Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφερει η αγορα μητρικης και με βολευει αυριο που θα ειμαι Θεσσαλονικη να την παραλαβω απο point. Αν παραγγειλω σημερα, λετε αυριο να ειναι διαθεσιμη? Θα παρω και σε λιγο τηλ, απλα για να εχω μια ιδεα απο αλλους

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με ενδιαφερει η αγορα μητρικης και με βολευει αυριο που θα ειμαι Θεσσαλονικη να την παραλαβω απο point. Αν παραγγειλω σημερα, λετε αυριο να ειναι διαθεσιμη? Θα παρω και σε λιγο τηλ, απλα για να εχω μια ιδεα απο αλλους

Αν κανονίσεις ταξιδάκι την επόμενη βδομάδα, θα παραλάβεις.

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αμα ειναι διαθεσιμη και την κανεις σημερα νωρις ισως μπορεσεις να παραλαβεις αυριο , το καλυτερο βεβαια ειναι να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις μαζι τους

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αμα ειναι διαθεσιμη και την κανεις σημερα νωρις ισως μπορεσεις να παραλαβεις αυριο , το καλυτερο βεβαια ειναι να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις μαζι τους

Μιλησα μεσω τηλ, δεν μπορουσε να μου εγγυηθει και την εβαλα αποστολη στο σπιτι.

*Παντως για τα απο πανω haha, ενημερωτικα στην επαρχια δεν ειχα καποιο θεμα ολη αυτην την περιοδο με αποστολες και παραλαβες, οι οποιες γινοντουσαν το πολυ εντος 2 εργασιμων. (ακομα και απο το e-shop)

Anyway, θα ριξω μια ενημερωση οταν παραλαβω

Δημοσ.

Με βαση οτι εχω παρει τελευταια ειναι λιγο τυχαιο.

το 80% των παραγγελιων εχουν ερθει την επομενη ημερα, καποιες σε 2 μερες.

Νομιζω ειναι και λιγο random γιατι σε παραγγελιες με διαφορα 5 λεπτων η μια ηρθε την ιδια ημερα και η αλλη σε 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Αττική, αν παραγγείλω πρωί (πριν τις 10) και βάλω παραλαβή από eShop point, συνήθως το έχω την ίδια μέρα. Αν βάλω παράδοση στο σπίτι το έχω την μεθεπόμενη. 

Για Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει το προϊόν στις αποθήκες της Θεσσαλονίκης είναι περίπου ίδιοι οι χρόνοι παράδοσης. Αν πρέπει να έρθει από τις αποθήκες στην Αθήνα, υπολόγιζε 1-2 μέρες παραπάνω. 

Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Μου έχει τύχει "έτοιμο-παραδωτο" keyboard να κάνει 2 βδομάδες να μου έρθει. Αλλά μου έχει τύχει 1 φορά..

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

περνάω έξω από το κατάστημα της Χαριλάου και έχω παραλάβει μία φορά , ( μετά μόνο σπίτι ) περίμενα 35 λεπτά να μπω και έχει πάντα ουρά. Αυτά για το e-shop, όσο για την διαθεσιμότητα , όχι δεν διασφαλίζεται , μόλις έδειξε διαθέσιμη για άμεση παραλαβή gpu πήρα τηλέφωνο να μου στείλουν μόνο αυτή από 6 διαφορετικά προιόντα , μου είπαν ότι δεν ξέρουμε πότε θα έρθει, παρέλαβα κάτι άλλα την επόμενη μέρα , παρέλαβα την gpu μετά από 5 βδομάδες. Ήταν η περίοδος μετά το lockdown του Νοέμβρη , οπότε από τις 13 Δεκεμβρίου , φάνηκε στις 24 Δεκεμβρίου και πήρα τηλέφωνο , αλλά παρέλαβα στις 20 Ιανουαρίου. Δεν νομίζω να έχει τέτοια θέματα τώρα , αλλά σίγουρα δεν διασφαλείστηκε η επιθυμία μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

Ενημερωτικα μολις παρελαβα. Πεμπτη την εστειλαν με αφιξη την Παρασκευη στο καταστημα που με εξυπηρετει (πολη ~50 χλμ) και σημερα μου την εφερε μαλλον τοπικη εταιρεια κουριερ/μεταφορικη με βανακι. Ειδα μεσα κουτια απο epapoutsia και καποια αλλα random, οποτε μαλλον το e-shop τα στελνει πρωτα σε κοντινο καταστημα για να παρακαμψει την καθυστερηση που ισως εχουν τα κουριερ.

@DimosthenisG @christakos07 αυτο για τα haha σας :P

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2021 στις 12:08 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μιλησα μεσω τηλ, δεν μπορουσε να μου εγγυηθει και την εβαλα αποστολη στο σπιτι.

*Παντως για τα απο πανω haha, ενημερωτικα στην επαρχια δεν ειχα καποιο θεμα ολη αυτην την περιοδο με αποστολες και παραλαβες, οι οποιες γινοντουσαν το πολυ εντος 2 εργασιμων. (ακομα και απο το e-shop)

Anyway, θα ριξω μια ενημερωση οταν παραλαβω

Μια βδομάδα για παραλαβή ενός πολυμπριζου, άμεσα διαθέσιμου. Να φανταστείς, δεν μπήκα καν στον κόπο να το παραλάβω.

Παραλαβή από τοπικό υποκατάστημα.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...