papoys1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2024 στις 11:07 ΠΜ, Estegier είπε Έχει δίκιο ο φίλος από πάνω και οποιοσδήποτε μπορεί να είναι δύσπιστος με αυτά που γράφω και να θεωρεί κακόβουλη τη κριτική μου. Πραγματικά 2000€ ζημιά λόγω νοθευμένου πετρελαίου. Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω και φωτογραφίες και βίντεο. Δεν ξέρω επειδή είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω τους κανόνες του forum αν μπορώ να ανεβάσω στο post μου. Θα νομίζετε ότι μου έχουν βάλει πορτοκαλα αντί για πετρέλαιο. Μόνο εταιρικά όπως είπε ο φιλος Γιατί υπάρχουν shell που δεν είναι εταιρικά που όπως είπες παραπάνω δεν σου εβαλαν καλό καύσιμο;;; Χρόνια βάζω από ιδιωτικά τα οποία έχουν και πολύ καλύτερη τιμή από εταιρικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μην παραμυθιάζεστε. Νοθεία και κλοπή κανει ο πρατηριούχος. Από τα διυληστήρια όλοι το ίδιο καύσιμο φορτώνουν. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από papoys1
mike15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 4:47 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ελεγχος για οκτάνια στο πρατήριο;Απο το κράτος;Στην παράδοση; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. θα τον ξαναρωτησω γιατι εγινε στην αρπαχτη η συζητηση 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιατί υπάρχουν shell που δεν είναι εταιρικά που όπως είπες παραπάνω δεν σου εβαλαν καλό καύσιμο;;; Χρόνια βάζω από ιδιωτικά τα οποία έχουν και πολύ καλύτερη τιμή από εταιρικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μην παραμυθιάζεστε. Νοθεία και κλοπή κανει ο πρατηριούχος. Από τα διυληστήρια όλοι το ίδιο καύσιμο φορτώνουν. μιλαει μαλλον για τα ερμης και μυρτεα σαν εταιρικα,που ομως δεν ειναι ,γιατι τα δικτυα τους δινονται φραντσαιζ οποτε παλι ιδιωτικα ειναι απλα ανηκουν σε μια εταιρεια.εχεις δικιο για τον πρατηριουχο. 1
mike15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 9/11/2024 στις 5:35 ΜΜ, mike15 είπε θα τον ξαναρωτησω γιατι εγινε στην αρπαχτη η συζητηση τον ξαναρωτησα και μου ειπε οτι η εκο που παρεδωσε τα καυσιμα στο bp πρατηριο που εργαζεται,ηρθε με ειδικους και εκαναν μετρηση και βρηκαν οτι εστειλαν 98αρα με λιγοτερα οκτανια.αρα δεν ηταν το κρατος που το ειπε αλλα η ιδια η εκο.μαλλον λαθος παραδοση εγινε.τωρα λεει εχουν σωστη 98αρα.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Βγήκε απόφαση για κλείσιμο 5 πρατηρίων. Όποιος ήταν πελάτης τους, τι δυνατότητες έχει?
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Το ενισχυμένο diesel ΚΑΘΕ Πέμπτη που κάνει στα πρατήρια shell προσφορά πόσα λεπτά διαφορά έχει? Ξέρει κανείς?
adi32 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μονο εταιρικα για να εισαι σιγουρος Οπου βλεπεις πολυ φθηνο απλα βαζεις νερακι που θα καταστρεψει το αυτοκινητο και δε θα κανεις ουτε τη μιση αποσταση 1
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 40 λεπτά πριν, adi32 είπε Μονο εταιρικα για να εισαι σιγουρος Οπου βλεπεις πολυ φθηνο απλα βαζεις νερακι που θα καταστρεψει το αυτοκινητο και δε θα κανεις ουτε τη μιση αποσταση ΔΕΝ μιλάω για την τιμή. Η shell έχει ΚΑΘΕ τρίτη προφορά την ενισχυμένη βενζίνη και ΚΑΘΕ Πέμπτη το ενισχυμένο diesel μα κάποια λεπτά διαφορά
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ειναι ενα χαος η φαση εγω προτιμάω να με κλεβει η αντλια παρα να γινεται νοθεια 1
mike15 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου σε κοχυλακι δεν θα ξαναπατουσα εκτος αν εβαζα την ακριβη κατοσταρα τους. 1
thanasisxask Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 8 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ειναι ενα χαος η φαση εγω προτιμάω να με κλεβει η αντλια παρα να γινεται νοθεια Και εγώ το ίδιο λέω αλλά το πιθανότερο είναι να τα κάνει και τα δυο. 1
Fan Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 8 λεπτά πριν, mike15 είπε σε κοχυλακι δεν θα ξαναπατουσα εκτος αν εβαζα την ακριβη κατοσταρα τους. Νομίζω πως κάνεις λάθος. Επειδή έχω μανία να καταγράφω ακριβώς πόσα λίτρα βάζω και εάν με κλέβουν στην αντλία, η shell έχει μακράν τα πιο ασφαλή πρατήρια και ας είναι λίγο πιο ακριβή. Εγώ μόνο σε εταιρικό shell βάζω πλέον.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 2 Μαϊου Μόλις τώρα, Fan είπε Νομίζω πως κάνεις λάθος. Επειδή έχω μανία να καταγράφω ακριβώς πόσα λίτρα βάζω και εάν με κλέβουν στην αντλία, η shell έχει μακράν τα πιο ασφαλή πρατήρια και ας είναι λίγο πιο ακριβή. Εγώ μόνο σε εταιρικό shell βάζω πλέον. Δεν το πίστευα όταν διάβαζα τέτοιου είδους σχόλια, μέχρι που έτυχε να βάλω σε εταιρικό της Shell και ήταν τεράστια η διαφορά. Κατ' αρχάς γέμισε με πολύ λιγότερα από ό,τι γέμιζε σε πρατήριο της Revoil και το καύσιμο "κράτησε" πολύ περισσότερο, έχω την αίσθηση. Τρόπο να τα μετρήσω όλα αυτά (πέρα από την ένδειξη των λίτρων στην αντλία) δεν είχα, αλλά η γενική αίσθηση είναι πως -με μικρή διαφορά στην τιμή- είχα καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Να μην είχαν και την ενοχλητική συνήθεια να προσπαθούν να σου πλασάρουν την κατοστάρα τους...
mike15 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fan είπε Νομίζω πως κάνεις λάθος. Επειδή έχω μανία να καταγράφω ακριβώς πόσα λίτρα βάζω και εάν με κλέβουν στην αντλία, η shell έχει μακράν τα πιο ασφαλή πρατήρια και ας είναι λίγο πιο ακριβή. Εγώ μόνο σε εταιρικό shell βάζω πλέον. πως ξερεις οτι κανω λαθος? δεν διευκρινισα γιατι δεν θα ξαναπατουσα.δεν κανω καθολου λαθος,γραφω την προσωπικη μου εμπειρια.και το θεμα δεν ειναι το κλεψιμο στην ποσοτητα μονο,αλλο ειναι κυριως.εταιρικα καταστηματα δεν εχει η σελ.ο ερμης κ.λ.π. ειναι με franchise ιδιωτες τα λειτουργουν .εχουμε συνηθισει να τα λεμε εταιρικα γιατι ειναι σαν αντιπροσωποι της εταιρειας σε αντιθεση με καποιους που ειναι μεμονωμενοι.αυτο ομως δεν λεει κατι για την αξιοπιστια τους.το τι κανει ο καθε ιδιωτης ειτε ειναι σε ερμης ειτε μεμονωμενος μονο αυτος το ξερει.εταιρικα καθαρα εχει μονο η εκο.και για να σε προλαβω δεν παω ουτε εκει. Επεξ/σία 2 Μαϊου από mike15 1
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 37 λεπτά πριν, Snoob είπε Να μην είχαν και την ενοχλητική συνήθεια να προσπαθούν να σου πλασάρουν την κατοστάρα τους... Δεν είναι απλά ενοχλητική. Σου βάζουν και με το 'ζόρι'. Άκρως εξωφρενική
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 2 Μαϊου Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Δεν είναι απλά ενοχλητική. Σου βάζουν και με το 'ζόρι'. Άκρως εξωφρενική Με το ζόρι δεν μου έχουν βάλει ποτέ, αλλά όσες φορές πάω θα μου το πουν, ορισμένοι επιχειρούν να ανοίξουν και διάλογο. Τώρα που θα πυκνώσω τις επισκέψεις μου, θα το παρατηρήσω περισσότερο, ήμουν σποραδικός πελάτης. Το θέμα είναι πως μετά την πρόσφατη εμπειρία (και παρότι, για να τα λέμε όλα, δεν είχα ποτέ θέμα με τα δύο πρατήρια της Revoil όπου ανεφοδιαζόμουν τακτικά, από άποψη ποιότητας/θέματα σε κινητήρα κτλ.) ταρακουνήθηκα για τα καλά. Μιλάμε για διαφορά ενός τετάρτου του ντεπόζιτου, στην ίδια ακριβώς διαδρομή. Και με άπειρα σταμάτα-ξεκίνα στην επιστροφή που έβαλα από Shell (και ό,τι σημαίνει αυτό για την κατανάλωση) στην επιστροφή, με τα επικά μποτιλιαρίσματα από Πάτρα και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα