Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενω ενα PC να μου το φερει η Γεν.Ταχυδρομικη...εχω παρει tracking απο το καταστημα εντοs Αττικηs απο χτεs..αλλα στο συστημα τουs δεν εχουν περασει ακομα καμια ενημερωση....τηλεφωνα κτλ δεν σηκωνουν καν εκει μεσα...μαγνητοφωνημενα μονο.....θα το φερουν σε κανα χρονο λετε λεγωνταs την πιπιλα φορτοs εργασιαs..και θα τουs πω οπωs ειρθατε κουνηστοι λυγιστοι ξαναμπειτε ασανσερ μαζι με το δεμα σαs και φυγετε...?Χα...........

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Sad 1
Δημοσ.

Σώθηκες.. καμία ελπίδα! 

Βέβαια να ξέρεις ότι μπορεί το μαγαζί να έχει βγάλει το voucher και για αυτό να έχεις τον κωδικό, αλλά να μην το έχει δώσει στη γενική ακόμα! Ίσως για αυτό να μην εμφανίζεται ΚΑΝ στο σύστημα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πετυχα τηλεφωνικο κεντρο Γεν.Ταχυδρομικη πριν λιγη ωρα...θα περιμενειs μου λενε..εχουμε φορτο εργασιαs...καποια στιγμη οταν δειs αφιξη στο καταστημα μαs τοτε ξαναμιλαμε μου ειπε μια μανταμ στο τηλεφωνο...ναι μεν πληρωνουμε ταχυδρομειο εξοδα..ναι μεν καλα κρασια οοποτε μαs ερθει εδω στο υποκαταστημα ξαναμιλαμε...Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης αυτο δειχνει......και μολιs φανει στο συστημα τουs...και τουs πω φερτε το συντομα,,,θα μου πουνε αν βιαζεσε ελα παρτο μονο σου...και εκει θα γινει τριτοs τηλεφωνικωs παγκοσμιοs...

Δημοσ.
Στις 24/2/2021 στις 11:55 ΠΜ, Christos_Tz είπε

Πετυχα τηλεφωνικο κεντρο Γεν.Ταχυδρομικη πριν λιγη ωρα...θα περιμενειs μου λενε..εχουμε φορτο εργασιαs...καποια στιγμη οταν δειs αφιξη στο καταστημα μαs τοτε ξαναμιλαμε μου ειπε μια μανταμ στο τηλεφωνο...ναι μεν πληρωνουμε ταχυδρομειο εξοδα..ναι μεν καλα κρασια οοποτε μαs ερθει εδω στο υποκαταστημα ξαναμιλαμε...Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης αυτο δειχνει......και μολιs φανει στο συστημα τουs...και τουs πω φερτε το συντομα,,,θα μου πουνε αν βιαζεσε ελα παρτο μονο σου...και εκει θα γινει τριτοs τηλεφωνικωs παγκοσμιοs....

Στις 24/2/2021 στις 6:22 ΜΜ, lyda94 είπε

Καλή τύχη! Έχω τσακωθεί άπειρες φορές μαζί τους!

Αυτό για το σύστημα θέλει μια μέρα να εμφανιστεί 

Τώρα για αυτό που λέτε για την καθυστέρηση κτλπ είναι απαράδεκτο 

Έχετε δουλέψει σε μεταφορική εταιρεία; 

Αν όχι καλύτερα θα ήταν να μην λέτε πολλά πολλά για καθυστερήσεις και τα λοιπά στην κατάσταση που ζούμε με τον covid , πάρα πολλές παραγγελίες , κακοκαιρίες , απεργία καραβιών , και άλλες δυσκολίες 

Όλοι κάνουν ότι μπορούν δεν έχετε το δικαίωμα να τους βρίζετε και να τους προσβάλλεται διότι εργάζονται συνήθως σε κακές συνθήκες , με χαμηλό μισθό , και άλλες δυσκολίες όπως όταν είναι κακός καιρός πχ βρεχει πολύ , χιονίζει , κάνει πολύ κρύο , ζέστη 

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τους νοιάζει αν βρέχει κτλ απλώς θέλουν το δέμα τους 

Άλλοι πάλι δεν απαντούν στα τηλέφωνα με αποτέλεσμα να γίνεται μια καθυστέρηση αφού πρέπει να πάρει ο κούριερ 2 και 3εις φορές τηλέφωνο για να βρει αυτόν που πρέπει να παραδώσει το δέμα κτλ 

Δεν γίνεται να νευριάζετε κάποιοι όταν σας λένε ότι μπορεί να αργήσει το δέμα ή ότι δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε γιατί όταν το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη πχ λέει 1-3εις εργάσιμες και εσύ μένεις Αθήνα λογικό να καθυστερήσει παραπάνω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Αυτό για το σύστημα θέλει μια μέρα να εμφανιστεί 

Τώρα για αυτό που λέτε για την καθυστέρηση κτλπ είναι απαράδεκτο 

Έχετε δουλέψει σε μεταφορική εταιρεία; 

Αν όχι καλύτερα θα ήταν να μην λέτε πολλά πολλά για καθυστερήσεις και τα λοιπά στην κατάσταση που ζούμε με τον covid , πάρα πολλές παραγγελίες , κακοκαιρίες , απεργία καραβιών , και άλλες δυσκολίες 

Όλοι κάνουν ότι μπορούν δεν έχετε το δικαίωμα να τους βρίζετε και να τους προσβάλλεται διότι εργάζονται συνήθως σε κακές συνθήκες , με χαμηλό μισθό , και άλλες δυσκολίες όπως όταν είναι κακός καιρός πχ βρεχει πολύ , χιονίζει , κάνει πολύ κρύο , ζέστη 

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τους νοιάζει αν βρέχει κτλ απλώς θέλουν το δέμα τους 

Άλλοι πάλι δεν απαντούν στα τηλέφωνα με αποτέλεσμα να γίνεται μια καθυστέρηση αφού πρέπει να πάρει ο κούριερ 2 και 3εις φορές τηλέφωνο για να βρει αυτόν που πρέπει να παραδώσει το δέμα κτλ 

Δεν γίνεται να νευριάζετε κάποιοι όταν σας λένε ότι μπορεί να αργήσει το δέμα ή ότι δεν ξέρουμε πότε θα παραλάβετε γιατί όταν το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη πχ λέει 1-3εις εργάσιμες και εσύ μένεις Αθήνα λογικό να καθυστερήσει παραπάνω 

δεν μιλαω για τωρα... εχω τσακωθει απειρες φορες μαζι τους σε pro covid εποχη που για να φερουν 1 φακελο απο τον ασπροπυργο στο περαμα εκαναν 1 εβδομαδα! και αυτο γινοταν καθε φορα και οι υπαλληλοι ηταν απο αγενεστατοι εως εριστικοι!

εχω ασχοληθει με κουριερ και ξερω απο 1ο χερι τι συμβαινει μεσα και εξω!!

ξερω πολυ καλα τι τραβανε ολοι οι υπαλληλοι αυτην την εποχη και μεσα στο γραφειο και οι κουριερ εξω στο δρομο! ξερω πολυ καλα τον ογκο των δεματων που υπαρχουν σε ολες τις αποθηκες, γιατι ο καθενας παει και παραγγελνει οτι του κατεβει στο κεφαλι! 

πριν κατηγορησεις καποιον την επομενη φορα σε ενα φορουμ, καλυτερα να σκεφτεις οτι αυτον τον καποιον δεν τον ξερεις!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lyda94 είπε

δεν μιλαω για τωρα... εχω τσακωθει απειρες φορες μαζι τους σε pro covid εποχη που για να φερουν 1 φακελο απο τον ασπροπυργο στο περαμα εκαναν 1 εβδομαδα! και αυτο γινοταν καθε φορα και οι υπαλληλοι ηταν απο αγενεστατοι εως εριστικοι!

εχω ασχοληθει με κουριερ και ξερω απο 1ο χερι τι συμβαινει μεσα και εξω!!

ξερω πολυ καλα τι τραβανε ολοι οι υπαλληλοι αυτην την εποχη και μεσα στο γραφειο και οι κουριερ εξω στο δρομο! ξερω πολυ καλα τον ογκο των δεματων που υπαρχουν σε ολες τις αποθηκες, γιατι ο καθενας παει και παραγγελνει οτι του κατεβει στο κεφαλι! 

πριν κατηγορησεις καποιον την επομενη φορα σε ενα φορουμ, καλυτερα να σκεφτεις οτι αυτον τον καποιον δεν τον ξερεις!

Δεν απευθυνομουν σε εσάς πιο πολύ στον άλλο φίλο απλώς έκανα και εσάς παράθεση επειδή συμφωνουσατε

Δημοσ.
Στις 25/2/2021 στις 4:21 ΜΜ, Nik1239 είπε

Δεν απευθυνομουν σε εσάς πιο πολύ στον άλλο φίλο απλώς έκανα και εσάς παράθεση επειδή συμφωνουσατε

Tο δεμα απο Γαλατσι ειναι να ερθει Περιστερι...οχι στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου....ο φορτοs εργασιαs καταννοητοs λογω καταστασεων....αλλα και δεματα σε τοσο κοντινεs αποστασειs επρεπε να παραδιδονται αμεσα....τα υπολοιπα να ειχαμε να λεγαμε εδω μεσα.....πληρωνουμε ταχυδρομικα εξοδα...δεν μαs κανει κανειs απο αυτουs χαρεs τσαμπα....αυτα...

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...