e-tic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, therock είπε Να ρωτησω παλι ρε παιδια. Απο Αμερικη ποσες μερες κανει να φυγει εστω. Ειναι δεκα μερες που βολταρει αναμεσα σε πολιτειες. Ξεκινησε 4 Μαρτη απο Φλοριντα, πηγε σινσινατι, τωρα γυρισε Ιλλινοις, επειτα το κοβω καπου αλλου. Πολυταξιδεμενεο το βλεπω. Ποτε θα αλλαξει ηπειρο να ρολλαρουμε Δέμα που έφυγε απο Ατλάντα στις 27/12/2020 έκοβε βόλτες απο πόλη σε πόλη των ΗΠΑ μέχρι 08/02/2021. Στις 12/02/2021 εμφανίστηκε στο Λονδίνο και 3 μέρες μετά στην Αθήνα. Τελικώς παραδόθηκε στις 08/03/2021, μετά απο ταξίδι σχεδόν δυόμησι μηνών.
therock Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Τετοια ακουω και με λουζει κρυος ιδρωτας. Και γω το κοβω να κανει τουρ ολης της Αμερικανικης Ηπειρου
Ola150 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 9:53 ΠΜ, therock είπε Εχει παραγγειλει κανεις απο Αμερικη αυτη τη περιοδο ρε Παιδια να μας πει ποσος ειναι ο χρονος αποστολης. Εδω κανουν εως και μια βδομαδα τα Elta Courier δε θελω να φανταζομαι ποσο θα κανουν τα απλα ΕΛΤΑ. Συν το χρονο να πεταξει απο Αμερικη και να δρομοληγηθει μεσα στην Χωρα. Παρειγγειλα κατι που βρηκα σε προσφορα και το χω αγχος τωρα Παρήγγειλα από Amazon μέσα με τέλη Φεβρουαρίου και παρέλαβα αρχές Μαρτίου.
therock Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Ola150 είπε Παρήγγειλα από Amazon μέσα με τέλη Φεβρουαρίου και παρέλαβα αρχές Μαρτίου. Αμερικανικο? Ενταξει αυτο ειναι εταιριαρα. Τα στελνει με καταπελτες και σημαδευει τη σκεπη σου. Παραγγελνεις πρωι παραλαμβανεις απογευμα
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, therock είπε Παρα πολυ βγαινει. Θα τα πληρώσεις όμως. 54 λεπτά πριν, therock είπε Τα ατελως και 3 ευρω φυσικη παρουσια ποιες περιπτωσεις αφορα Τα μέχρι 22 ευρώ εκτός ΕΕ που έτυχε να ελεγχθούν
nas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 2:22 ΜΜ, Skrobo είπε Οτι άλλο θέλετε, εδω είμαι Καλησπερα,περιμενω κι εγω ενα φακελο,ο οποιος εχει σταλλει απο Αμερικη,και εχει φτασει Αθηνα απο 2 Μαρτιου,οπου και εχει κολλησει στο ιδιο σημειο μεχρι σημερα.Η αποστολη εγινε με usps,και το αντικειμενο βρισκεται σε φακελο(1,5 κιλο περιπου,εσταλη σαν επιστολη) και κοστος 15 δολλαρια.Στο tracking μου λεει οτι βρισκεται προς παραδοση(in transit) εδω και 2 εβδομαδες.Για την ακριβεια μου γραφει το παρακατω.. ''Your item departed a transfer airport in ATHINAI, ATHENS, GREECE on March 2, 2021 at 2:08 pm. The item is currently in transit to the destination.'' Γνωριζει καποιος εαν περασε η θα πρεπει να περασει απο τελωνειο?Δεν ειχα ποτε εμπειρια με αποστολες απο Αμερικη,και θα ηθελα τα φωτα σας εδω..Δε με ενοχλει αν απλα καθυστερησει να ερθει,απλως να γνωριζω εαν θα περασει τελωνειο η οχι. Ευχαριστω προκαταβολικα!
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Και μενα δεκα μερες στο τρανσιτ ειναι. Αυτο αν καταλαβα καλα ειναι το τελευταιο σταδιο πριν μπει στην χωρα. Δε λαμβανεις αλλες ειδοποιησεις μεχρι να παει σε ταυχδρομειο.μαλλον Μπορει να μας πει ανα ερχεται απευθειας Ελλαδα απο Αεροδρομιο η αν κανει relay και σταματαει και σε αλλα διεθνη αεροδρομια
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Ρε παιδια μου λεει Dispatch unloaded. Τι σημαινει αυτο, οτι περασε το τελωνειο χωρις να με φωναξουν και σε λιγο θα ειδοποιηθω απο ΕΛΤΑ? Ετσι λεει και σε ενα παλιοτερο ποστ που βρηκα στην αναζητηση
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, therock είπε Ρε παιδια μου λεει Dispatch unloaded. Τι σημαινει αυτο Η αποστολή εκφορτώθηκε 1
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Τι σημαινει στην πραξη ρωταω απο ατομα με προτερη εμπειρια. Οχι τι σημαινουν τα αγγλικα γιατι ειμαι 2 ετων
Jos3ph Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, therock είπε Τι σημαινει στην πραξη ρωταω απο ατομα με προτερη εμπειρια. Οχι τι σημαινουν τα αγγλικα γιατι ειμαι 2 ετων στην πράξη ; έγινε μία καταχώρηση στο σύστημα. Πίσω από αυτό είναι μια κλασσική Παρασκευή για τους εργαζόμενους. Πίνουν καφέ , κάνουν διάλλειμα , τέλος πάντων ότι κάνουν, και η ζωή συνεχίζεται. Πρόσφατα είδα ξανά την ταινία με τον Τζιμ Κάρευ , Ντετέκτιβ ζώων , στην εισαγωγή δείχνει κλασσική συμπεριφορά κούριερ. Στην πραγματικότητα , δεν έχει σημασία , το δέμα είναι κάπου μέσα στην διαδικασία, όπως και όλα τα υπόλοιπα πακέτα. Αν χρειαστεί εκτελωνισμό , θα ενημερωθείς. Αλλιώς περιμένεις.
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 ναι οκ γινονται τα κλασσικα εχεις δικιο. απλα γκοογκλαρωντας και διαβαζωντας καποια πραγματ, αν δε ειναι λαθος οι πληροφοριες αυτο λενε οτι σημαινει πως περασε επιτυχως απο τελωνειο. Και μακαρι να ειναι ετσι. Και ας πιουνε καφε τωρα αν δε με τραβανε σε τελωνεια
nas91 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Εμενα παντως εκλεισε μηνα στην Ελλαδα και ακομη δεν εχω νεα..
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δεν εχω καταλαβει κατι. Αν ειναι τελωνειο μπορουμε να παμε εμεις απευθειας εκει για εκτελωνισμο και να το παρουμε. Να μη περιμενω ποτε θα με ειδοποιησουν μετα να συνεχισει με ελτα κτλ και να τραβαει
saveapenguin Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Στις 15/3/2021 στις 1:04 ΜΜ, Ola150 είπε Παρήγγειλα από Amazon μέσα με τέλη Φεβρουαρίου και παρέλαβα αρχές Μαρτίου. Αν επιτρέπεται τι αξία; Σε χρέωσαν εκτελωνισμό; Θέλω να παραγγείλω ένα παιχνίδι στα €34 μαζί με μεταφορικά που Ελλάδα το βρίσκω με €50. Δεν το βιάζομαι αλλά αν καταλαβαίνω καλά και πληρώσω €15 + ΦΠΑ 24%, ας το πάρω από εδώ καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα