stamatisloukas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους χρήστες του insomnia. Έχω ένα θέμα και θέλω να με βοηθήσετε μόνο εάν ξέρετε αλλιως θα μπερδέψει κι άλλο η κατάσταση. Πριν μια εβδομάδα το PS3 CECHC04 που έχω, άρχισε να κάνει νερά και πιο συγκεκριμένα μετά από 2 λεπτά παιχνιδιού κλείνει μόνο του με 3 μπιμπ και έπειτα αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι. Έψαξα και λένε ότι είναι λόγω υπερθέρμανσης. Το άνοιξα, το καθάρισα από σκόνη, άλλαξα πάστα και πάλι τα ίδια... Παρόλα αυτά όταν βρίσκεσαι στο κεντρικό μενού είναι μια χαρά μπορει να είναι εκεί ώρες ατελείωτες. Επίσης δεν το κάνει συνέχεια αλλά όποτε το θυμάται, δηλαδή χθες επαιζα μια χαρα και σήμερα δε θέλει με τίποτα. Το σαββ/κο που πέρασε μια χαρα πάλι έπαιζα αλλά πιο πριν πάλι είχε θέμα. Σκέφτομαι τώρα ότι είναι 4 τα ενδεχόμενα. Έχει θέμα ο σκληρός Έχει θέμα το τροφοδοτικό Έχει θέμα η μητρική Έχει θέμα η ψύξη/ανεμιστηράκι. Επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και τον χρόνο να ελέγξω με το καθένα ξεχωριστά θα υπερεκτιμούσα όποιον βοηθήσει ο οποίος ξέρει. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε ρωτήστε με. Επίσης βρήκα ένα PS3 με θέμα στο disk drive 30€ και σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω (+ κανένα 20άρικο μεταφορικά) και να βάλω το disk drive του δικού μου να ησυχάσω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Praetorian formatting και αλλαγή τίτλου σε περιγραφικό
mikele13- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κλασσικό πρόβλημα των fat ps3, πόσο δε που είναι και nand.... Κάτω από cpu/rsx υπάρχει κόλληση η οποία έχει σπάσει και διακόπτει την επικοινωνία ανάμεσα σε επεξεργαστή και μητρική. Το ότι στο μενού μένει ανοιχτή, λογικό γιατί δεν ζοριζεται. Τροφοδοτικό/σκληρός δεν είναι 100%. Δεν αξίζει να ασχοληθείς οικονομικά. Βρες ένα σλιμ σε αρκετά καλή κατάσταση,να κάνεις δουλειά σου. Μην ασχοληθείς με drive από άλλη, θέλει πάντρεμα και πρέπει η κονσόλα να είναι "σπασμένη" για να το καταφέρεις. Καλή συνέχεια. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από mikele13-
vorlon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Βγάζει μνμ οτι εχει ανεβάσει θερμοκρασια και μετα κλείνει ή κλεινει χωρις κανένα μνμ? Το δικό μου βγάζει μνμ οτι εχει ανεβάσει θερμοκρασια και αμα δεν το κλείσω τότε κλείνει
stamatisloukas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, vorlon είπε Βγάζει μνμ οτι εχει ανεβάσει θερμοκρασια και μετα κλείνει ή κλεινει χωρις κανένα μνμ? Το δικό μου βγάζει μνμ οτι εχει ανεβάσει θερμοκρασια και αμα δεν το κλείσω τότε κλείνει Οχι δεν βγαζει μηνυμα... γνωριζω οτι σε αλλους βγαζει μηνυμα. Τελικα φταιει το game... Μου το εκανε στο the last of us το οποιο ειναι απαιτητικο ... εβαλα god of war collection και επαιξα το god of war 1 και το ετρεξε μια χαρα, οποτε φανταζομαι αναλογα το game ζοριζεται και για καποιο λογο ζεσταινεται υπερβολικα. Το σκεφτομαι να παρω ενα slim αλλα ειδα οτι ακριβως το ιδιο προβλημα εχει βγει και σε slim... Αν σας ειναι ευκολο θελω να μου πειτε: 1. Σε τι τιμη αξιζει ενα slim κατα την γνωμη σας? 2. Εαν το slim ειναι "κατωτερο" σε ισχυη απο το fat η το αναποδο. 19 ώρες πριν, mikele13- είπε Το κλασσικό πρόβλημα των fat ps3, πόσο δε που είναι και nand.... Κάτω από cpu/rsx υπάρχει κόλληση η οποία έχει σπάσει και διακόπτει την επικοινωνία ανάμεσα σε επεξεργαστή και μητρική. Το ότι στο μενού μένει ανοιχτή, λογικό γιατί δεν ζοριζεται. Τροφοδοτικό/σκληρός δεν είναι 100%. Δεν αξίζει να ασχοληθείς οικονομικά. Βρες ένα σλιμ σε αρκετά καλή κατάσταση,να κάνεις δουλειά σου. Μην ασχοληθείς με drive από άλλη, θέλει πάντρεμα και πρέπει η κονσόλα να είναι "σπασμένη" για να το καταφέρεις. Καλή συνέχεια. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. 1
mikele13- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, stamatisloukas είπε Οχι δεν βγαζει μηνυμα... γνωριζω οτι σε αλλους βγαζει μηνυμα. Τελικα φταιει το game... Μου το εκανε στο the last of us το οποιο ειναι απαιτητικο ... εβαλα god of war collection και επαιξα το god of war 1 και το ετρεξε μια χαρα, οποτε φανταζομαι αναλογα το game ζοριζεται και για καποιο λογο ζεσταινεται υπερβολικα. Το σκεφτομαι να παρω ενα slim αλλα ειδα οτι ακριβως το ιδιο προβλημα εχει βγει και σε slim... Αν σας ειναι ευκολο θελω να μου πειτε: 1. Σε τι τιμη αξιζει ενα slim κατα την γνωμη σας? 2. Εαν το slim ειναι "κατωτερο" σε ισχυη απο το fat η το αναποδο. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. 1. Σε τι τιμη αξιζει ενα slim κατα την γνωμη σας? ψαξε να βρεις σειρα 2504 ειναι η καλυτερη ποιοτικα εσωτερικα παντα. αν ειναι σε αρκετα καλη κατασταση 80-100 ευρω 2. Εαν το slim ειναι "κατωτερο" σε ισχυη απο το fat η το αναποδο. οχι δεν ειναι κατωτερο,αντιθετως ειναι αναβαθμισμενο,η ισχυς ιδια ειναι.
stcp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Αν μπορει στο μοντελο σου να γινει JB και αφιερωσεις το χρονο που χρειαζεται για να το κανεις (ενα απογευμα πχ) μπορεις μετα να ελεγχεις τις στροφες του ανεμιστηρα. Εγω ειχα συνεχεια υπερθερμανσεις, αλλα μετα το JB εβαλα τον ανεμιστηρα στο 95% μονιμα και επαιζα Τhe Last of Us στο κατακαλοκαιρο χωρις προβλημα. Το αρνητικο ειναι οτι κανει θορυβο απογειωσης βεβαια...
mikele13- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, stcp είπε Αν μπορει στο μοντελο σου να γινει JB και αφιερωσεις το χρονο που χρειαζεται για να το κανεις (ενα απογευμα πχ) μπορεις μετα να ελεγχεις τις στροφες του ανεμιστηρα. Εγω ειχα συνεχεια υπερθερμανσεις, αλλα μετα το JB εβαλα τον ανεμιστηρα στο 95% μονιμα και επαιζα Τhe Last of Us στο κατακαλοκαιρο χωρις προβλημα. Το αρνητικο ειναι οτι κανει θορυβο απογειωσης βεβαια... Jailbreak σε nand κονσόλα και με θέμα θερμοκρασίας δεν θα τα καταφέρει, θα μείνει στην μέση της διαδικασίας και μετά είναι για πέταμα....
stcp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Αν εχει φτασει στο σημειο να ειναι για πεταμα δεν εχει πολλα να χασει... Εχεις δικιο ομως. Η αληθεια αν ειναι Nand μοντελο θελει πιο πολυ χρονο και αν ζοριστει και σβησει πανω στη διαδικασια παπαλα.
StamTheMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 9:09 ΜΜ, stamatisloukas είπε Επίσης βρήκα ένα PS3 με θέμα στο disk drive 30€ και σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω (+ κανένα 20άρικο μεταφορικά) και να βάλω το disk drive του δικού μου να ησυχάσω. Υπερβολικα πολλα για fat με προβλημα. Μπορεις να βαλεις το drive του δικου σου,αλλα θα πρεπει να βαλεις την πλακετα του χαλασμενου. Στις 4/3/2021 στις 8:18 ΠΜ, stamatisloukas είπε 1. Σε τι τιμη αξιζει ενα slim κατα την γνωμη σας? Βαλε αγγελια ζητησης σκετης κονσολας,και θα καθαρισεις με 50 ευρω. 5 ευρω με ταχυμεταφορες ελτα και καθαρισες και απο εκει,αυτο το 20 ευρω μεταφορικα απο ποια εταιρια ειναι; Μην παρεις fat/super slim,μονο slim,και αυτο μεχρι 2504Α. Καποια μοντελα 2504Α παιρνουν και JB,τα αλλα παιρνουν HEN.
stamatisloukas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Υπερβολικα πολλα για fat με προβλημα. Μπορεις να βαλεις το drive του δικου σου,αλλα θα πρεπει να βαλεις την πλακετα του χαλασμενου. Βαλε αγγελια ζητησης σκετης κονσολας,και θα καθαρισεις με 50 ευρω. 5 ευρω με ταχυμεταφορες ελτα και καθαρισες και απο εκει,αυτο το 20 ευρω μεταφορικα απο ποια εταιρια ειναι; Μην παρεις fat/super slim,μονο slim,και αυτο μεχρι 2504Α. Καποια μοντελα 2504Α παιρνουν και JB,τα αλλα παιρνουν HEN. Γενικη ταχυδρομική... τόσο χρέωσε όταν το παρέλαβα.
stamatisloukas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Επειδή είμαι εντελώς άμπαλος με cfw... ανακάλυψα ότι το PS3 μου εχει HEN. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί πάντως εάν γνωρίζετε θα ήθελα να μου πείτε εάν γίνετε να κανω αυτό που λέτε να ελέγχω το ανεμιστηράκι.
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Στις 7/3/2021 στις 5:52 ΜΜ, stamatisloukas είπε Επειδή είμαι εντελώς άμπαλος με cfw... ανακάλυψα ότι το PS3 μου εχει HEN. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί πάντως εάν γνωρίζετε θα ήθελα να μου πείτε εάν γίνετε να κανω αυτό που λέτε να ελέγχω το ανεμιστηράκι. Κατεβαζεις webman και μπαινεις στις ρυθμισεις,εκει εχει επιλογες για τον ανεμιστηρα. Μη σε τρομαξει,αλλα εχει preset υψηλη ρυθμιση ανεμιστηρα,και θα αρχισει να φωναζει μολις εγκαταστησεις το webman,αλλα το ρυθμιζεις με λιγο ψαξιμο. Για μενα περασε του CFW,το ΗΕΝ ειναι μονο για κονσολες που δεν εχουν δυνατοτητα CFW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα