nikos5800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 6 λεπτά πριν, evkar είπε Έλα ντε , οι γαλαντομίες τελείωσαν . Η επόμενη 5060ti θα έχει 128αρι δίαυλο (ήρθε για να μείνει ) , 12 μνήμη , σου δίνει και 4 αύξηση ο πέτσινος , και θα ξεκινάει από 550 ντόλαρς ,οπότε ελλάδα πάνω από 600 . Θα με θυμηθείτε ...... Άμα έρθει με ένα διπλασιασμό της L2 cache δεν βλεπω το πρόβλημα πουθενα
kkatzos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Παίζω το Ghost of Tsushima αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω ποια έκδοση του DLSS έχει αλλά respect. Παίζει να είναι η καλύτερη υλοποίηση DLSS που έχω δει σε παιχνίδι. Σχεδόν αψεγάδιαστο. Σε σχέση με το άχρηστο ΤΑΑ που έχουν βάλει κάνει μονόδρομο τη χρήση του. DLAA >> SMAAT2X και DLSS>>TAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Tambas91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Παίζω το Ghost of Tsushima αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω ποια έκδοση του DLSS έχει αλλά respect. Παίζει να είναι η καλύτερη υλοποίηση DLSS που έχω δει σε παιχνίδι. Σχεδόν αψεγάδιαστο. Σε σχέση με το άχρηστο ΤΑΑ που έχουν βάλει κάνει μονόδρομο τη χρήση του. DLAA >> SMAAT2X και DLSS>>TAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έλα έρχεσαι σιγά σιγά στα λόγια μας αδερφέ μου κατζο το native με ΤΑΑ είναι τελειωμένο… όπως θα έλεγε και μια ψυχή dlss αψωγω 1
kkatzos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 11:48 ΜΜ, Razor333 είπε Όπως τα βλέπω σε ampere, το πολύ hit είναι από το Ray Reconstruction + Transformer, ενώ αντίθετα με CNN έχει και ένα μικρό boost το RR. Σε Raster το hit είναι μικρό, όπως και σε RT (χωρίς RR). O 571 δεν είδα να κάνει κάποια διαφορά. Διάνα! 2
Razor333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, kkatzos είπε Διάνα! Όπως το είδα είναι πιο γρήγορο το DLSS B (TF) από το να παίζεις DLSS Q (CNN), αλλά η ποιότητα εικόνας είναι οριακά στην μέση, είναι σαφώς καλύτερη από balanced + CNN, αλλά δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με quality + CNN. Σε άλλα games είναι free IQ, δεν μας χάλασε καθόλου.
ASFE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μια μικρη βοηθεια παιδια. Ειχα να παιξω απο Απριλιο -Μαιο. Και σημερα ειπα να βαλω λιγο ασσετο κορσα για κανα γυρο. Ενω παντα ειχα 200+ fps σημερα κολλημενο στα 35-40. Εψαξα το παιχνιδι μπας και εχει πειραχθει καμια ρυθμιση τιποτα. Εβαλα το automobilista 2 που και αυτα παμντα ετρεχε ψηλα. Στην οθονη των μενου κολλημενο 239. Μολις ξεκινησα να παιζω επεσε στα 60-70. Τι στο καλο να γινεται? Συστημα αυτο που φαινεται. Η μονη αλλαγη που εκανα το καλοκαιρι ειναι ενα update στο bios ..και τοσο καιρο ειχα και τις 2 καρτες γραφικων.(του επεξεργαστη και την 3080) Εκανα disable την onboard απο το device manager. restart και παλι τιποτα. Καμια ιδεα? Μηπως ειναι κατι στο nvidia app που δεν εχω ασχοληθει καθολου?
xartemporas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, ASFE said: Μια μικρη βοηθεια παιδια. Ειχα να παιξω απο Απριλιο -Μαιο. Και σημερα ειπα να βαλω λιγο ασσετο κορσα για κανα γυρο. Ενω παντα ειχα 200+ fps σημερα κολλημενο στα 35-40. Εψαξα το παιχνιδι μπας και εχει πειραχθει καμια ρυθμιση τιποτα. Εβαλα το automobilista 2 που και αυτα παμντα ετρεχε ψηλα. Στην οθονη των μενου κολλημενο 239. Μολις ξεκινησα να παιζω επεσε στα 60-70. Τι στο καλο να γινεται? Συστημα αυτο που φαινεται. Η μονη αλλαγη που εκανα το καλοκαιρι ειναι ενα update στο bios ..και τοσο καιρο ειχα και τις 2 καρτες γραφικων.(του επεξεργαστη και την 3080) Εκανα disable την onboard απο το device manager. restart και παλι τιποτα. Καμια ιδεα? Μηπως ειναι κατι στο nvidia app που δεν εχω ασχοληθει καθολου? Mε ποιον driver εισαι ? Κανε για αρχη μια φρεσκια εγκατασταση των νεων drivers, me ddu κτλπ μπας και.
ASFE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Ειμαι με τον 581,15 Για αρχη εκανα ενα reinstall και εβαλα το F1 2024 25 FPS με το ζορι...
xartemporas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ASFE said: Ειμαι με τον 581,15 Για αρχη εκανα ενα reinstall και εβαλα το F1 2024 25 FPS με το ζορι... Καλύτερα με ddu, safe mode κτλπ κ βάλε μετά στο game τα statistics από msi afterburner πχ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από xartemporas
ASFE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Σε ευχαριστω πολυ , μαλλον θα τα δω απο αυριο με την ησυχια μου. Οταν ανοιξα το afternurner παντως σαν προεπιλεγμενη καρτα και την amd
ASFE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δυστυχως δεν αλλαξε κατι. unistall Ολους τους drivers και ξανα απο την αρχη...Φ1 2025 σταθερα στα 20 fps!!!!
Gulik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, ASFE είπε Δυστυχως δεν αλλαξε κατι. unistall Ολους τους drivers και ξανα απο την αρχη...Φ1 2025 σταθερα στα 20 fps!!!! Ποιούς drivers έβαλες αυτή την φορά; Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις παλιότερη έκδοση..?
ASFE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Just now, Gulik said: Ποιούς drivers έβαλες αυτή την φορά; Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις παλιότερη έκδοση..? Εβαλα τους ιδιους. Ναι δεν το σκεφτηκα να βαλω παλιοτερους. Ηρθε και ενας φιλος και ασχοληθηκαμε λιγο παραπανω. Μπηκαμε και bios και ειδαμε οτι το X3D ηταν disable. Το καναμε enable, αργησε πιο πολυ να μπουταρει. Μετα ειδα στο task manager οτι ειχα 6 cores και οχι 12-24. Τι σκατα καναμε παλι.
xartemporas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, ASFE said: Εβαλα τους ιδιους. Ναι δεν το σκεφτηκα να βαλω παλιοτερους. Ηρθε και ενας φιλος και ασχοληθηκαμε λιγο παραπανω. Μπηκαμε και bios και ειδαμε οτι το X3D ηταν disable. Το καναμε enable, αργησε πιο πολυ να μπουταρει. Μετα ειδα στο task manager οτι ειχα 6 cores και οχι 12-24. Τι σκατα καναμε παλι. Kανε ενα restore default settings στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα