life is music Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά στον τρίτο όροφο έχω μια σοφίτα όπου εκεί έχω το ρούτερ ...Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε στον πρώτο όροφο που μένω να πιάνω την σύνδεση μου ?
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καταρχάς γιατί το έχεις τόσο αοομακρυσμενα? 😝 Αυτό που ψάχνεις είναι ένα WiFi extender. Κοίτα προς tplink, προς xiaomi, και πρώτα από όλα να δει ένας τεχνικός τον χώρο σου να σε συμβουλέψει τι ακριβώς θα δουλέψει στον χώρο σου γιατί δεν είναι όλα για παντού.
kormos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, life is music είπε Καλησπέρα παιδιά στον τρίτο όροφο έχω μια σοφίτα όπου εκεί έχω το ρούτερ ...Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε στον πρώτο όροφο που μένω να πιάνω την σύνδεση μου ? Μεγάλη η απόσταση. Δες την εκδοχή να κατεβάσεις από κάποιο ακάλυπτο χώρο καλώδιο ώστε εκεί με έναν αναμεταδότη να κάνεις σωστή δουλειά!
life is music Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Καταρχάς γιατί το έχεις τόσο αοομακρυσμενα? 😝 Αυτό που ψάχνεις είναι ένα WiFi extender. Κοίτα προς tplink, προς xiaomi, και πρώτα από όλα να δει ένας τεχνικός τον χώρο σου να σε συμβουλέψει τι ακριβώς θα δουλέψει στον χώρο σου γιατί δεν είναι όλα για παντού. Γιατί εκεί έχω και έναν σταθερό .... 1 ώρα πριν, kormos είπε Μεγάλη η απόσταση. Δες την εκδοχή να κατεβάσεις από κάποιο ακάλυπτο χώρο καλώδιο ώστε εκεί με έναν αναμεταδότη να κάνεις σωστή δουλειά! Στην κουζίνα πιάνω την σύνδεση μου αλλά μια γραμμή ....τι να κάνω όμως όταν για το βελτιώσω αυτό ?
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, life is music είπε Γιατί εκεί έχω και έναν σταθερό .... Στην κουζίνα πιάνω την σύνδεση μου αλλά μια γραμμή ....τι να κάνω όμως όταν για το βελτιώσω αυτό ? Θα παιδευτεις αρκετά με μια γραμμή σήμα... Δεν νομίζω να πάρεις επιθυμητό αποτέλεσμα αν βάλεις αναμεταδότη.
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 α.ριχνεις Utp και βαζεις access point. β.δοκιμαζεις με extender αλλα στον ενδιαμεσο οροφο γιατι με μια παυλα δεν πας πουθενα. το α ειναι λυση. το β ειναι μπαλωμα. 1
life is music Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, kormos είπε Θα παιδευτεις αρκετά με μια γραμμή σήμα... Δεν νομίζω να πάρεις επιθυμητό αποτέλεσμα αν βάλεις αναμεταδότη. Μου πρότειναν να πάρω δύο συσκευές της tp link με μπριζα σουκο .....στην μια λέει θα συνδέσεις την συσκευή αυτή σε μια πρίζα στην σοφίτα και την άλλη θα την βάλεις στο σαλόνι σου ..Θα πατήσεις ν κάνεις pair την πρώτη συσκευή και μετά να κάνεις pair την δεύτερη ...και μετά θα είσαι οκ ....Αν πάρω αυτό που μου πρότειναν λές φίλε να κάνω δουλειά ?
apostolos22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, life is music είπε Μου πρότειναν να πάρω δύο συσκευές της tp link με μπριζα σουκο .....στην μια λέει θα συνδέσεις την συσκευή αυτή σε μια πρίζα στην σοφίτα και την άλλη θα την βάλεις στο σαλόνι σου ..Θα πατήσεις ν κάνεις pair την πρώτη συσκευή και μετά να κάνεις pair την δεύτερη ...και μετά θα είσαι οκ ....Αν πάρω αυτό που μου πρότειναν λές φίλε να κάνω δουλειά ? PowerLine λογικά σου πρότειναν. Νομίζω απαιτεί όλες η πρίζες να είναι στον ίδιο πίνακα, οπότε ψάχτο λίγο
life is music Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, apostolos22 είπε PowerLine λογικά σου πρότειναν. Νομίζω απαιτεί όλες η πρίζες να είναι στον ίδιο πίνακα, οπότε ψάχτο λίγο Και η σοφίτα μου που είναι στον τρίτο παίρνει ρεύμα από το σπίτι μου που είναι στον πρώτο ...λογικά θα κάνει ε ?
apostolos22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, life is music είπε Και η σοφίτα μου που είναι στον τρίτο παίρνει ρεύμα από το σπίτι μου που είναι στον πρώτο ...λογικά θα κάνει ε ? Λογικά ναι αν δεν έχεις ενδιάμεσο πίνακα. Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά για να σου πω στα σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα