valarosgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μερικές φορές κάνει ένα βουητό και δεν ξέρω από που προέρχεται. Έχω ελεξει όλους του ανεμιστήρες έχω αφαιρέσει ακόμα και το dvd player. Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστη είναι μια χαρά και οι ανεμιστήρες γυρνάνε στα 500rpm 1300 max. Το επόμενο είναι το τροφοδοτικό. Ο ανεμηστηρας του δεν γυρνάει και ποτέ δεν γυρνούσε. Το τροφοδοτικό είναι το corsair tx650 επίσης η μητρική είναι η gigabyte GA-Z77XUD3H τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, valarosgr είπε μερικές φορές κάνει ένα βουητό Μπορείτε να το ηχογραφήσετε όταν το κάνει;
valarosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μπορείτε να το ηχογραφήσετε όταν το κάνει; Ναι το έχω κάνει ήδη δύο φορές ακολουθεί παρακάτω το συνημμένο αρχείο VID_20210213_183134178_2.mp3
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Αν πιάσετε τα πλαϊνά καπάκια του κουτιού μήπως σταματά;
valarosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν πιάσετε τα πλαϊνά καπάκια του κουτιού μήπως σταματά; Όχι έχω δοκιμάσει κιόλας να τα αφαιρέσω και να σταματήσω κάποιους ανεμηστηρες και του κουτιού αλλά και της κάρτας γραφικών
valarosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Τι σκληρούς δίσκους έχετε; Έναν ssd pny cs900 120gb και έναν επιπρόσθετο hdd wd black
catmaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, valarosgr είπε Ναι το έχω κάνει ήδη δύο φορές ακολουθεί παρακάτω το συνημμένο αρχείο VID_20210213_183134178_2.mp3 325 kB · 5 downloads Ανεμιστηρας είναι , κάποιο ball bearing χτυπάει Μήπως το μηχάνημα είναι παλιο και σκονισμένο και ακουγεται το fan της cpu ;
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, valarosgr είπε έναν επιπρόσθετο hdd wd black Αν μπορείτε την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε τον υπολογιστή (πριν τον ανάψετε) βγάλτε τη τροφοδοσία του (SATA 15 PIN) 1
valarosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, catmaster είπε Ανεμιστηρας είναι , κάποιο ball bearing χτυπάει Μήπως το μηχάνημα είναι παλιο και σκονισμένο και ακουγεται το fan της cpu ; Πιθανόν να φταίει αυτό είναι παλιός επεξεργαστης (i3-3220) με την ψυκτρα της ιντελ και έχω κάπου στα 2 χρόνια να το καθαρίσω
catmaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, valarosgr είπε Πιθανόν να φταίει αυτό είναι παλιός επεξεργαστης (i3-3220) με την ψυκτρα της ιντελ και έχω κάπου στα 2 χρόνια να το καθαρίσω Μπα είναι μικρο το χρονικό διάστημα , εκτός και αν το pc δούλευε μέσα σε νταμάρι. Δες αυτό που έγραψε ο @Τέρης Α., ξεσύνδεσε τον hdd και απομονωσε τους ήχους
valarosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, catmaster είπε Μπα είναι μικρο το χρονικό διάστημα , εκτός και αν το pc δούλευε μέσα σε νταμάρι. Δες αυτό που έγραψε ο @Τέρης Α., ξεσύνδεσε τον hdd και απομονωσε τους ήχους Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια θα το δοκιμάσω και ελπίζω να λυθεί. Καλή συνέχεια! 1
catmaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, valarosgr είπε θα το δοκιμάσω και ελπίζω να λυθεί Δεν είναι τίποτα φοβερό , αν είναι ανεμιστήρας τον αλλάζεις , αν είναι συντονισμός απο hdd πρώτα δοκίμασε να αλλάξεις θέση. Αν δεν του περάσει με αλλαγή θέσεως χρειάζεσαι dumpers (και μην πας σαν fanboy-πρόβατο να τα σκάσεις σε τίποτα εξωγήινα - κοινό λαστιχάκι του super market και έλυσες το πρόβλημα)
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, catmaster είπε εκτός και αν το pc δούλευε μέσα σε νταμάρι. Στα PC της σχολής:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα