sofiathereal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Είναι το site αυτό safe κύριοι? https://vikiclick.com/gr Φαίνεται ύποπτο χωρίς τηλ χωρίς διεύθυνση, στο trust pilot μια κριτική μόνο απλά είπα να ρωτήσω τους ποιο γνωστές.
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Κάνει μπαμ από μακριά. Προσωπικά δεν θα προχωρούσα σε κάποια αγορά σε αυτό. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Χαχαχαχαχ. Άκου όλα πρέπει να ξεπουληθούν! Αυτός κι αν είναι στόχος!
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 11:22 ΠΜ, sofiathereal είπε Είναι το site αυτό safe κύριοι? https://vikiclick.com/gr Φαίνεται ύποπτο χωρίς τηλ χωρίς διεύθυνση, στο trust pilot μια κριτική μόνο απλά είπα να ρωτήσω τους ποιο γνωστές. Που τα ξετρυπωνετε αυτά τα κελεπούρια ;;;;;;;;;;; 1
cumulus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Βαλε αντικαταβολη να δουμε τι θα γινει .Παντως εχει και paypal 1
kyr123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω παραγγείλει από τέτοιου είδους μαγαζί.Δεν είναι απάτη γενικώς καθώς ο τρόπος πληρωμής είναι αντικαταβολή. Είχα πάρει έναν ηλεκτρονικό κουμπαρά από ένα παρόμοιο μαγαζί.Τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά σε κάποια χώρα στα Βαλκάνια(Βουλγαρία,Σλοβενία,Σλοβακία κτλ) και απλά έχουν μεταφράση την σελίδα τους στα ελληνικά για να τσιμπήσουν και εδώ πελάτες.Εχουν κάνει λογικά και συμφωνία με τις κούριερ.Εμένα η απόδειξη όταν μου ήρθε το προϊόν έλεγε ένα κατάστημα αρκέτα μεγάλο από ότι έψαξα αλλά ήταν από την Σλοβενία εάν θυμάμαι καλά. Το μόνο θέμα που θα έχει ίσως είναι με την εγγύηση. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από kyr123
filip123go Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Οι τιμές πάντως είναι νορμάλ για τα προϊόντα. Δεν έχει πχ iphone από 1200 μόνο 200 ευρώ. Βάλε αντικαταβολή και αν σου έρθει, σου ήρθε. Εκτός αν είναι κάτι που χρειάζεσαι άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα