Προς το περιεχόμενο

Πρώτο όχημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα την βοήθεια σας οδηγάω αμάξι και μηχανή από τα 15 και τώρα στα 21 απόφαση να πάρω το πρώτο αμάξι (έχω εδώ και ένα χρόνο ένα φιατ σεισεντο) και θα ήθελα να μου προτείνετε οικονομικά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα μέχρι 4000./4500 

Έχω πρωσοπικα ήθελα εάν rx8 αλλά θα με πονέσει οικονομικά από ότι έχω μάθει η ένα opel astra θα τα βάλω εδω να.μου πείτε γνώμες και.για τα δυο. Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thannikas είπε

Καλησπέρα ήθελα την βοήθεια σας οδηγάω αμάξι και μηχανή από τα 15 και τώρα στα 21 απόφαση να πάρω το πρώτο αμάξι (έχω εδώ και ένα χρόνο ένα φιατ σεισεντο) και θα ήθελα να μου προτείνετε οικονομικά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα μέχρι 4000./4500 

Έχω πρωσοπικα ήθελα εάν rx8 αλλά θα με πονέσει οικονομικά από ότι έχω μάθει η ένα opel astra θα τα βάλω εδω να.μου πείτε γνώμες και.για τα δυο. Ευχαριστώ πολύ 

Τελικά τι θες;Αμάξι ή μηχανη;

Γιατι σε άλλα θεματα ρωτάς για μηχανή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Member
  •  
  • thannikas
  • Members
  •  0
  • 11 αναρτήσεις
  •  
Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο)

Γεια σας

Έχω στην κατοχή μου δίπλωμα μέχρι 125

Και ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής με την μικρή μου γνώση που έχω πάνω στον τομέα οι καλύτερες επιλογές που έχω βρει είναι CBR 125 και Sym wolf 125 τιμές πεζουν από 800-1100 εκεί τώρα εδώ θέλω την βοήθειά σας

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ-ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΘΕΜΑΤΑ

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι αναποφάσιστος για αυτό ρωτάω πολλά και μετά σκευτομαι δεν ξέρω τι να πάρω 😂

Δημοσ.

6 χρονια λες οδηγας αυτοκινητο και μοτοσικλετα ?! Λες οτι σχεδον 2 χρονια εχεις ενα φιατ.... Στο τελος λες δεν ξερεις τι να παρεις...

Καλυτερα με τα ποδια ή παρε ποδηλατο....

Μην σκεφτεσαι πολυ,γιατι δεν θα σου μεινει και το λιγο μυαλο που εχεις :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...