Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανναρωτιέμαι εάν δημοσιεύονται οι συνταγές από τα πιάτα που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι, στο στάδιο που διαγωνίζονται, για να λάβουν τα τρία ή δύο ΝΑΙ ή και το ΟΧΙ.

Δημοσ.

Μην ψαρωνετε με αυτά..είναι ριάλιτι σκηνοθεσια...

Αν υπήρχαν τόσα τέλεια πιάτα οσο τα παρουσιάζουν σε κάθε επεισόδιο επί 5σεζον  γιατί δεν τα έβαζαν έστω αυτοί οι 3 στα μαγαζιά τους ή στα Μενου που φτιάχνουν για αλλά μαγαζιά? ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ριάλιτι σκηνοθεσία? Τί δηλαδή να λένε τα καλύτερα για πιάτα που δεν τους άρεσαν; Νομίζω θα είχε βγεί κ βρώμα εάν γινόντουσαν τέτοια.

Δημοσ.

περισσότερο μετράει το σόου.. θα επιλέξουν target group / χαρακτήρες 

Ξεκάθαρο σενάριο έχει κ το bachelor,εφιάλτης στην κουζίνα κ λοιπά concept εξωτερικού π δεν μου έρχονται τωρα

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κόντρα, ίντριγκα, καφριλικι κανείς δεν θα έβλεπε αυτή την εκπομπή.

Το αστείο είναι όταν παίρνουν το σοβαρό ύφος οι κριτές... Χαχαχα βρε μαλακα μάγειρας είσαι όχι καθηγητής στο Χάρβαρντ

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zoranb είπε

Ριάλιτι σκηνοθεσία? Τί δηλαδή να λένε τα καλύτερα για πιάτα που δεν τους άρεσαν; Νομίζω θα είχε βγεί κ βρώμα εάν γινόντουσαν τέτοια.

Ρε μαν οι διάλογοι, οι μονόλογοι και οι συμπεριφορές είναι σκηνοθετημένοι, λες να λένε αλήθεια για το φαγητό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Ρε φιλε αυτο σκεφτομαι και εγω. Μαγειρες ειναι και εχουν υφος λες και ειναι νομπελιστες επιστημονες 😂😂😂

Επεξ/σία από killer76
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Για συνταγές ρωτάει , τηλεκριτική κατέντησε. Όσον αφορά τα Master Class παρουσιάζονται στην επίσημη σελίδα οι συνταγές σε video. Για τις συταγές των παικτών , δεν ξέρω. Όσον αφορά τους κριτές , εφόσον είναι ειδικοί στην τέχνη τους , καλά κάνουν και είναι αυστηροί. Η μαγειρική περιέχει και επιστήμη και τέχνη , και κακά τα ψέματα , με τα αστέρια Μισελεν είναι πιο πάνω από νομπελίστες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...