zelmanblue Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Στις 6/5/2021 στις 12:02 ΜΜ, chtsarts είπε Eχω δοκιμασει 3-4 φορες να πιστοποιησω την ταυτοτητα μου με παλια ταυτοτητα(ελληνικους χαρακτηρες) και δε με δεχεται. Εχει πιστοποιησει κανεις το λογαριασμο του με παλια ταυτοτητα; Δεν εχω διαβατηριο κτλ. Δοκίμασε με το δίπλωμα οδήγησης.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, zelmanblue είπε Δοκίμασε με το δίπλωμα οδήγησης. Δεν δεχονται δίπλωμα.
lkv100 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Με ρωτάει συνέχεια η revolut ότι πρέπει να συμπληρώσω τα υπολειπόμενα φορολογικά μου στοιχεία (αφμ ή φορολογική κατοικία). Αν δεν τα δώσω υπάρχει περίπτωση να μου μπλοκάρουν κάποια στιγμή τον λογαριασμό αναλόγως πάντα και τις κινήσεις του? Ή αν τα δώσω γλυτώνω από τέτοιες περιπτώσεις?
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, lkv100 είπε Με ρωτάει συνέχεια η revolut ότι πρέπει να συμπληρώσω τα υπολειπόμενα φορολογικά μου στοιχεία (αφμ ή φορολογική κατοικία). Αν δεν τα δώσω υπάρχει περίπτωση να μου μπλοκάρουν κάποια στιγμή τον λογαριασμό αναλόγως πάντα και τις κινήσεις του? Ή αν τα δώσω γλυτώνω από τέτοιες περιπτώσεις? δεν εχουν πει κατι γι'αυτο.. εγω απλως τα εβαλα καθως μου τα ζηταγε συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα