hoodrich Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα αγαπητά μέλη,χτίζω ενα καινούργιο pc και εχω παραγγείλει ολο το hardware κομματι κομματι.Το θέμα είναι οτι δεν είμαι οικείος με τη συναρμολόγηση του και επικοινώνησα με το e-shop παρόλο που δεν τα πήρα απο εκει και μου είπαν οτι αναλαμβάνουν συναρμολόγηση.Ο φόβος μου ειναι ο εξής:εχω ρίξει πολλά λεφτά το build είναι ακραίο και εχουν αρχίσει και μου μπαίνουν ιδέες οτι μπορούν να με εξαπατήσουν αλλάζοντας μου κομματια με άλλα μεταχειρισμένα και μετά τρέχα γύρευε,να εχω προβλήματα και να πρέπει να κάτσω να τρέχω με το μαγαζί που τα πήρα σαν ελατωματικά.Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να διαβεβαιωθώ οτι αφ ενος δε θα μου πουν μετα οτι δε μας παρεδωσες αυτα που οντως τους εδωσα και δευτερον πως μπορω να ειμαι σίγουρος οτι αφου ανοίξουν τα κουτια δε θα μου τοποθετήσουν άλλα απο αυτά.Υπάρχει καποιος τρόπος αν βγάλω τα barcode των κουτιών φωτογραφια η καποιος σειριακός μοναδικος αριθμος που ν αναγράφεται πανω στο hardware ωστε να μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δε θα μου τ αλλάξουν?Για το πρώτο εχω σκεφτεί μηπως εχω γραψει απο πριν σ ενα χαρτι οτι παραλαμβανουν τα παρακατω προιοντα σφραγισμενα κλπ κλπ και να απαιτήσω να βάλουν μια σφραγιδα-υπογραφη με ημερομηνια,απο την άλλη σκεφτομαι μηπως φανει κακό και προκαλέσω με αυτό το τρόπο να με εξαπατήσουν.Παρακαλώ πολύ οποιος γνωρίζει να βοηθήσει
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δεν στο προτείνω. Βρες κάποιον γνωστό φίλο και καντο μόνο σου 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Φέρε ένα τεχνικό στο σπίτι να στο συναρμολογήσει μπροστά σου. 7 1
hoodrich Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 εχεις να μου προτεινεις καποιον που να ξερει να κανει καλα τη δουλεια του και να ερχεται σε σπιτι ?
hoodrich Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Αθηνα βρισκομαι στη κηφησια συγκεκριμενα .σ ευχαριστω πολυ
xsterg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 μαλλον τρολλαρει ο φιλος. εχει ριξει χρηματα για να αγορασει μερη και δεν εχει τροπο συναρμολογησης τους? ουτε απο φιλο αλλα ουτε και απο καταστημα? το πιο απλο θα πω εγω. μπες σε ενα καταστημα υπολογιστων και πες στον τεχνικο οτι τον θελεις για να σου συναρμολογησει εναν υπολογιστη στον χωρο σου. επι πληρωμη. εκτος και εαν εισαι απο αυτους που δινουν για hardware 2000€ και για την συναρμολογηση θελεις να την βγαλεις με 20€. επίσης θα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι εννοειες. συναρμολογηση απλως των εξαρτηματων που εχεις εσυ? στησιμο λειτουργικου? εαν καποιο απο τα εξαρτηματα σου ειναι ελαττωματικο η δεν ταιριαζει στο γενικοτερο στησιμο τι γινεται? σε καθε περιπτωση να ξερεις παντως οτι ο τεχνικος πρεπει να πληρωθει. 11
gianniz_k Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Το σενάριο που λες για το e-shop το θεωρώ πολύ ακραίο. Από την άλλη δεν μπορεί να μην βρίσκεις από το περιβάλλον σου έναν άνθρωπο να στήσει ένα pc. Δεν χρειάζεται καν να είναι τεχνικός,τόσα παιδιά εδώ μέσα στηνουν pc με κλειστά τα μάτια και δεν είναι τεχνικοί 2
FasTaker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Θα το εκανα εγω αλλα τι sms να στειλω στο 13033?
fotaras76 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδή είσαι στην Αθήνα και δεν μπορείς να βρεις έναν τεχνικό να στήσει το pc ; Είναι τόσο δύσκολο να googlάρεις για καταστήματα με υπολογιστές και να τους ρωτήσεις στο τηλέφωνο αν μπορούν να σου στείλουν έναν τεχνικό στο σπίτι να κάνεις τη δουλειά σου ; Ακόμα και εδώ στο insomnia μπορούν πάρα πολλοί να κάνουν αυτή τη δουλειά αρκεί να βάλεις μία αγγελία. Θα σου έλεγα να το στήσω αλλά μένω επαρχία. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από fotaras76 1
ougxar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Τζαμπα αγχωνεσαι,θα στο συναρμολογησουν και θα σου δωσουν και ολα τα κουτια τους καινουργια,επισης αν το φτιαξεις αλλου κομματι κομματι σε περιπτωση ελλατωματικου hardware θα εχεις τρεξιμο 1
hoodrich Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, xsterg είπε εισαι απο αυτους που δινουν για hardware 2000€ και για την συναρμολογηση θελεις να την βγαλεις με 20€. ειμαι απο οποιους θελω να προσεχεις το πως μιλας.Ειναι δικαιωμα μου και δε θα κανει κανεις κουμαντο στη τσεπη μου ,ο κοσμος πειναει και μαλλον δε ξερεις που κυμαινονται τα μεροκαματα για το 8ωρο εξω.Δεν σου ειπε κανεις οτι δινω μεχρι 20 ευρω αλλα δε δινω και 100 κ 150 οπως μου προτειναν.Σε εξουσιοδοτημενα σερβις που ρωτησα με 25 ευρω εχεις συναρμολογηση και τεχνικο ελεγχο .Το να bootaro windows το κανω κ μονος μ
catmaster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, hoodrich είπε το build είναι ακραίο Τι ακριβώς είναι το τόσο ακραίο που δεν μπορείς να το συναρμολογήσεις μόνος σου ; Πέντε βασικά πράγματα -και μπορείς να δείς και άπειρους οδηγούς στο σωλήνα - και δέκα βίδες να βιδώσεις τα parts. 7 λεπτά πριν, hoodrich είπε Σε εξουσιοδοτημενα σερβις που ρωτησα με 25 ευρω εχεις συναρμολογηση και τεχνικο ελεγχο Συνεπώς γιατί δεν καταλήγεις εκεί , αφού και η τιμή σωστή φαίνεται και είναι και επαγγελματίες ; 1
masteripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ κουβέντα για το τίποτα...το κάθε μαγαζι που υποστηρίζει συναρμολόγηση είτε μέσω αγοράς (δωρεάν) είτε μέσω εξτρα χρέωσης θα στο κάνει και θα φέρει και ατόφια την ευθύνη καθώς θα πρέπει να το τεστάρει πριν στο παραδώσει.... Τώρα για το πόσο θα σε χρεώσει αυτό είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο αλλά η γνώση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πρέπει να πληρώνεται. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από masteripper
ma3stros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) φιλε μ εφοσον εχεις τα κουτια απο καθε εξαρτημα.. γτ καταλαβαινω οτι τα παραλαμβανεις στον χωρο σ... τοτε βγαλε μια φωτογραφια τα S/N κ μετα τσεκαρε οταν στο στησουν οτι αντιστοιχουν... επισης, κανε εναν οπτικο ελεγχο στα εξαρτηματα για να εισαι οκ.. μην σ που "α τα πινς στο m/b ηταν στραβα απ την αρχη κλπ". Απο κει κ περα να εχει εικονα οτι αναγκαστηκα για κατι π δεν γνωριζουμε θα πρεπει να εμπιστευτουμε αλλους ανθρωπους.. ειτε για το pc, αμαξι κλπ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από ma3stros 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις