Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όλα τα χρόνια είχα πάντα καλή εξυπηρέτηση στο Public. Για πρώτη φορά έχω αρνητική εμπειρία.

Εδώ και 1 εβδομάδα, έχω ρίξει παραγγελία για παράδοση στο σπίτι, που μού ήρθε ότι έχει αποσταλεί. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είχε tracking number.

Έχω στείλει 2 φορές με e-mail επικοινωνία να μού το στείλουν, δεν έχουν απαντήσει. Τούς πήρα τηλέφωνο, δεν το ξέρουν το tracking number.

Ακόμα με ενημερώνουν κι εγώ δεν μπορώ να αναζητήσω το δέμα μόνος μου.

Έχετε σχετική εμπειρία με το κατάστημα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Καλησπέρα,

Όλα τα χρόνια είχα πάντα καλή εξυπηρέτηση στο Public. Για πρώτη φορά έχω αρνητική εμπειρία.

Εδώ και 1 εβδομάδα, έχω ρίξει παραγγελία για παράδοση στο σπίτι, που μού ήρθε ότι έχει αποσταλεί. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είχε tracking number.

Έχω στείλει 2 φορές με e-mail επικοινωνία να μού το στείλουν, δεν έχουν απαντήσει. Τούς πήρα τηλέφωνο, δεν το ξέρουν το tracking number.

Ακόμα με ενημερώνουν κι εγώ δεν μπορώ να αναζητήσω το δέμα μόνος μου.

Η παράδοση ήταν απ'ευθείας από το εν λόγο κατάστημα ή από τους συνεργάτες?

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Απευθείας.

Επειδή συνδέθηκα μόλις στο λογαριασμό μου στο αρχείο παραγγελιών βλέπω πως βάζουν τον αριθμό αποστολής της ACS και τον βλέπεις εκεί.

Σε sms απλά στέλνουν το παρακάτω:

H ΠAPAΓΓEΛIA oXXXXXXXXX EXEI AΠOΣTAΛEI ME ETAIPIA KOYPIEP KAI EINAI ΠPOΣ ΠAPAΔOΣH ΣTHN ΔIEYΘYNΣH ΠOY EXEIΣ EΠIΛEΞEI!

Εσύ βλέπεις ή λαμβάνεις κάτι ξεχωριστό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Επειδή συνδέθηκα μόλις στο λογαριασμό μου στο αρχείο παραγγελιών βλέπω πως βάζουν τον αριθμό αποστολής της ACS και τον βλέπεις εκεί.

Σε sms απλά στέλνουν το παρακάτω:

H ΠAPAΓΓEΛIA oXXXXXXXXX EXEI AΠOΣTAΛEI ME ETAIPIA KOYPIEP KAI EINAI ΠPOΣ ΠAPAΔOΣH ΣTHN ΔIEYΘYNΣH ΠOY EXEIΣ EΠIΛEΞEI!

Εσύ βλέπεις ή λαμβάνεις κάτι ξεχωριστό?

Αυτό ακριβώς έβλεπα σε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες μέχρι την τελευταία.

Στην τελευταία παραγγελία δεν αναγράφει κάτι στην παραγγελία αυτή στο αρχείο παραγγελιών. Επίσης, όπως έγραψα στο αρχικό, δεν το ήξεραν ούτε τηλεφωνικά που μίλησα, άρα γι΄ αυτό δεν αναγράφεται και στην παραγγελία μέσα.

Αυτή την πτώση ποιότητας δεν την έχω συνηθίσει στο Public, να είμαι ειλικρινής.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.

Απορία. Είχα παραγγελία με click away. Εκλεισε το κατάστημα και με πήραν τηλέφωνο για να την στείλουν από το κατάστημα με κούριερ. Πέρασαν τεσσερεις ημέρες και με ξαναπέρνουν γιατί τελικά δεν την είχαν στείλει. Αυτό έγινε Πέμπτη (που μας πέρασε) και ενώ δεν έχει έρθει τίποτα (ούτε sms από ACS) λέει η κατάσταση στο site πως έχει παραληφθεί. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Αυτό ακριβώς έβλεπα σε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες μέχρι την τελευταία.

Στην τελευταία παραγγελία δεν αναγράφει κάτι στην παραγγελία αυτή στο αρχείο παραγγελιών. Επίσης, όπως έγραψα στο αρχικό, δεν το ήξεραν ούτε τηλεφωνικά που μίλησα, άρα γι΄ αυτό δεν αναγράφεται και στην παραγγελία μέσα.

Αυτή την πτώση ποιότητας δεν την έχω συνηθίσει στο Public, να είμαι ειλικρινής.

Δεν θα τους δικαιολογήσω, απλά θα σκεφτώ μήπως ήταν τυχαίο? 

Έχω σε εκκρεμότητα παραγγελία από αναμονή κάποιο βιβλίο...

Όταν αποστέλλει θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω...

Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Απορία. Είχα παραγγελία με click away. Εκλεισε το κατάστημα και με πήραν τηλέφωνο για να την στείλουν από το κατάστημα με κούριερ. Πέρασαν τεσσερεις ημέρες και με ξαναπέρνουν γιατί τελικά δεν την είχαν στείλει. Αυτό έγινε Πέμπτη (που μας πέρασε) και ενώ δεν έχει έρθει τίποτα (ούτε sms από ACS) λέει η κατάσταση στο site πως έχει παραληφθεί. Καμιά ιδέα;

Ορίστε??

Πως έχει παραληφθεί? Μήπως είναι κάποιο συστημικό πρόβλημα? 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, kormos said:

Ορίστε??

Πως έχει παραληφθεί? Μήπως είναι κάποιο συστημικό πρόβλημα? 

Τι να σου πω. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε πως μπορεί να την έχουν δώσει στην μεταφορική και να μην μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα. Πέταξαν και την ατάκα πως από την στιγμή που δεν έχετε πληρώσει δεν υπάρχει θέμα. θα δώ και αύριο με το τοπικό κατάστημα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Τι να σου πω. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε πως μπορεί να την έχουν δώσει στην μεταφορική και να μην μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα. Πέταξαν και την ατάκα πως από την στιγμή που δεν έχετε πληρώσει δεν υπάρχει θέμα. θα δώ και αύριο με το τοπικό κατάστημα.

Είναι λίγοι τραγική τέτοια στάση... Αλλά συνεργάζονται με ACS  νομίζω μόνο, ποια Μεταφορική? 

Δημοσ.

την αποψη μου για το Public δεν θα την εκφρασω...

Αλλα...

Καλησπέρα,

Τελικα εχεις χρονια καλη εμπειρια ή θες καποιον που να εχει σχετικη εμπειρια με τις παραγγελιες τους?
Και για να σου απαντησω ... ολες οι εταιρειες μικρες μεγαλες ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !!!!
δεν ειχαν ουτε την υποδομη, ουτε τις γνωσεις, τελικως, ουτε το προσωπικο για να διαχειριστει αυτον τον ογκο τον παραγγελιων. τοσο απλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δημοσίευσα το αρχικό, για να δω αν υπάρχει παρόμοια εμπειρία αυτό το διάστημα.

Εμένα δεν με είχε συνηθίσει το Public σε τέτοια μη ικανότητα σαφούς απάντησης, και παλιότερα και τον τελευταίο χρόνο στην πανδημία, μέχρι και την προηγούμενη παραγγελία μέσα στα Χριστούγεννα.

Το έργο συνεχίζεται και σήμερα. Δεν μπορούν να βρουν που είναι το δέμα μου, ούτε να με πληροφορήσουν ποιό είναι το tracking number.

ΥΓ είναι πληρωμένη η παραγγελία

Δημοσ.

“And some things that should not have been forgotten were lost. History became legend. Legend became myth. And for two and a half thousand years, the ring passed out of all knowledge.”

Κάπως έτσι έχει γίνει αυτή η παραγγελία, κι ακόμα μού απαντούν από το Public. 😁

Δημοσ.

Εγω παντως παραγγειλα δυο πραγματακια και ηρθαν μεσα σε δυο μερες και παραδοθηκαν με ταξι 😄
Μαλιστα για ενα θαματακι που ειχα με το ενα προϊον με καλεσαν αμεσα για να το διευθετησουμε.

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο θέμα πριν από 2 εβδομάδες. Πήρα sms για την αποστολή αλλά όχι μήνυμα από την acs στο viber για tracking. Τελικά μετά από 1 εβδομάδα ασταμάτητης επικοινωνίας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται με το tracking ήρθε με speedex αλλά το πακέτο πάνω έγραφε acs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...