Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

σκέφτομαι να αγοράσω τo antminer το s19 pro  αλλα με φοβίζει η ιδέα να το πάρω από το εξωτερικό  

οπότε κατέληξα ότι πρέπει να το αγοράσω από την Ελλάδα και έτσι έκατσα και έψαξα και 

βρήκα ένα  κατάστημα  στο κέντρο το  https://cryptominers.gr/  αν γνωρίζετε και κάποιο άλλο κατάστημα  θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ

Δημοσ.

το θέμα είναι να δεις πρώτα αν σε συμφέρει να κάνεις τέτοια αγορά γιατί με το κόστος αυτών των μηχανημάτω, το κόστος ρεύματος στην Ελλάδα και την απόδοση τους δλδ τα bitcoin που θα βγάζεις το μήνα δεν συμφέρει μια τέτοια αγορά. Καλύτερα να αγοράσεις bitcoin κατευθείαν 

Δημοσ.

Εγω πριν απο ολα θα πηγαινα μια βολτα απο το καταστημα αν ειχα δυνατοτητα να δω απο κοντα τις εγκατασταεις τους και να αγορασω χερι με χερι

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω προς πώληση το παρακάτω μηχάνημα: microbt what's miner m31s+ είναι καινούριο στο κουτί του μπορείς να το ελέγξεις κιόλας έχει απόδοση 82Th

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/4/2021 στις 2:32 ΠΜ, Tzoko12 είπε

Αυτή τη στιγμή έχω προς πώληση το παρακάτω μηχάνημα: microbt what's miner m31s+ είναι καινούριο στο κουτί του μπορείς να το ελέγξεις κιόλας έχει απόδοση 82Th

Καλησπέρα. Είναι ακόμη διαθέσιμο και αν ναι σε τι τιμή?

Ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...
  • Δημιουργία νέου...