Panoskara46 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα , έχω κάνει αγορά ενός δέματος απο ένα αμερικάνικο σαιτ , αυτό το έστειλε με dhl στην γερμανία και μετά έφτασε απο γερμανία ελλάδα , στην ελλάδα το έχει αναλάβει πλέον η ελτά και είναι εδώ και 5 μέρες πλέον στο τελωνείο προς εκτελωνισμό, πήρα και την ελτά αλλα δεν ξέρουν το πότε θα βγει και αν θα έχει χρεώσεις το δέμα έχει αξία 35 δολάρια + 15 δολάρια τα μεταφορικά . Έχω δύο ερωτήσεις: 1. πόσο περίπου θα πάρει για να εκτελωνιστεί 2. υπάρχει περίπτωση ακόμα και που ήρθε απο γερμανία να έχει χρεώσεις ;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, Panoskara46 είπε 1. πόσο περίπου θα πάρει για να εκτελωνιστεί 2. υπάρχει περίπτωση ακόμα και που ήρθε απο γερμανία να έχει χρεώσεις ; 1. Μπορεί και ενα μηνα 2.Το ότι περνά απο γερμανια δεν σημαίνει οτι γλυτώνεις και το τελωνείο, μονο τυχαία 1
panos-PARTS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Αγορά από amazon.com με πληρωμένους δασμούς από πριν στην amazon περνάει τελωνείο?επίσης το δέμα το έστειλαν με Aramex
Dinos1973 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Panoskara46 είπε Καλησπέρα , έχω κάνει αγορά ενός δέματος απο ένα αμερικάνικο σαιτ , αυτό το έστειλε με dhl στην γερμανία και μετά έφτασε απο γερμανία ελλάδα , στην ελλάδα το έχει αναλάβει πλέον η ελτά και είναι εδώ και 5 μέρες πλέον στο τελωνείο προς εκτελωνισμό, πήρα και την ελτά αλλα δεν ξέρουν το πότε θα βγει και αν θα έχει χρεώσεις το δέμα έχει αξία 35 δολάρια + 15 δολάρια τα μεταφορικά . Έχω δύο ερωτήσεις: 1. πόσο περίπου θα πάρει για να εκτελωνιστεί 2. υπάρχει περίπτωση ακόμα και που ήρθε απο γερμανία να έχει χρεώσεις ; Εφοσον η χωρα αποστολης ειναι οι ΗΠΑ, εχεις σιγουρα τελωνειο. το ελαχιστο €30! αν έχεις πληρώσει τους δασμούς κατα την αγορα, δεν θα εχεις προβλημα! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Dinos1973
spartak1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, panos-PARTS είπε Αγορά από amazon.com με πληρωμένους δασμούς από πριν στην amazon περνάει τελωνείο?επίσης το δέμα το έστειλαν με Aramex Δεν περνάει τελωνείο(εννοώ δε θα χρεωθείς κάτι επιπλέον).
Jenga1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Λογικά θα εκτελωνιστει σε περίπου 20 μερες. Εφοσον εχουν αναλάβει ελτα 15€ θα ειναι τα τελη εκτελωνισμου και 24% επί της αξίας του ποσου μαζι με τα μεταφορικα. Μόλις τώρα, Jenga1987 είπε Λογικά θα εκτελωνιστει σε περίπου 20 μερες. Εφοσον εχουν αναλάβει ελτα 15€ θα ειναι τα τελη εκτελωνισμου και 24% επί της αξίας του ποσου μαζι με τα μεταφορικα. Επίσης τα ελτα εχουν τα χαμηλοτερα τελη. Αν επρεπε να το αναλαβει εκτελωνιστης ιδιωτικής εταιρίας θα ηταν απο 50€ και πανω η αμοιβη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα