dvlsakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις.
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε καλα αυτο που λες δεν παιζει... Καλα,ετσι νομιζεις. Γενικα βλεπω οτι αγνοεις πολλα,και μαλλον εχεις διαβασει ή σου εχουν πει πολλα ακυρα. Προσεχε μη βρεθεις προ εκπληξεως. 2 1
agiannesg59 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μια χαρα τα λεει το παλικάρι απο πανω.
greengr21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dvlsakos είπε καλα αυτο που λες δεν παιζει... καλα στα λεει,ουσιαστικα οποτε θελει σε διωχνει,στην κυριολεξια χαρη σου κανει που σου δινει περιθωριο 6 μηνων τουλαχιστον να σου εγινε μαθημα στην επομενη μισθωση συμβολαιο οσο διαστημα μενεις μεσα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από greengr21
st2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 οι ενοικιαστές έχουν δικαιώματα υπάρχει νομολογία και αποφάσεις δικαστηρίων που προστατεύουν την κατοικία και το οικογενειακό άσυλο κλπ όπως όλα σε μια κοινωνία δεν είναι άσπρο - μαύρο δηλαδή να σου πει ο μισθωτής φύγε και εσύ απλά να πρέπει να υπακούσεις και να φύγεις
greekfragma Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, st2 είπε οι ενοικιαστές έχουν δικαιώματα υπάρχει νομολογία και αποφάσεις δικαστηρίων που προστατεύουν την κατοικία και το οικογενειακό άσυλο κλπ όπως όλα σε μια κοινωνία δεν είναι άσπρο - μαύρο δηλαδή να σου πει ο μισθωτής φύγε και εσύ απλά να πρέπει να υπακούσεις και να φύγεις τα δικαιώματα και η νομολογία είναι για όταν έχεις ενεργό συμβόλαιο. στη προκειμένη περίπτωση είναι καμμένο χαρτί. 3
SB_1957 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, st2 είπε οι ενοικιαστές έχουν δικαιώματα υπάρχει νομολογία και αποφάσεις δικαστηρίων που προστατεύουν την κατοικία και το οικογενειακό άσυλο κλπ όπως όλα σε μια κοινωνία δεν είναι άσπρο - μαύρο δηλαδή να σου πει ο μισθωτής φύγε και εσύ απλά να πρέπει να υπακούσεις και να φύγεις Το συμβόλαιο έχει λήξει και ο ιδιοκτήτης ζήτησε το σπίτι σε ένα χρόνο και ρωτάνε αν καταπατώνται τα δικαιώματά τους επειδή επίσης ζήτησε να πάει να μετρήσει τους χώρους!!!
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, st2 είπε να σου πει ο μισθωτής φύγε και εσύ απλά να πρέπει να υπακούσεις και να φύγεις Βασικα χωρις συμβολαιο σημαινει αυτο ακριβως. Για αυτο σου λεω,μη γραφεις οτι νομιζεις,γιατι παραπληροφορεις,και ο φιλος TS ειναι και επιρεπης απο οτι καταλαβα,θα ακουσει αυτο που τον συμφερει και θα φαει τα μουτρα του,αντι για ενα χρονο θα νευριασει ο ιδιοκτητης και θα του δωσει τα παπουτσια το χερι σε μισο φεγγαρι. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από StamTheMan 1 1
st2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 δεν παραπληροφόρησα από την αρχή έγραψα ρώτα δικηγόρο γιατί ξέρω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και επίσης ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι για να βγει κάποιος από ένα σπίτι και ενοικιαστής μπορεί να κάνει την ζωή του μισθωτή δύσκολη επικαλούμενος οικογενειακό άσυλο κλπ η οποία παραπάνω περιπτώση δεν είναι και το συνηθες αλλά το έχω δει να συμβαίνει και ξαναγράφω ρώτας δικηγόρο για να μάθει ένας ενοικιαστής τα δικαιώματα του και αντίστοιχα ένας ιδιοκτήτης
StamTheMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, st2 είπε και ξαναγράφω ρώτας δικηγόρο για να μάθει ένας ενοικιαστής τα δικαιώματα του Και ξαναλεμε,χωρις συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Σταματα να γράφεις οτι νομιζεις εσυ,ο δικηγορος δε θα τον βοηθήσει πουθενα. 4 ώρες πριν, st2 είπε μπορεί να κάνει την ζωή του μισθωτή δύσκολη επικαλούμενος οικογενειακό άσυλο κλπ Ωραια λογικη, συγχαρητήρια. Για ποιο λογο να "του κανει τη ζωη δυσκολη" , οταν εχει λαβει ενα χρονο περιθωριο; Ισα ισα που για μενα ξηγηθηκε και πολυ καλα ο τυπος,μπορουσε να του πει "φευγεις σε ενα μηνα". Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από StamTheMan 1
Μάκαρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, st2 είπε δεν παραπληροφόρησα από την αρχή έγραψα ρώτα δικηγόρο γιατί ξέρω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και επίσης ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι για να βγει κάποιος από ένα σπίτι και ενοικιαστής μπορεί να κάνει την ζωή του μισθωτή δύσκολη επικαλούμενος οικογενειακό άσυλο κλπ η οποία παραπάνω περιπτώση δεν είναι και το συνηθες αλλά το έχω δει να συμβαίνει και ξαναγράφω ρώτας δικηγόρο για να μάθει ένας ενοικιαστής τα δικαιώματα του και αντίστοιχα ένας ιδιοκτήτης FYI, οι διαδικασίες έξωσης, πλέον είναι υπόθεση 1μιση μηνα 1
st2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ωραια λογικη, συγχαρητήρια. Για ποιο λογο να "του κανει τη ζωη δυσκολη" , οταν εχει λαβει ενα χρονο περιθωριο; Ισα ισα που για μενα ξηγηθηκε και πολυ καλα ο τυπος,μπορουσε να του πει "φευγεις σε ενα μηνα". αδερφε δεν προτρεπω να κάνει ο TS την ζωη δύσκολη του ιδιοκτητη !! ξαναγραφω τι έιπα παραπανω γιατι για κάποιο λόγο τα ποστς μου παρεξηγηθηκαν 1-οι ενοικιαστές εχουν δικαιώματα 2-ενας δικηγόρος μπορεί να πει αυτα τα δικαιώματα σε εναν ενοικιαστή 3-κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γιατί τίποτα δεν είναι άσπρο - μαύρο ( πχ αν έχεις ή δεν έχεις συμβόλαιο , τι λέει αυτό το συμβόλαιο κλπ) 4-εχω προσωπική εμπειρία που με ληγμένο συμβόλαιο και με απλήρωτα νοίκια ο ενοικιαστής δεν έβγαίνε από το ακίνητο και το δικαστήριο τον δικαίωσε γιατί επικαλέστηκε το οικογενειακό άσυλο κλπ (εγώ ήμουν από την πλεύρα του ιδιοκτήτη και συγκεκριμένα ήθελα να μπω να κάνω εργασίες γιατί το ακίνητο ήταν και σε κακή κατάσταση) επαναλαμβανω δεν προτρεπω να κάνει ο TS την ζωη δύσκολη του ιδιοκτητη τον προτρέπω όμως να ρωτήσει έναν δικηγόρο για την υπόθεση του
dvlsakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Βασικα χωρις συμβολαιο σημαινει αυτο ακριβως. Για αυτο σου λεω,μη γραφεις οτι νομιζεις,γιατι παραπληροφορεις,και ο φιλος TS ειναι και επιρεπης απο οτι καταλαβα,θα ακουσει αυτο που τον συμφερει και θα φαει τα μουτρα του,αντι για ενα χρονο θα νευριασει ο ιδιοκτητης και θα του δωσει τα παπουτσια το χερι σε μισο φεγγαρι. αδερφε δεν ειμαι επιρεπης ουτε εχω σκοπο να τσακωθω με τον ιδιοκτηση , δεν χρειαζεται να μου ερθει ο ουρανος σφοντύλι χωρις να το περιμενω και να μην ξερω τι μου γινεται. ο ενας χρονος προφανως και ειναι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα να βρεις ενα σπιτι . ο ενας μηνας δεν ειναι ομως. παντως μιλησα με δικηγορο και μου ειπε οτι απο οταν θα γινει καταγγελια της μισθωσης ο ενοικιαστης εχει περιθωριο 3 μηνες να φυγει. και λογο ιου θα παρει και παραπανω. οποτε ας μην γραφουμε οτι θελουμε. οπως εχει ο ιδιοκτητης δικαιωματα ετσι εχει και ο ενοικιαστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα