Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτισω το εξης: Υπαρχουν μαγαζια στο skroutz που συστηνεται να αποφυγω; 

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Προσωπικά αν ένα κατάστημα  είναι λιγότερο από 2 χρόνια στο σκρουτζ και δεν έχει αντικαταβολή ή paypal είμαι επιφυλακτικός.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Havik είπε

Προσωπικά αν ένα κατάστημα  είναι λιγότερο από 2 χρόνια στο σκρουτζ και δεν έχει αντικαταβολή ή paypal είμαι επιφυλακτικός.

Για να του ρίξεις άκυρο δηλαδή τι θα έπρεπε να έχει 😋😋 ; Εκτός αν πηγαίνεις και παραλαμβάνεις από εκεί, οπότε πάσο.

Για εμένα προσωπικά μαγαζί που δεν έχει PayPal και δεν έχω ξανά-ψωνισει από εκεί, τρώει άκυρο. Αν έχω ξανά-ψωνίσει και έχω μείνει ευχαριστημένος , τότε την επόμενη φορά πληρώνω με κάρτα. Αντικαταβολή ήταν μια εναλλακτική του PayPal προ covid.

Γενικώς εγώ είμαι άτομο που αν με εξυπηρετεί σωστά ένα μαγαζί, δεν πρόκειται να κοιτάξω σε άλλο.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν κάτι ρούχα που πήρα, που τα νούμερα δεν μου έκαναν και όχι απλά τα επέτρεψα δωρεάν, αλλά μαζί με την ιδιοκτήτρια μετρούσαμε παντελόνια που ήδη έχω και με βολεύουν, για να που προτείνει παρόμοια, καινούργια. Αυτά που μου ήρθαν μου ταίριαζαν γάντι. Για εμένα το θέμα με τα ρούχα έχει κλείσει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω από αλλού.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, filip123go είπε

Για να του ρίξεις άκυρο δηλαδή τι θα έπρεπε να έχει 😋😋 ; Εκτός αν πηγαίνεις και παραλαμβάνεις από εκεί, οπότε πάσο.

Μην το γελάς, στην πλειοψηφία των παραγγελιών επιλέγω παραλαβή από κατάστημα, εξαίρεση δλδ μεγάλα αντικείμενα που δεν μπορώ να μεταφέρω μόνος, όποτε συνήθως δεν με "νοιάζει" τόσο το κατάστημα.

Προτιμώ παραλαβή από κατάστημα επειδή είναι πιο γρήγορο να πάω ο ίδιος και επειδή με εκνευρίζει το κρυφτούλι και η έχτρα καθυστερήσεις από τις μεταφορικές, οκ δεν παίζουν πάντα  κρυφτούλι αλλά τυχαίνει.

Αν είναι να μην πάω τότε προσέχω αυτό που έγραψα παραπάνω.

Εγγύηση αν μπορώ να το στείλω απευθείας στην μαμά εταιρία είναι το καλύτερο, σε κάποια μεγάλα κιολας καταστήματα ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση, απλά σε καθυστερούν και κοιτάνε να σε δαγκώσουν με πιστωτικά αμφίβολου αξίας, οπότε το μέγεθος του καταστήματος και εγγύηση για μένα είναι αδιάφορο αρκεί να μπορώ να κάνω ρμα ο ίδιος.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, filip123go είπε

Για εμένα προσωπικά μαγαζί που δεν έχει PayPal και δεν έχω ξανά-ψωνισει από εκεί, τρώει άκυρο. Αν έχω ξανά-ψωνίσει και έχω μείνει ευχαριστημένος , τότε την επόμενη φορά πληρώνω με κάρτα. Αντικαταβολή ήταν μια εναλλακτική του PayPal προ covid.

Γενικώς εγώ είμαι άτομο που αν με εξυπηρετεί σωστά ένα μαγαζί, δεν πρόκειται να κοιτάξω σε άλλο.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν κάτι ρούχα που πήρα, που τα νούμερα δεν μου έκαναν και όχι απλά τα επέτρεψα δωρεάν, αλλά μαζί με την ιδιοκτήτρια μετρούσαμε παντελόνια που ήδη έχω και με βολεύουν, για να που προτείνει παρόμοια, καινούργια. Αυτά που μου ήρθαν μου ταίριαζαν γάντι. Για εμένα το θέμα με τα ρούχα έχει κλείσει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω από αλλού.

Αν έχεις την καλοσύνη ποιο είναι αυτό τκ κατάστημα για τα ρούχα? Ψάχνω τόσο καιρό να βρω αντίστοιχο της δικής σου καλής εμπειρίας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Αν έχεις την καλοσύνη ποιο είναι αυτό τκ κατάστημα για τα ρούχα? Ψάχνω τόσο καιρό να βρω αντίστοιχο της δικής σου καλής εμπειρίας. 

Στο στέλνω σε pm :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...