διαδικασίες, το χρόνο ομιλίας τους σε περισσότερα από 5.000 σημεία σ΄ όλη την Ελλάδα

 

Ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο ανανέωσης χρόνου ομιλίας για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας, Vodafone α la Carte και Vodafone CU, εγκαινίασε πρόσφατα η Vodafone στην Ελλάδα. Οι συνδρομητές της εταιρίας θα μπορούν πλέον να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους και με την αγορά απόδειξης ανανέωσης χρόνου ομιλίας, αντί της κάρτας ανανέωσης.

 

Η διαδικασία ανανέωσης του χρόνου ομιλίας από τους συνδρομητές γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ακολουθούσαν μέχρι σήμερα και με την κάρτα ανανέωσης. Έτσι οι χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας της Vodafone μπορούν να καλούν από το καρτοκινητό τους το 1252 (χωρίς χρέωση) και να πληκτρολογούν στη συνέχεια τον κωδικό ανανέωσης, που θα βρουν τυπωμένο πάνω στην απόδειξη.

 

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι εμπορικοί συνεργάτες της Vodafone, Alphyra Hellas και ΥQ Hellas έως τα τέλη του 2005 σκοπεύουν να εγκαταστήσουν τις ειδικές τερματικές συσκευές, που θα τυπώνουν τις αποδείξεις ανανέωσης χρόνου ομιλίας, σε περισσότερα απο 5000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι διαθέσιμες αξίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας σε αποδείξεις θα είναι κοινές με αυτές των καρτών (δηλαδή €9, €20, €36 για Vodafone α la Carte και €9, €20 για Vodafone CU), ενώ επιπλέον θα προσφέρεται η ενδιάμεση αξία των €15. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία της Vodafone, εξασφαλίζει στους συνδρομητές της εταιρίας άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα χρόνου ομιλίας χωρίς επιπλέον διαδικασίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...