musan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εχω το channel 15 χρονια και σημερα ολως τυχαιως που εβαλα να δω ενα video clip (το οποιο ειχα δει μια χαρα 1-2 μηνες νωριτερα) μου ζηταει ειτε ταυτοτητα ειτε πιστωτικη με ενα περειεργο disclaimer (you won't be charged. any transaction fee will be fully refunded). Υποψην οτι με αλλο νεοτερο account που εχω μια χαρα βλεπω ολα τα age restricted videos χωρις να χρειαζεται να ανεβασω τιποτα. Θυμαμαι πριν χρονια, μια/δυο φορες να ειχα πατησει το καθιερωμενο "ναι ειμαι 18 χρονων παρατα με ησυχο". Ξερω, επισης, οτι το YouTube τα εχει κανει κ@λο με θεματα παιδιων κτλ και υπαρχει ξεχωριστη οδηγια για ΕΕ κοκ αλλα με παραξενεψε που εγινε ξαφνικα χωρις να βλεπω και αντιστοιχη ζωηραδα απο αλλους στο internet συν οτι το αλλο account φαινεται ανεπηρεαστο.
george1807 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στείλε screenshot με το μήνυμα που σου βγάζει. Αν είναι email κατά 99,99% είναι spam.
infin1tyGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δεν είναι spam, άρχισε να το εμφανίζει στο YouTube. Ζητάει ταυτότητα ή χρεωστική. Εγώ έβαλα τη Revolut, έκανε μια χρέωση 0€ για επαλήθευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα