Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, να ανοίξω γεωπονικό μαγαζί στην περιοχή της Αττικής? Είμαι τεχνολόγος γεωπόνος αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα γεωργικά εφόδια, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jim2121 είπε

Γεια σας, να ανοίξω γεωπονικό μαγαζί στην περιοχή της Αττικής? Είμαι τεχνολόγος γεωπόνος αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα γεωργικά εφόδια, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας

Το ενδεχόμενο να δουλέψεις πρώτα σε κάποιο άλλο μαγαζί σαν υπάλληλος και να μάθεις την δουλειά, το έχεις σκεφτεί; ή πας κατευθείαν για επιχειρηματίας με λεφτά έτοιμα;

Δημοσ.

Δουλεύω ήδη σε κατάστημα. Βλέπω πάνω κάτω πως είναι η αγορά. Το θέμα είναι ότι στην περιοχή μου υπάρχει μόνο ένα μαγαζί το οποίο λειτουργεί χρόνια και πάει πολύ καλά με μεγάλη βάση πελάτων. Τα λεφτά σαν υπάλληλος είναι λίγα και θα ήθελα να κάνω δικό μου. Έχω δικό μου ακίνητο και θέλω να το αξιοποιήσω. Το κεφαλαίο μου είναι 60000 ευρώ. Να κάνω μία επένδυση πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει ή να ανοίξω κάτι σε καφέ φούρνο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, jim2121 είπε

Δουλεύω ήδη σε κατάστημα. Βλέπω πάνω κάτω πως είναι η αγορά. Το θέμα είναι ότι στην περιοχή μου υπάρχει μόνο ένα μαγαζί το οποίο λειτουργεί χρόνια και πάει πολύ καλά με μεγάλη βάση πελάτων. Τα λεφτά σαν υπάλληλος είναι λίγα και θα ήθελα να κάνω δικό μου. Έχω δικό μου ακίνητο και θέλω να το αξιοποιήσω. Το κεφαλαίο μου είναι 60000 ευρώ. Να κάνω μία επένδυση πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει ή να ανοίξω κάτι σε καφέ φούρνο?

Άνοιξε κάτι σε καφέ φούρνο, δεν έχει γεμίσει ο τόπος από αυτά.

Μην συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια αν θέλεις σοβαρές απαντήσεις.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 1
Δημοσ.

εγω θα κοιτουσα για το γεωπονικο καταστημα.αλλα θελει γνωσεις και εξυπνες κινησεις.δλδ ερχεται ο νεος αγροτης και σε ρωταει κατι.πρεπει να εχεις γνωσεις για να απαντησεις,αλλιως παει στο αλλο καταστημα......επισης,οτι και να κανεις,επιχειροντας,παλι υπαλληλος θα εισαι,και παιζει να βγαζεις λιγοτερα εως και να χρεωκοπησεις......

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

εγω θα κοιτουσα για το γεωπονικο καταστημα.αλλα θελει γνωσεις και εξυπνες κινησεις.δλδ ερχεται ο νεος αγροτης και σε ρωταει κατι.πρεπει να εχεις γνωσεις για να απαντησεις,αλλιως παει στο αλλο καταστημα......επισης,οτι και να κανεις,επιχειροντας,παλι υπαλληλος θα εισαι,και παιζει να βγαζεις λιγοτερα εως και να χρεωκοπησεις......

Το χειρότερο είναι αν πάει ο έμπειρος αγρότης, που θα του πιάσει κουβέντα για γεοπωνικά και αυτός δε θα ξέρει τι να πεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...