Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω κάνει αγορά ενός δέματος απο ένα αμερικάνικο σαιτ , αυτό το έστειλε με dhl στην γερμανία και μετά έφτασε απο γερμανία ελλάδα , στην ελλάδα το έχει αναλάβει πλέον η ελτά και είναι εδώ και 5 μέρες πλέον στο τελωνείο προς εκτελωνισμό, πήρα και την ελτά αλλα δεν ξέρουν το πότε θα βγει και αν θα έχει χρεώσεις το δέμα έχει αξία 35  δολάρια + 15 δολάρια τα μεταφορικά .

Έχω δύο ερωτήσεις: 

1. πόσο περίπου θα πάρει για να εκτελωνιστεί

2. υπάρχει περίπτωση ακόμα και που ήρθε απο γερμανία να έχει χρεώσεις ; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Panoskara46 είπε

1. Μπορεί και ενα μηνα

2.Το ότι περνά απο γερμανια δεν σημαίνει οτι γλυτώνεις και το τελωνείο, μονο τυχαία

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Panoskara46 είπε

Καλησπέρα , έχω κάνει αγορά ενός δέματος απο ένα αμερικάνικο σαιτ , αυτό το έστειλε με dhl στην γερμανία και μετά έφτασε απο γερμανία ελλάδα , στην ελλάδα το έχει αναλάβει πλέον η ελτά και είναι εδώ και 5 μέρες πλέον στο τελωνείο προς εκτελωνισμό, πήρα και την ελτά αλλα δεν ξέρουν το πότε θα βγει και αν θα έχει χρεώσεις το δέμα έχει αξία 35  δολάρια + 15 δολάρια τα μεταφορικά .

Έχω δύο ερωτήσεις: 

Εφοσον η χωρα αποστολης ειναι οι ΗΠΑ, εχεις σιγουρα τελωνειο. το ελαχιστο €30! αν έχεις πληρώσει τους δασμούς κατα την αγορα, δεν θα εχεις προβλημα!

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panos-PARTS είπε

Αγορά από amazon.com με πληρωμένους δασμούς  από πριν στην amazon περνάει τελωνείο?επίσης το δέμα το έστειλαν  με Aramex

Δεν περνάει τελωνείο(εννοώ δε θα χρεωθείς κάτι επιπλέον).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά θα εκτελωνιστει σε περίπου 20 μερες. Εφοσον εχουν αναλάβει ελτα 15€ θα ειναι τα τελη εκτελωνισμου και 24% επί της αξίας του ποσου μαζι με τα μεταφορικα. 

Μόλις τώρα, Jenga1987 είπε

Λογικά θα εκτελωνιστει σε περίπου 20 μερες. Εφοσον εχουν αναλάβει ελτα 15€ θα ειναι τα τελη εκτελωνισμου και 24% επί της αξίας του ποσου μαζι με τα μεταφορικα. 

Επίσης τα ελτα εχουν τα χαμηλοτερα τελη. Αν επρεπε να το αναλαβει εκτελωνιστης ιδιωτικής εταιρίας θα ηταν απο 50€ και πανω η αμοιβη του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...