Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά στον τρίτο όροφο έχω μια σοφίτα όπου εκεί έχω το ρούτερ ...Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε στον πρώτο όροφο που μένω να πιάνω την σύνδεση μου ?

Δημοσ.

Καταρχάς γιατί το έχεις τόσο αοομακρυσμενα? 😝

Αυτό που ψάχνεις είναι ένα WiFi extender. Κοίτα προς tplink, προς xiaomi, και πρώτα από όλα να δει ένας τεχνικός τον χώρο σου να σε συμβουλέψει τι ακριβώς θα δουλέψει στον χώρο σου γιατί δεν είναι όλα για παντού. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, life is music είπε

Καλησπέρα παιδιά στον τρίτο όροφο έχω μια σοφίτα όπου εκεί έχω το ρούτερ ...Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε στον πρώτο όροφο που μένω να πιάνω την σύνδεση μου ?

Μεγάλη η απόσταση. Δες την εκδοχή να κατεβάσεις από κάποιο ακάλυπτο χώρο καλώδιο ώστε εκεί με έναν αναμεταδότη να κάνεις σωστή δουλειά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Καταρχάς γιατί το έχεις τόσο αοομακρυσμενα? 😝

Αυτό που ψάχνεις είναι ένα WiFi extender. Κοίτα προς tplink, προς xiaomi, και πρώτα από όλα να δει ένας τεχνικός τον χώρο σου να σε συμβουλέψει τι ακριβώς θα δουλέψει στον χώρο σου γιατί δεν είναι όλα για παντού. 

Γιατί εκεί έχω και έναν σταθερό ....

1 ώρα πριν, kormos είπε

Μεγάλη η απόσταση. Δες την εκδοχή να κατεβάσεις από κάποιο ακάλυπτο χώρο καλώδιο ώστε εκεί με έναν αναμεταδότη να κάνεις σωστή δουλειά!

Στην κουζίνα πιάνω την σύνδεση μου αλλά μια γραμμή ....τι να κάνω όμως όταν για το βελτιώσω αυτό ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, life is music είπε

Γιατί εκεί έχω και έναν σταθερό ....

Στην κουζίνα πιάνω την σύνδεση μου αλλά μια γραμμή ....τι να κάνω όμως όταν για το βελτιώσω αυτό ?

Θα παιδευτεις αρκετά με μια γραμμή σήμα...

Δεν νομίζω να πάρεις επιθυμητό αποτέλεσμα αν βάλεις αναμεταδότη.

Δημοσ.

α.ριχνεις Utp και βαζεις access point.

β.δοκιμαζεις με extender αλλα στον ενδιαμεσο οροφο γιατι με μια παυλα δεν πας πουθενα.

το α ειναι λυση.

το β ειναι μπαλωμα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kormos είπε

Θα παιδευτεις αρκετά με μια γραμμή σήμα...

Δεν νομίζω να πάρεις επιθυμητό αποτέλεσμα αν βάλεις αναμεταδότη.

Μου πρότειναν να πάρω δύο συσκευές της tp link με μπριζα σουκο .....στην μια λέει θα συνδέσεις την συσκευή αυτή σε μια πρίζα στην σοφίτα και την άλλη θα την βάλεις στο σαλόνι σου ..Θα πατήσεις ν κάνεις pair την πρώτη συσκευή και μετά να κάνεις pair την δεύτερη ...και μετά θα είσαι οκ ....Αν πάρω αυτό που μου πρότειναν λές φίλε να κάνω δουλειά ?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, life is music είπε

Μου πρότειναν να πάρω δύο συσκευές της tp link με μπριζα σουκο .....στην μια λέει θα συνδέσεις την συσκευή αυτή σε μια πρίζα στην σοφίτα και την άλλη θα την βάλεις στο σαλόνι σου ..Θα πατήσεις ν κάνεις pair την πρώτη συσκευή και μετά να κάνεις pair την δεύτερη ...και μετά θα είσαι οκ ....Αν πάρω αυτό που μου πρότειναν λές φίλε να κάνω δουλειά ?

PowerLine λογικά σου πρότειναν. Νομίζω απαιτεί όλες η πρίζες να είναι στον ίδιο πίνακα, οπότε ψάχτο λίγο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, apostolos22 είπε

PowerLine λογικά σου πρότειναν. Νομίζω απαιτεί όλες η πρίζες να είναι στον ίδιο πίνακα, οπότε ψάχτο λίγο

Και η σοφίτα μου που είναι στον τρίτο παίρνει ρεύμα από το σπίτι μου που είναι στον πρώτο ...λογικά θα κάνει ε ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, life is music είπε

Και η σοφίτα μου που είναι στον τρίτο παίρνει ρεύμα από το σπίτι μου που είναι στον πρώτο ...λογικά θα κάνει ε ?

Λογικά ναι αν δεν έχεις ενδιάμεσο πίνακα. Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά για να σου πω στα σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...