Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει.

Είχα ένα όχημα το οποίο μου το τράκαραν και βγήκε σε ολική διάλυση. Το έδωσα για οριστική διαγραφή μου έδωσαν μετά από 1 μήνα το χαρτί της οριστικής διαγραφής πήρα κανονικά την αποζημείωση από την ασφαλιστική μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής... Το αμάξι πλέον μέσα στο taxisnet δεν φαίνεται στο όνομα μου... Το χαρτί της οριστικής διαγραφής πρέπει να το καταθέσω εγώ στην εφορία εφόσον δεν φαίνεται τώρα το αμάξι η όχι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Είχα ένα όχημα το οποίο μου το τράκαραν και βγήκε σε ολική διάλυση. Το έδωσα για οριστική διαγραφή μου έδωσαν μετά από 1 μήνα το χαρτί της οριστικής διαγραφής πήρα κανονικά την αποζημείωση από την ασφαλιστική μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής... Το αμάξι πλέον μέσα στο taxisnet δεν φαίνεται στο όνομα μου... Το χαρτί της οριστικής διαγραφής πρέπει να το καταθέσω εγώ στην εφορία εφόσον δεν φαίνεται τώρα το αμάξι η όχι ;

Γιατί δεν ρωτάς την εφορία?

Τηλέφωνο στην ΑΑΔΕ ή μήνυμα με ερώτηση από τον λογαριασμό σου στο taxis. Είναι εξυπηρετικότατοι! Όσες φορές ρωτήσαμε κάτι μας απάντησαν και τηλεφωνικά και με μήνυμα!

Αν και αφού πλέον δεν φαίνεται στο taxis, μάλλον δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κρατάς το χαρτί στο αρχείο σου.

Επεξ/σία από SB_1957
Δημοσ.
1 ώρα πριν, megaklhs είπε

Εξαρτάται τι ακριβώς εννοείς όταν λες "χαρτί της οριστικής διαγραφής", αν εννοείς βεβαίωση διαγραφής τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αν εννοείς το πιστοποιητικό καταστροφής τότε χρειάζεται να γίνει η διαδικασία της οριστικής διαγραφής.

Από το διαλυτήριο δεν σε ενημέρωσαν τι και πως?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εξαρτάται τι ακριβώς εννοείς όταν λες "χαρτί της οριστικής διαγραφής", αν εννοείς βεβαίωση διαγραφής τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αν εννοείς το πιστοποιητικό καταστροφής τότε χρειάζεται να γίνει η διαδικασία της οριστικής διαγραφής.

Από το διαλυτήριο δεν σε ενημέρωσαν τι και πως?

Το αμάξι το πήραν στο διαλυτήριο το διέλυσαν και μου έδωσαν μετά από 1 μήνα αυτό το χαρτί..Μου είπαν ότι θα πρέπει να το παώ στην εφορία. Αλλά ο λογιστής μου με ενημέρωσε ότι εφόσον μέσα στο taxisnet δεν φαίνεται δεν χρειάζεται να το πάω. Τηλέφωνο που πέρνω στην εφορία και μήνυμα που στέλνω δεν απαντάνε πουθενά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, megaklhs είπε

Το αμάξι το πήραν στο διαλυτήριο το διέλυσαν και μου έδωσαν μετά από 1 μήνα αυτό το χαρτί..Μου είπαν ότι θα πρέπει να το παώ στην εφορία. Αλλά ο λογιστής μου με ενημέρωσε ότι εφόσον μέσα στο taxisnet δεν φαίνεται δεν χρειάζεται να το πάω. Τηλέφωνο που πέρνω στην εφορία και μήνυμα που στέλνω δεν απαντάνε πουθενά.

Το σημαντικότερο πάντως, δλδ το τι ακριβώς είναι αυτό το χαρτί, δεν το διευκρινίζες. Και να καταφέρεις να μιλήσεις με εφορία, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσουν είναι το τι ακριβώς χαρτί είναι αυτό.

Που προφανώς, εφόσον σου είπαν από το διαλυτήριο ότι πρέπει να το πας εφορία, βεβαίωση καταστροφής είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το χαρτί της οριστικής διαγραφής... έτσι μου το είπαν από το διαλυτήριο έτσι το αναφέρω και εγώ.

Επεξ/σία από megaklhs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, megaklhs είπε

Αυτό είναι το χαρτί της οριστικής διαγραφής... έτσι μου το είπαν από το διαλυτήριο έτσι το αναφέρω και εγώ.

Είσαι και γείτονας βλέπω :)

Το χαρτί αυτό όπως γράφει και πάνω είναι υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας λόγω οριστικής διαγραφής, φαντάζομαι πως βγήκε λόγω απώλειας, και σίγουρα ΔΕΝ είναι η βεβαίωση οριστικής διαγραφής. Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα στην εφορία όπως μου είπαν.

Στη Γ ΔΟΥ πάντως τον Δεκέμβριο μου πήρε καμιά ώρα μέχρι να καταφέρω να το σηκώσουν για να μου κλείσουν ραντεβού μια εβδομάδα μετά, 2613621518 είναι το νούμερο στο τμήμα αυτοκινήτων.

http://pelop.gr/?page=article&DocID=598907

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είσαι και γείτονας βλέπω :)

Το χαρτί αυτό όπως γράφει και πάνω είναι υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας λόγω οριστικής διαγραφής, φαντάζομαι πως βγήκε λόγω απώλειας, και σίγουρα ΔΕΝ είναι η βεβαίωση οριστικής διαγραφής. Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα στην εφορία όπως μου είπαν.

Στη Γ ΔΟΥ πάντως τον Δεκέμβριο μου πήρε καμιά ώρα μέχρι να καταφέρω να το σηκώσουν για να μου κλείσουν ραντεβού μια εβδομάδα μετά, 2613621518 είναι το νούμερο στο τμήμα αυτοκινήτων.

http://pelop.gr/?page=article&DocID=598907

Να σε καλα φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Που μένεις εσύ φίλε μου ;

Δημοσ.

Μετά από περίπου μισή ώρα τηλέφωνα απάντησαν και είπαν ότι έχει ήδη καταχωρηθεί και το χαρτί δεν το θέλουν... Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις τους.

• Like 2
Δημοσ.

ΔΕΝ χρειάζεται να πας κανενα χαρτι εφορία. Ενημερώνετια αυτόματα από το υπουργειο. Αν μπηκες με τους κωδικούς σου και δεν είδες κάτι μέσα, τότε έχει ενημερωθεί η εφορία και σου έχουν διαγράψει το αμάξι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...