Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να τσεκαρεις αν έχει το τηλέφωνο ενεργό το  camera 2 api ,  δεν έχω το τηλέφωνο για να ξέρω αν είναι ενεργό από μαμά, κοίτα πληροφορίες στο  xda.

Δημοσ.

Ούτε εγώ ξέρω κάτι αλλά μια γρήγορη αναζήτηση με οδήγησε στο παρακάτω site το οποίο όμως είναι μεταφρασμένο από τα Ιταλικά. Ελπίζω να βρεις άκρη μέχρι να σε βοηθήσει κάποιος που μπορεί να ξέρει περισσότερα.

https://el.xiaomitoday.it/come-installare-la-google-camera-gcam-su-xiaomi-mi-a2-e-mi-a2-lite.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω άμα είναι αυτό. Κατέβασα ένα αρχείο αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει αυτό

Screenshot_20210307-095631.png

Screenshot_20210307-095811.png

Επεξ/σία από Xioyman
Δημοσ.

Κατέβασα ένα αρχείο και την ανοίγει την κάμερα αλλά κολλάει. Έχει κανένας λινκ για να κατεβάσω την gcam που να μην κολλάει η εφαρμογή;

Δημοσ.

Κατέβασα ένα αρχείο και την ανοίγει την κάμερα αλλά κολλάει. Έχει κανένας λινκ για να κατεβάσω την gcam που να μην κολλάει η εφαρμογή;

Screenshot_20210312-201619.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σου είπαν και παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο μόνος σου και να ψαχτείς στο xda developers. Βρήκα ένα thread όπου συζητάν για το θέμα σου και ένας χρήστης αναφέρει ότι το κατάφερε. Διάβασε περισσότερα στο λινκ, από την απάντηση αυτήν και προς τα κάτω.

https://forum.xda-developers.com/t/best-gcam-mod-for-mi-a2.3821054/post-77234111

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Xioyman είπε

Screenshot_20210312-201619.png

Από ότι βλέπω δεν είναι ενεργό το  camera 2api  οπότε θέλει ξεκλείδωμα και σκάλισμα το τηλέφωνο για να το ενεργοποίησεις, αν δεν το κατέχεις μην ασχολείσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...