RIO1ANTIRIO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω 3-4 μέρες ενa μικρο θέμα με εκκίνηση huyndai 10 2010 κατα την εκκίνηση βλέπω μια δυσκολία, με ζόρι δλδ κάπως άλλα παίρνει , μέτρησα μπαταρία με ενα μικρο μηχάνημα που μπαίνει σε βύσμα αναπτήρα και την βγάζει 13,1v -14,2 . Οταν ειδικά δοκίμασα να βάλω μπρος πατώντας συμπλέκτη ακόμα χειρότερα . ΛΑΜΠΑΚΙΑ ανάβουν κανονικά και σβήνουν οταν ανάψει. Εδω που είμαι δεν υπάρχει συνεργείο αύριο με κάλο Ταξιδεύω για αθηνα και απορώ αν θα εχω θέμα και τι ειναι. Μέχρι να πάω σε μάστορα . Σας ευχαριστώ.! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από RIO1ANTIRIO
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, RIO1ANTIRIO είπε Γεια σας έχω 3-4 μέρες ενa μικρο θέμα με εκκίνηση huyndai 10 2010 κατα την εκκίνηση βλέπω μια δυσκολία, με ζόρι δλδ κάπως άλλα παίρνει , μέτρησα μπαταρία με ενα μικρο μηχάνημα που μπαίνει σε βύσμα αναπτήρα και την βγάζει 13,1v -14,2 . Οταν ειδικά δοκίμασα να βάλω μπρος πατώντας συμπλέκτη ακόμα χειρότερα . ΛΑΜΠΑΚΙΑ ανάβουν κανονικά και σβήνουν οταν ανάψει. Εδω που είμαι δεν υπάρχει συνεργείο αύριο με κάλο Ταξιδεύω για αθηνα και απορώ αν θα εχω θέμα και τι ειναι. Μέχρι να πάω σε μάστορα . Σας ευχαριστώ.! Και μενα ετσι εκανε και οταν μετρουσα την ταση(σβηστο) ηταν οκ! Πριν παω στο μαγαζι για να αλλαξω μπαταρια του ειπα την περιπτωση και μου κανει η μπαταρια ειναι! Πηγα απο κει την μετρησε και μου κανει ειναι off!!! Εβαλα καινουργια και τελος τα προβληματα! Καμια φορα η ημιμαθεια δεν βοηθαει..! Αυτοι εχουν tester που της τραβαει τα ρευματα και βλεπει την συμπεριφορα της! Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις την ωρα που μιζαρεις να δεις ποσο πεφτει η ταση..
RIO1ANTIRIO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Και μενα ετσι εκανε και οταν μετρουσα την ταση(σβηστο) ηταν οκ! Πριν παω στο μαγαζι για να αλλαξω μπαταρια του ειπα την περιπτωση και μου κανει η μπαταρια ειναι! Πηγα απο κει την μετρησε και μου κανει ειναι off!!! Εβαλα καινουργια και τελος τα προβληματα! Καμια φορα η ημιμαθεια δεν βοηθαει..! Αυτοι εχουν tester που της τραβαει τα ρευματα και βλεπει την συμπεριφορα της! Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις την ωρα που μιζαρεις να δεις ποσο πεφτει η ταση.. παίζει να με αφήσει ξαφνικά?
thanasisxask Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, RIO1ANTIRIO είπε παίζει να με αφήσει ξαφνικά? Καλώδια να έχεις μαζί σου και μην φοβάσαι, αλλιώς μετά το παραδοσιακό σπρώξιμο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, RIO1ANTIRIO είπε παίζει να με αφήσει ξαφνικά? Ναι παιζει και αυτο το σεναριο καποια στιμη.. Πιστευω στην κατασταση που ειναι η μπαταρια σου αν την φορτισεις με φορτιστη θα φτιαξει! Να ξερεις ομως απο δω και περα θα ειναι ευαλωτη στις αραιες μετακινησεις!!! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από PLACEBO_89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα