Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν ενα μηνα αγορασα ενα πολυ καλο λαπτοπ της Dell (intel core i5) , το οποιο ηταν εκθεσιακο στα Public, αλλα μου ειπαν πως δεν θα εχει κανενα θεμα και ηταν πολυ λιγο καιρο ανοιχτο, λογω της καραντινας που ηταν κλειστα τα μαγαζια. Ειμαι πολυ ευχαρiστημενη, ωστοσο σημερα ενω διαβαζα κατι στο λαπτοπ, ξαφνικα η οθονη μαυρισε ολοκληρη και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα επανηλθε. Ειναι φυσιολογικο αυτο ή μπορει να εχει καποιο θεμα τελικα, επειδη ηταν εκθεσιακο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/2/2021 στις 5:52 ΜΜ, MAriak96 είπε

η οθονη μαυρισε ολοκληρη και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα επανηλθε.

Έβγαλε κάτω δεξιά κάποιο παραθυράκι με μηνύμα;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
21 ώρες πριν, MAriak96 είπε

Καλησπερα, πριν ενα μηνα αγορασα ενα πολυ καλο λαπτοπ της Dell (intel core i5) , το οποιο ηταν εκθεσιακο στα Public, αλλα μου ειπαν πως δεν θα εχει κανενα θεμα και ηταν πολυ λιγο καιρο ανοιχτο, λογω της καραντινας που ηταν κλειστα τα μαγαζια. Ειμαι πολυ ευχαρiστημενη, ωστοσο σημερα ενω διαβαζα κατι στο λαπτοπ, ξαφνικα η οθονη μαυρισε ολοκληρη και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα επανηλθε. Ειναι φυσιολογικο αυτο ή μπορει να εχει καποιο θεμα τελικα, επειδη ηταν εκθεσιακο;

Κατα πασα πιθανότητα εκανε αναβάθμιση στα γραφικα του.

μήπως ακουσες και εναν ήχο εκείνη τη στιγμή?

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα , κρασαρε ο driver και εκανε restart...θα εβγαζε σχετικο μηνυμα στην taskbar...

2 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Απο μονος του ? :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Κατα πασα πιθανοτητα , κρασαρε ο driver και εκανε restart...θα εβγαζε σχετικο μηνυμα στην taskbar...

Απο μονος του ? :)

Στα Windows 10 ισως και να μην το γνωρίζεται η αναβάθμισεις γίνονται σχεδον αυτόματα.

δεν σε ρωταει καν,

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

Στα Windows 10 ισως και να μην το γνωρίζεται η αναβάθμισεις γίνονται σχεδον αυτόματα.

δεν σε ρωταει καν,

Στα windows 10 ισως και να μην το γνωριζεις για να αναβαθμιστει ο driver της καρτας γραφικων μου (nvidia) με ρωταει και κλικαρω 2-3 φορες μεχρι να εγκατασταθει (αφου κατεβει). H intel , δεν αναβαθμιζεται ποτε , εκτος και αν ψαξω εγω για νεο driver.
Ολα αυτα εφοσον το προβλημα εντοπιζεται στην καρτα γραφικων , που κατα πασα πιθανοτητα ... αυτη ειναι η υπαιτια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Στα windows 10 ισως και να μην το γνωριζεις για να αναβαθμιστει ο driver της καρτας γραφικων μου (nvidia) με ρωταει και κλικαρω 2-3 φορες μεχρι να εγκατασταθει (αφου κατεβει). H intel , δεν αναβαθμιζεται ποτε , εκτος και αν ψαξω εγω για νεο driver.
Ολα αυτα εφοσον το προβλημα εντοπιζεται στην καρτα γραφικων , που κατα πασα πιθανοτητα ... αυτη ειναι η υπαιτια.

Σχεδον καθε μερα κανω και μια νεα εγκατάσταση σε διαφορα λαπτοπ.Και Ναι οι driver ιδικά στα γραφικα γίνονται Αυτόματα.

Και Δεύτερον η Κοπελα Δεν απαντησε να εξηγήσει εαν εβγαλε καποια ειδοποίηση η κατι άλλο.

υπόθεση κάνουμε για να καταλαβουμε τη έγινε.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

Σχεδον καθε μερα κανω και μια νεα εγκατάσταση σε διαφορα λαπτοπ.Και Ναι οι driver ιδικά στα γραφικα γίνονται Αυτόματα.

Και Δεύτερον η Κοπελα Δεν απαντησε να εξηγήσει εαν εβγαλε καποια ειδοποίηση η κατι άλλο.

υπόθεση κάνουμε για να καταλαβουμε τη έγινε.

Yποθεσεις κανουμε , αλλα βασει αυτων που εγραψε ... υποθετουμε καρτα γραφικων. Αν ελεησει και μπει και γραψει παραπανω στοιχεια , θα εχουμε πιο καθαρη εικονα.

Δεν ξερω τι εγκαταστασεις κανεις , σε εμενα ποτε δεν μου εβγαλε το windows update ειδοποιηση οτι θελει να ενημερωσει τον driver της καρτας γραφικων , και εδω που τα λεμε τον driver οποιασδηποτε συσκευης. Αντε να περασει καποιους drivers (chipsets,lan,wifi,intel gpu) στην εγκατασταση και τελος. Σαν νοημοντες ανθρωποι περναμε τους drivers απο το σαιτ του κατασκευαστη και το windows update δεν ξανα ασχολειται γιατι κατα πασα πιθανοτητα εχει στην database παλιοτερους οδηγους απο αυτους του κατασκευαστη και δεν βρισκει λογο για να τους ενημερωσει.

Τεσπα , αμα δεν μπει να μας πει περισσοτερα , θα αναλωθουμε σε φιλοσοφικες συζητησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έβγαλε καμία ειδοποίηση . Όντως ακούστηκε ένας ήχος, η οθόνη έγινε μαύρη για 2 δευτερόλεπτα και μετά επανήλθε χωρίς καμία διαφορά από πριν και λειτουργούσε μια χαρά. Απλά ανησυχώ να μην έχει κάποιο θέμα ενώ είναι τόσο καινούργιο .

8 ώρες πριν, kremenarasi είπε

μήπως ακουσες και εναν ήχο εκείνη τη στιγμή?

Ναι ακούστηκε ένας ήχος εκείνη τη στιγμή 

Στις 17/2/2021 στις 6:11 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Έβγαλε κάτω δεξιά κάποιο παραθυράκι μηνύματος;

Όχι τίποτα δεν έβγαλε, απλά ακούστηκε ένας ήχος και μαύρισε η οθόνη 

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που το έχω συνέχεια συνδεδεμένο στην πρίζα ; Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη πάντως 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μαρία αναβαθμίστηκε ο οδηγός της κάρτας γραφικών. Συνέχισε να χαίρεσαι το νέο σου λάπτοπ.

Ευχαριστώ πολύ 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...