Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Είχα κάνει μια παραγγελία από Ali Express στις 29/01 και στάλθηκε στις 05/02 και ακόμα δεν έχει φύγει από Κίνα έχει κολλήσει το tracking προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή αλλά δεν λαμβάνω καμία απάντηση 

Επίσης το tracking που έχει εκδώσει είναι για Ολλανδία ενώ εγω μένω Ελλάδα 

Τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

80788997-AE3A-4017-87FA-806AC9AA57F8.png

18D8008A-FA44-45AA-A9F1-9FB6D47E72CB.png

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 13/2/2021 στις 4:51 ΜΜ, chios είπε

Υπομονή μπορείς να κάνεις, 1-1,5 μήνα υπολόγισε ότι θέλει. 

Ναι δεν λέω αλλά το tracking είναι απενεργοποιημένο, η παραγγελία μου είναι ακόμα στην Κίνα δεν την έχει αποστείλει και το tracking είναι για Ολλανδία και με τον πωλητή δεν μπορώ να βγάλω συννενόηση αλλά τον λέω αλλά με απανταει

Γενικώς τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

Μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω κάνοντας open dispute ?

Δημοσ.

Για αρχή ασφάλεια ζωής... αυτά τα φθηνά TWS σκάνε, κυριολεκτικά.
Κατά τα άλλα τίποτα, υπομονή, το tracking είναι normal ως συνηθίζεται για αποστολές με aliexpress standard shipping, θα έρθει μέσω Ολλανδίας.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τo tracking είναι Ολλανδικό επειδή είναι μέσω NL Post.  Έρχονται τα πακέτα στην ολλανδία και από εκεί προωθούνται στους κατά τόπους προορισμούς.

Είναι ακόμα νωρίς για να ανοίξεις dispute, μην το κάνεις.  Πρέπει να περιμένεις για να το κάνεις.

Αμα δεν έρθει πάντως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.  Έχω ανοίξει αρκετά dispute στην Aliexpress και έχω δικαιωθεί (μάλιστα σε δύο περιπτώσεις μου ήρθε κιόλας και το αντικείμενο). Απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή προς το παρών.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JustGud είπε

Για αρχή ασφάλεια ζωής... αυτά τα φθηνά TWS σκάνε, κυριολεκτικά.
Κατά τα άλλα τίποτα, υπομονή, το tracking είναι normal ως συνηθίζεται για αποστολές με aliexpress standard shipping, θα έρθει μέσω Ολλανδίας.

Δεν παίζει να ειμαι στις ελάχιστες περιπτώσεις ώστε να μην σκάσει έτσι?

17 λεπτά πριν, Striftos79 είπε

Καλησπέρα,

Τo tracking είναι Ολλανδικό επειδή είναι μέσω NL Post.  Έρχονται τα πακέτα στην ολλανδία και από εκεί προωθούνται στους κατά τόπους προορισμούς.

Είναι ακόμα νωρίς για να ανοίξεις dispute, μην το κάνεις.  Πρέπει να περιμένεις για να το κάνεις.

Αμα δεν έρθει πάντως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.  Έχω ανοίξει αρκετά dispute στην Aliexpress και έχω δικαιωθεί (μάλιστα σε δύο περιπτώσεις μου ήρθε κιόλας και το αντικείμενο). Απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή προς το παρών.

Ναι αλλά γιατί δεν έχει κάποια ανανέωση στο tracking στην NLPost η στο Ali Express?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwrgosgeooo είπε

Ναι δεν λέω αλλά το tracking είναι απενεργοποιημένο, η παραγγελία μου είναι ακόμα στην Κίνα δεν την έχει αποστείλει και το tracking είναι για Ολλανδία και με τον πωλητή δεν μπορώ να βγάλω συννενόηση αλλά τον λέω αλλά με απανταει

Γενικώς τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

Μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω κάνοντας open dispute ?

Να κάνεις dispute τόσο νωρίς για πιο λόγο; Από την στιγμή που τα έχει στείλει δεν θα σου δώσει λεφτά πίσω, κανείς υπομονή και περιμένεις αν τα βιάζεσαι κακός τα πήρες από Αλί.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Να κάνεις dispute τόσο νωρίς για πιο λόγο; Από την στιγμή που τα έχει στείλει δεν θα σου δώσει λεφτά πίσω, κανείς υπομονή και περιμένεις αν τα βιάζεσαι κακός τα πήρες από Αλί.

Δεν τα βιαζομαι καν απλώς ο ίδιος ο πωλητής με είπε να κάνω dispute 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παραγγελια απο ALI και ΤΡΙΣ ΑLI στις 22/11/2020 ενα φακο ποδηλατου αξιας κατω απο 25$ με απλο Ταχυδρομειο

σημερα στις 26/2/2020 μετα απο 100 ημερολογιακες καταφερα και πηρα απαντηση για REFUND οτι θα με αποζημειωσουν σε 3-20 ημερολογιακες ημερες......υπολογιζω μεχρι 1Απριλιου να επιστραφουν τα χρηματα!

Υ.Γ. στο μεταξυ εχω επικοινωνησει με EVA messanger πανω απο 20 φορες γιθα την πορεια της παραγγελια που ποτε δε θα παρω!

Μετα απο απο αυτο εχει Κλεισει για εμενα προσωπικα το θεμα αγορας προιοντων απο Κινεζομαγαζα εκτος αν ειναι απο Αποθηκη στην Ε.Ε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έτσι για την πλάκα μας.

Αρχές Νοέμβρη 2020 είχα κάνει παραγγελία κάτι κορδόνια 3-4 ευρώ αξία. Δεν είχα παραλάβει τίποτε ούτε έκανα αναφορά για επιστροφή χρημάτων.

Ανοίγω σήμερα το κουτί και βρίσκω μέσα το δεματάκι που άφησε πριν λίγο ο ταχυδρόμος. Κοντά 150 μέρες. 🤣 Τα είχα ξεγράψει και δεν ασχολήθηκα λόγω μικρού κόστους και όμως οι Κινέζοι τα έστειλαν. Το γράφω έτσι για κάποιους που πριν περάσουν 30 μέρες αναζητάνε με αγωνία δεματάκια από Κίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Έτσι για την πλάκα μας.

Αρχές Νοέμβρη 2020 είχα κάνει παραγγελία κάτι κορδόνια 3-4 ευρώ αξία. Δεν είχα παραλάβει τίποτε ούτε έκανα αναφορά για επιστροφή χρημάτων.

Ανοίγω σήμερα το κουτί και βρίσκω μέσα το δεματάκι που άφησε πριν λίγο ο ταχυδρόμος. Κοντά 150 μέρες. 🤣 Τα είχα ξεγράψει και δεν ασχολήθηκα λόγω μικρού κόστους και όμως οι Κινέζοι τα έστειλαν. Το γράφω έτσι για κάποιους που πριν περάσουν 30 μέρες αναζητάνε με αγωνία δεματάκια από Κίνα.

Σύμφωνό 100% σε αυτό…

Εδώ υπάρχουν άτομα που έκαναν σήμερα παραγγελία και μετα από 2-3 μέρες ανοίγουν θέμα για το που βρίσκετε το δέμα…

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις βρίσκονται στο Ελληνικό τελωνείο…

Αγορά 56 ευρώ στις 17 Νοεμβρίου 2020, με συστημένο δέμα…

Παραλάβαμε σήμερα 8 Απριλίου 2021…

Σχεδόν 5 μήνες!!!!!!!!!!!!!

Το λέω και θαύμα… εγώ το είχα ξεγραμμένο, όπως και το AliExpress διότι από 10 Ιανουαρίου ήταν χαμένο στο Βενιζέλος…

1685830895_.png.bebb30eacdf1405b67dc20ade74d7e03.png

Επίσης άλλο συστημένο Δέμα….

Αγορά στις 22 Νοεμβρίου 2020, με συστημένο δέμα…

Παραλάβαμε χτες 7 Απριλίου 2021…

Σχεδόν 5 μήνες και αυτό!!!!!!!!!!!!!

Αφού έκανε και μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και μετά στην Αλεξανδρούπολη, για να πάρει τον αέρα του………

181892246_.png.238e1301a96b59c2a8005703966d210b.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία μάσκες FPP2 (μικρές και άβολες είναι) τέλος Φεβρουαρίου και παρέλαβα χθες αρχές Απριλίου δηλαδή.

Πάντα αργούσε το ali, προσθέθηκε και ο κοβιτ και αργούν λίγο πιο πολύ.

Θέλει υπομονή.

edit: δεν πέρασαν από τελωνείο.

Επεξ/σία από hercoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...